To może rodzina powinna zdecydować się na opiekuna. Zawsze to pewniej bo jeśli kobieta a nie dać rady to facet silny będzie potrzebny.
To może rodzina powinna zdecydować się na opiekuna. Zawsze to pewniej bo jeśli kobieta a nie dać rady to facet silny będzie potrzebny.
Biorą taki wariant pod uwagę.... mianowicie, że po trzech tygodniach ja bym tu wrócił. Ale, ale... Czas pokaże
Wiadomo, że różnie może być z pdp a chcesz wracać?
Również wolno mija. Na bezrobociu ??
Dziś córka obiad ugotowała, jutro ugotuje tylko dla siebie i mamy, bo mam wolne jutro kilka godzin. Chcę się na spacer lasem przejść do sąsiedniej wioski i do sklepu, może jakiegoś kebaba zjem. Nie powinno padać, bo ciekaw jest tutejszych grzybów.
A babcia spoko, ale jest, a może być, problem dla zmienniczki. Z córką wspólnie sadzamy babcię na wózek. Sam też bym dał radę, ale nie tak łatwo ją przesadzić, bo ma problemy ze staniem. Chyba jeszcze ten strach przed następnym upadkiem w niej siedzi. Rodzina już się martwi, czy opiekunka da sobie radę:yo:
Za niedługo się ściemni, dobiegnie końca następny dzień. A może z nudów policzę, ile to dzionków mojego życia już za mną, a co mi tam :smiech3:
Witam wieczorową porą:najlepszego3:Pięknie spędzony dzień w Lugano! Konwalijka i ja :-)Humory dopisały i pogoda też. Słoneczny ,cieply dzień...a z koleżanką to można,,konie kraść " hihi! .Dzięki Konwalijko :serce:
Popadało, teraz słonko świeci. Do niedzieli ma być tutaj słonecznie.
Dziś widziałem, jak córki siłowaly się z babcią. Dobrze to nie wróży. Nie będziemy cały czas z córką czy córkami tutaj przebywać, a ten transfer to może nas wykończyć. Podjąłem decyzję, że tu nie wracam. Zdrowie ważniejsze niż lepsze pieniądze. Zresztą wyjazdu do sanatorium nie mogę się doczekać, żeby podreperować zdrowie i zdrowszym być. Więc to jest teraz priorytet.
Wczoraj byłam na wycieczce w Lozannie.Zawsze ciekawił mnie ten francuskojezyczny Kanton w Ch.Do pociągu w którym jechałam,w Berno wsiadła moja kolezanka, która w tamtym roku pokazala mi cudowny Zurich.To był cudowny dzień:-)
Też pięknie ?Zwiedzajmy ile się da a co zobaczymy to nasze ,widzę że słońce Cię nie opuszcza ??