Powitajki przy kawie 70

31 maja 2022 07:56 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Czas na kawę  popracować też trzeba.
Miłego dnia 

31 maja 2022 08:04 / 4 osobom podoba się ten post
Anka1

Na pewno ja Ci się przysnilam , bo u mnie góry i doliny.Ale wychodzę na prostą :-)

Jesli masz taki krajobraz, to się szykuj na gratyfikację,  za zaangażowanie i jeszcze coś . Pozytywnie :)
A w zach-pom pogoda raczej deszczowa, żaby gangami wyłazą z szuwarów, muszę uważac, aby nie użyły wobec mnie przemocy , zaraz wychodzę na spacer z psem 

Witam forum z kubkiem kawy-miłego dnia :) 

31 maja 2022 08:07 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Nic nowego,bez zmian. 

A dzięki-przeczytałam o teście i z koronką mi się skorzarzyło. Myslałam, ze znowu obowiązek jest negatywnego testu na granicy. 
31 maja 2022 08:37 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ?
Dziś mam cały dzień wolny więc poogarniam co trzeba i  w plener na spacer o ile deszcz w planach nie namiesza .Tu nie mam stałego dnia w tyg. Mam wtedy jak wcześniej ustalę albo jak pasuje osobie która mnie zastąpi ,ale dla mnie to nie ma znaczenia ,dogadujemy się dobrze ?
Miłego spokojnego wtorku życzę 
31 maja 2022 09:01 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, już po sniadaniu jestem i mam wolne do 15.30 . Pracuję dzisiaj tylko po południu .  Pogoda zapowiada sie ładna, słoneczna to chyba się poopalam teochę . Dobrego dnia 
31 maja 2022 09:02 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

A dzięki-przeczytałam o teście i z koronką mi się skorzarzyło. Myslałam, ze znowu obowiązek jest negatywnego testu na granicy. 

Test mam wykonać  dzisiaj  i przesłać do firmy.....na Coronę  właśnie 
31 maja 2022 09:02 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry
31 maja 2022 09:31 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Tak , w automacie. Można kupić. Tylko ICE i IC wyłączone z oferty. Imienne więc trzeba mieć przy sobie dokument że zdjęciem. 

Super ?. Może wybiorę się na spotkanie z naszym forumowym kolegą, bo kolega jest od tego, żeby spotkać się z nim . Wydam 9,a nie prawie 17 euro, a jeszcze może kolega jakąś kaffkę postawi albo zimne piffko, gdyby goronc był 
31 maja 2022 09:32 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Każdy może kupić:aniolki:
A w temacie witam wtorkowo:chaplin:
Pomału i do przodu jak mawiała Ewitka, nie przemęczajcie się:aniolki:
Miłego dnia:wstajemy:

Dzięki za info, jak każdy to każdy ,babcia Gusia też sobie takiego ticketa kupi 
31 maja 2022 09:35 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Super ?. Może wybiorę się na spotkanie z naszym forumowym kolegą, bo kolega jest od tego, żeby spotkać się z nim :-). Wydam 9,a nie prawie 17 euro, a jeszcze może kolega jakąś kaffkę postawi albo zimne piffko, gdyby goronc był :lol1:

Pewnie ,że warto, ja do centrum place 6 euro w obie strony , albo kupuję Tageskarte za chyba 7,7 . A ten bilet całe 9 euro na miesiąc. Ja tylko w czerwcu skorzystam. 
31 maja 2022 09:35 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Super ?. Może wybiorę się na spotkanie z naszym forumowym kolegą, bo kolega jest od tego, żeby spotkać się z nim :-). Wydam 9,a nie prawie 17 euro, a jeszcze może kolega jakąś kaffkę postawi albo zimne piffko, gdyby goronc był :lol1:

Pewnie ,że warto, ja do centrum place 6 euro w obie strony , albo kupuję Tageskarte za chyba 7,7 . A ten bilet całe 9 euro na miesiąc. Ja tylko w czerwcu skorzystam. 
31 maja 2022 09:37 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Ooo,tak! Jak widzę, nawet podwójnie warto 
31 maja 2022 09:49 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, zapomniałam że u mnie godzina do tyłu i się zdziwiłam, że tu takie same ranne ptaszki 
Ostatni dzień u córki. Fajne te moje wnuki, ale,jak dla mnie, dwa tygodnie wystarczą. Chcę mi się do dorosłego świata ?. W domu będę dopiero jutro ok4-4:30 rano, bo pierwszy bus z lotniska do Olsztyna o 1:30. Czeka mnie 1,5 godz czekania. W sumie to nie takie straszne, zanim odbiorę walizkę, siku fajek ,kawa, to szybko zleci. 
Przyjemnego dnia życzę 
31 maja 2022 11:22 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzięki za info, jak każdy to każdy ,babcia Gusia też sobie takiego ticketa kupi :-)

Nie wiem co ze mną nie tak , ale ja nie lubię pzwiedzać i patrzeć na zegarek . Jak przystało na babcie w moim wieku lubię mieć spokojną głowę i duuuuużżżżoooo czasu . Wolę spokojnie w krótkich chwilach wolnego poczytać, posiedzieć ( że nie wspomę o ogrodzie ) Zwieedzać lubię ale też nie weilkiej grupie, bo ja lubię to co lubię, a nie to  co inni lubią . Ciżka sztuka ze mnie do wspólnego  zwiedzania . A najlepiej czuję się w lesie, nawet jak grzybów nie ma .
31 maja 2022 13:05 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Dzień dobry ?
Dziś mam cały dzień wolny więc poogarniam co trzeba i  w plener na spacer o ile deszcz w planach nie namiesza .Tu nie mam stałego dnia w tyg. Mam wtedy jak wcześniej ustalę albo jak pasuje osobie która mnie zastąpi ,ale dla mnie to nie ma znaczenia ,dogadujemy się dobrze ?
Miłego spokojnego wtorku życzę :kwiatek dla ciebie2:

W sumie nie ma to większego znaczenia czy masz dzien wolny stały w tygodniu ,czy nie, ale za pracę poza dniami ustawowo roboczymi należy się Ferienenschaedigung odpowiednio wyższe. Firma powinna to rozliczyć na twoją korzyść.