Powitajki przy kawie 66

25 sierpnia 2021 15:41 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Ponad 10 lat temu planowaliśmy ze  znajomymi coś takiego robić... Ale zacząłem wyjeżdżać za granicę, oni stracili już też obiektywne warunki do założenia spółdzielni socjalnej i nic z tego nie wyszło. Nie wiem, czy na Bożka jeszcze mają mlekomat... Był kiedyś. Ze Skoczowa gość przywoził mleko. 
:-)

Pierwszy raz o czymś takim słyszę i widzę na zdjęciu ?
26 sierpnia 2021 06:20 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Kochani czwartkowo. Za oknem tradycyjnie już szaruga, a ja przy mojej ukochanej przeglądam prasówkę na Fb  i zawitałam tutaj, żeby się przywitać. Żadnych planów na dziś nie mam, zobaczymy co Antje wymyśli. No to alleluja i do przodu 
26 sierpnia 2021 06:47 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Wszystkim życzę spokojnego i radosnego dnia a teraz zapraszam na kawkę. 
26 sierpnia 2021 07:43 / 6 osobom podoba się ten post
Witam w czwartek
Pogodnie, ale zapowiadają opady deszczu.
Póki co, jest ładnie i bardzo smakuje kawa na tarasie
Wszystkim nam życzę spokojnego dnia
26 sierpnia 2021 08:27 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam wszystkich przy śniadanku i kawie spokojnego,bezstresowego dnia nam życzę 
26 sierpnia 2021 09:14 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
26 sierpnia 2021 09:15 / 5 osobom podoba się ten post
Witam , jeszcze z pozycji leżącej..Dzisiaj pauza  z koleżanką  z sąsiedniej  miejscowości. Córka  dowodząca zrobi mamusi  fryzurę.. a ja dłużej  poszwedam  się  z Elą. Miłego dnia kochani 
26 sierpnia 2021 09:32 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim 
Przestało lać, teraz słońce śmieje się całą gębą ale bez parasola lepiej z domu nie wychodzić.
Przyjemnego dnia 
26 sierpnia 2021 14:46 / 7 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry wszystkim :-)
Przestało lać, teraz słońce śmieje się całą gębą ale bez parasola lepiej z domu nie wychodzić.
Przyjemnego dnia :angel3:

To prześlij trochę tego słońca do mnie, bo niebo dzisiaj cały czas smutne  miłego dnia 
26 sierpnia 2021 20:38 / 4 osobom podoba się ten post
mariakoc

To prześlij trochę tego słońca do mnie, bo niebo dzisiaj cały czas smutne :zaskoczenie: miłego dnia :serce:

Nie zdążyłam 
Poświeciło, pogrzało i schowało się gdzieś przed deszczem. Dopiero przestało padać 
27 sierpnia 2021 06:13 / 8 osobom podoba się ten post
Doberek piątkowo. Chce mi się spać!!! Długo nie mogłam zasnąć, jak zwykle, a teraz to chyba zapałki w oczy. Dzisiaj planuję zakupy, ale z Antje to nigdy nie wiadomo. Lepiej się nie nastawiam. Wszystkim miłego lykendu i spokojnych podopiecznych 
27 sierpnia 2021 07:04 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Też już przy kawie chociaż w piżamie. Mogłabym z wiekiem zmądrzeć i iść spać o normalnej godzinie, a nie każdego wieczoru, jutro mnie zastaje. Zasiedziałam się. Teraz ciężko się rozbudzić a o 9-tej kierunek Gdańsk. 
Całe szczęście że narazie nie pada.
Przyjemnego dnia życzę 
27 sierpnia 2021 07:10 / 9 osobom podoba się ten post
Witam w piątek weekendu początek. 

Za oknem , jesiennie już tak. 

Wszystkim spokojnego dnia. 
27 sierpnia 2021 07:23 / 8 osobom podoba się ten post
Witam i serdecznie pozdrawiam

Jesiennie, jednak nadal ciepło i nie pada. Upały się skończyły.
Na 11 jadę jednak z pdp na wizytę do urologa. Syn nas wiezie i on będzie z ojcem u lekarza, a ja trochę wolnego w mieście.
Dzień minie więc ciekawie.
Miłego dnia Opiekunkowo
27 sierpnia 2021 07:47 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam się z Wami z początkiem weekendu i spokojnego dzionka życzę