Powitajki przy kawie 70

02 czerwca 2022 07:02 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry milusińscy  Zmienniczka w drodze ,ja jutro skoro świt, ale jeszcze muszę zadzwonić i zapytać o której bo z ich strony cisza w eterze ?Dziś ja jeszcze pracuje .Oby szczęśliwie dojechać do domu a będzie to długa jazda ?Pozdrawiam serdecznie i miłej pracy życzę ?☕☕☕☕☕☕☕☕☕
02 czerwca 2022 07:39 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Szczęśliwej podróży ??

Dziękuję 
02 czerwca 2022 07:51 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Dzień dobry milusińscy  Zmienniczka w drodze ,ja jutro skoro świt, ale jeszcze muszę zadzwonić i zapytać o której bo z ich strony cisza w eterze ?Dziś ja jeszcze pracuje .Oby szczęśliwie dojechać do domu a będzie to długa jazda ?Pozdrawiam serdecznie i miłej pracy życzę ?☕☕☕☕☕☕☕☕☕

Szczęśliwej podróży kochana Odpocznij i do roboty 
02 czerwca 2022 08:19 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Dziękuję :-)

szerokości 
02 czerwca 2022 08:19 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

:ferrari: szerokości 

Dziękuję 
02 czerwca 2022 09:08 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Jadę  dużym, wygodnym  busem ! Będziesz  nim  jutro jechać...no taki  news Kierowca  ok.
02 czerwca 2022 09:33 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo słonecznego dnia . 
Konwalio
02 czerwca 2022 09:49 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo:-) słonecznego dnia . 
Konwalio:flaga Polski:

02 czerwca 2022 09:50 / 1 osobie podoba się ten post
Damessa

Szczęśliwej podróży kochana :-)Odpocznij i do roboty :smiech3:

02 czerwca 2022 09:50 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Szczęśliwej podróży kochana :-)Odpocznij i do roboty :smiech3:

A jak ?
02 czerwca 2022 10:28 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Dzień dobry z busa:ferrari:Miłego dnia życzę :pije kawe:

A ja Tobie życzę przyjemnej i bezpiecznej podroży 
02 czerwca 2022 10:35 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

A ja Tobie życzę przyjemnej i bezpiecznej podroży :aniolki:

02 czerwca 2022 10:49 / 5 osobom podoba się ten post
Dzien dobry pogodne, chociaż słońce się schowało i pada deszcz. Od wczoraj w domku. Pierwszy dzień spokojny, cieszyłam się swoimi czterema kątami. Zajrzalam wczoraj do Was, ale cicho i pusto było tutaj o zmierzchu, nie mialam do kogo pisać. Teraz w drodze na spotkanie z koleżanką. Późne drugie śniadanie na mieście, tak jak lubię. Luiza na stałe mieszka w Düsseldorfie, fajnie że uda nam się spotkać, bo jest akurat w Olsztynie. Nie opiekunka, temat "babć i dziadków "nie będzie poruszany.
Później w planie shopping. Poszukuję białych adidasów i niby wszędzie pełno, ale ciężko znaleźć to, czego szukam. Mają być białe, logo prawie niewidoczne, bez kolorowych czy błyszczących pasków. Nie lubię jak nazwa marki zwraca na siebie uwagę bardziej niż osoba, która ją nosi
Może jeszcze jakąś kieckę fajną upoluję na niedzielne "gardenparty " u koleżanki w ogrodzie na prawdziwej wsi, tym razem pomiędzy Kętrzynem a Mrągowem. Już się na nie cieszę, spotkam krócej i dłużej niewidzianych znajomych i przyjaciół a na dodatek całą niedzielę ma świecić słońce, przynajmniej Interia tak pokazuje ?
Wszystkim w pracy,w drodze czy na urlopie, życzę pięknego, dobrego dnia 
02 czerwca 2022 11:04 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry - po wxzorajszym dniu dochodzę do siebie , Qrcze blade, takie przywitanie tylko Niemcy mogą wprowadzić w czyn . Nowa szefowa tak zorganizowała dzień integracji, że starch sie bać . 5 km zasuwaliśmya piechotę a może było to jeszcze więcej, a potem powrót też piechotą, więc w sumie sporo km nachapałam  . Ogólnie było fajnie ,  Spokojnego dzionka życzępłynelismy krypa na wyspe tam obiad, kawa, ciasto i pogaduszki .Dzisiaj od 9,30 do 15.30 mam pauzę, a potem trza wszystko ogarnąć .
02 czerwca 2022 11:07 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Grzyby są zawsze - rosną cały rok - nawet niektóre jadalne:mniam:

No tak, a niektóre  można zjeść tylko jeden raz .