Powitajki przy kawie 66

24 sierpnia 2021 13:06 / 8 osobom podoba się ten post
witam wszystkich w ten słoneczny ale chlodny dzionek miłego popołudnia
25 sierpnia 2021 06:24 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  w środę. Zimno i deszczowo. Środa minie tydzień zginie. 
25 sierpnia 2021 06:25 / 7 osobom podoba się ten post
No, wreszcie środa, połowa tygodnia a potem piątek, wochenende i... następny tydzień vorbei. Po wczorajszych wrażeniach w chińskiej restauracji długo nie mogłam zasnąć. Było super i sympatycznie a jedzonko pycha. Teraz kawa ?☕
25 sierpnia 2021 07:28 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień Dobry ? pogoda u mnie od dwoch dni bardziej przypomina jesień ( a zapowiadali inaczej) ale dopoki gromy nie walą to i tak spacer zalicze ?a jak pauza sie skończy to prawie jak koniec dnia ????. Szybkiej środy ...
25 sierpnia 2021 07:50 / 6 osobom podoba się ten post
Witam
U mnie słonecznie, przejażdżkę  już odbyłem, zakupy zrobione.
Teraz  na tarasie i odpoczywam do wpół do dziewiątej.
Życzę wszystkim miłego dnia 
25 sierpnia 2021 07:56 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry słoneczko świeci pięknie, choć ranek rzeski. W przerwie pewnie na przejażdżkę rowerkiem się wybiorę i kolejny dzień pracy minie, mam nadzieję spokojnie. Miłego, bezstresowego dnia wszystkim 
25 sierpnia 2021 08:04 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień doby w środę  Kawa podana  Życzę miłego dnia
25 sierpnia 2021 10:39 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry słonecznie i mam nadzieję że słońce będzie nam świecić przez cały dzień 
Pospałam sobie dzisiaj dłużej bo zasiedziałam się wieczorem aż noc głęboka mnie zaskoczyła. 
Popijam jeszcze, całkiem spokojnie, kolejną kawę i myślę co by tu robić, aby wieczorem powiedzieć-to był fajny dzień. 
I takiego też, fajnego i spokojnego dnia Wam życzę 
25 sierpnia 2021 10:55 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowow Düsseldorfie nadal piękne słońce ☀️, posiedzieć wieczorem w ogrodzie trudno bo komary zjadają mnie na zywo w lesie też ich ogrom . Środek przeciw komorowy tak brzydko pachnie ,że trudno się pryskać . 
25 sierpnia 2021 11:15 / 6 osobom podoba się ten post
O dziwo, u mnie nie ma komarów. Jest więcej much, ale to z powodu tej dużej obory i obornika, jakies 300 metrów stąd. Muchy bez problemu wybijam. 
25 sierpnia 2021 11:31 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

O dziwo, u mnie nie ma komarów. Jest więcej much, ale to z powodu tej dużej obory i obornika, jakies 300 metrów stąd. Muchy bez problemu wybijam. 

Synek mojej siostrzenicy jak widzi jak mama jego zabija muchę  mówi - mama morderca much-
25 sierpnia 2021 11:40 / 6 osobom podoba się ten post
Taki mlekomat stoi obok gospodarstwa... Dziś pójdę litr mleka kupić

25 sierpnia 2021 12:25 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Taki mlekomat stoi obok gospodarstwa... Dziś pójdę litr mleka kupić

Mógłby być w kształcie krowy 
Fajna sprawa ?
25 sierpnia 2021 13:14 / 6 osobom podoba się ten post
witam opiekunkowo w srodku tygodnia miłego popołudnia 
25 sierpnia 2021 13:34 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

Mógłby być w kształcie krowy :smiech3:
Fajna sprawa ?

Ponad 10 lat temu planowaliśmy ze  znajomymi coś takiego robić... Ale zacząłem wyjeżdżać za granicę, oni stracili już też obiektywne warunki do założenia spółdzielni socjalnej i nic z tego nie wyszło. Nie wiem, czy na Bożka jeszcze mają mlekomat... Był kiedyś. Ze Skoczowa gość przywoził mleko.