Na pewno ja Ci się przysnilam , bo u mnie góry i doliny.Ale wychodzę na prostą :-)
Czas na kawę
Miłego dnia
Na pewno ja Ci się przysnilam , bo u mnie góry i doliny.Ale wychodzę na prostą :-)
Nic nowego,bez zmian.

A dzięki-przeczytałam o teście i z koronką mi się skorzarzyło. Myslałam, ze znowu obowiązek jest negatywnego testu na granicy.
Tak , w automacie. Można kupić. Tylko ICE i IC wyłączone z oferty. Imienne więc trzeba mieć przy sobie dokument że zdjęciem.
Każdy może kupić:aniolki:
A w temacie witam wtorkowo:chaplin:
Pomału i do przodu jak mawiała Ewitka, nie przemęczajcie się:aniolki:
Miłego dnia:wstajemy:
Super ?. Może wybiorę się na spotkanie z naszym forumowym kolegą, bo kolega jest od tego, żeby spotkać się z nim :-). Wydam 9,a nie prawie 17 euro, a jeszcze może kolega jakąś kaffkę postawi albo zimne piffko, gdyby goronc był :lol1:
Super ?. Może wybiorę się na spotkanie z naszym forumowym kolegą, bo kolega jest od tego, żeby spotkać się z nim :-). Wydam 9,a nie prawie 17 euro, a jeszcze może kolega jakąś kaffkę postawi albo zimne piffko, gdyby goronc był :lol1:
Pewnie ,że warto, ja do centrum place 6 euro w obie strony , albo kupuję Tageskarte za chyba 7,7 . A ten bilet całe 9 euro na miesiąc. Ja tylko w czerwcu skorzystam.
Dzięki za info, jak każdy to każdy ,babcia Gusia też sobie takiego ticketa kupi :-)
Dzień dobry ?
Dziś mam cały dzień wolny więc poogarniam co trzeba i w plener na spacer o ile deszcz w planach nie namiesza .Tu nie mam stałego dnia w tyg. Mam wtedy jak wcześniej ustalę albo jak pasuje osobie która mnie zastąpi ,ale dla mnie to nie ma znaczenia ,dogadujemy się dobrze ?
Miłego spokojnego wtorku życzę :kwiatek dla ciebie2: