Powitajki przy kawie 70

01 czerwca 2022 06:48 / 6 osobom podoba się ten post
Witam ! Deszczyk podlewa moje kwiaty i pomidoryJutro wsiadam do busa ,jadę  odpocząćMiłego dnia życzę nam wszystkim 
01 czerwca 2022 07:08 / 6 osobom podoba się ten post
U nas też leje. Ja już od 6 rano żywczyk, bo dziś trochę to zrobienia jest. Za 3 godzinki jedziemy porwać Michasia, niech jego mama odpocznie, a my się nacieszymy  . Co do drugiego maleństwa-już jest oficjalnie potwierdzone, będzie dziewczynka- to juz będę taką pełnoprawną babcią .
Widzę bez brylków  że wątek okularowy się rozwinął . Póki co...mam plusy do czytania-mało na tym plusie, ale w tym wypadku niech tak zostanie. Jeśliby mi się zawężyła perspektywa i zaczęłabym np. gotówkę chować pod materac- to już w domu stoi luneta, aby mogła sobie popatrzyć w gwiazdy. Ponadto mój mąz i synowie mają wszelkie plenipotencje do tego, ze jak już się zacznie -przekazać mnie do jakiegoś fajnego miejsca :) Na razie zarzekają się , że tego nie zrobią, ale jak zacznę gadac łamaną niemieczcyzną , to jeszcze zobaczymy 
Koniec śmieszkowania   U mnie kawa już pachnie, zaraz całkiem wstajemy  MIłego , spokojnego dnia wszystkim 
01 czerwca 2022 07:15 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

U nas też leje. Ja już od 6 rano żywczyk, bo dziś trochę to zrobienia jest. Za 3 godzinki jedziemy porwać Michasia, niech jego mama odpocznie, a my się nacieszymy  . Co do drugiego maleństwa-już jest oficjalnie potwierdzone, będzie dziewczynka- to juz będę taką pełnoprawną babcią .
Widzę bez brylków :-) że wątek okularowy się rozwinął . Póki co...mam plusy do czytania-mało na tym plusie, ale w tym wypadku niech tak zostanie. Jeśliby mi się zawężyła perspektywa i zaczęłabym np. gotówkę chować pod materac- to już w domu stoi luneta, aby mogła sobie popatrzyć w gwiazdy. Ponadto mój mąz i synowie mają wszelkie plenipotencje do tego, ze jak już się zacznie :-)-przekazać mnie do jakiegoś fajnego miejsca :) Na razie zarzekają się , że tego nie zrobią, ale jak zacznę gadac łamaną niemieczcyzną , to jeszcze zobaczymy :smiech3:
Koniec śmieszkowania :-)  U mnie kawa już pachnie, zaraz całkiem wstajemy :-) MIłego , spokojnego dnia wszystkim :buziaki2:

Gratulacje babciu
01 czerwca 2022 07:19 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Gratulacje babciu:-)

Dzięki  Cudnie jest babcią być :) Dusza śpiewa :) 
01 czerwca 2022 08:36 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ze słońcem u mnie ?
Zjazd się zbliża to i gorzej śpię  dobrze, że do kibelka nie latam częściej ?Tak mam, obojętnie w którą stronę jadę ☺No to miłego dnia Rodacy w domu czy w pracy ?
01 czerwca 2022 08:48 / 6 osobom podoba się ten post
No i mamy czerwiec! Miłego dnia każdemu, nie zapomnijcie o życzeniach dla swoich dzieci, wnuków :) 
01 czerwca 2022 09:20 / 4 osobom podoba się ten post
Robimy co możemy  U mnie za kilka dni do zwrotu 
01 czerwca 2022 12:01 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo po deszczu słońce ☀️
01 czerwca 2022 12:01 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo po deszczu słońce ☀️
01 czerwca 2022 13:07 / 5 osobom podoba się ten post
witam opiekunkowo w środku tygodnia miłego popołudnia i nie przemęczajcie się 
02 czerwca 2022 06:09 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry z busaMiłego dnia życzę 
02 czerwca 2022 06:11 / 4 osobom podoba się ten post
Witam czwartkowo