Powitajki przy kawie 70

14 czerwca 2022 18:17 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Zgadza się. Opatrzność nad nami czuwa.
A my Tobie życzymy pomyślności we wszystkich poczynaniach i planach. Stać nas. 

14 czerwca 2022 18:42 / 6 osobom podoba się ten post
Dzien dobry pod wieczór . Korzystałam z dnia wolnego i nie powiem, ale rowoe sie spocił . Jutro też mam wolne podjae do  takiego "geszeftu " i popytam o autko . Widziałam dzisiaj nawet mi sie podoba . Malutkie, bo dwuosobowe i o takie mi chodzi . Dzień już za nami, więc życzę spokojnego póżnego popołudnia .
14 czerwca 2022 19:24 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Mleczko. Miło Cię czytać. Pozdrawiam.
14 czerwca 2022 21:06 / 1 osobie podoba się ten post
ryba

Dzień dobry Mleczko. Miło Cię czytać. Pozdrawiam.

Witaj Rybko, dawno Cię nie widziałam.
14 czerwca 2022 21:08 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

No to stało się ! Jak powiedziałyśmy z mamą synowej na uroczystości w USC a potem utonęłyśmy we łzach, ale na krótko :)
Młodzi się chirchrali, reszta trzymała fason, oprócz dziadka, emeryta air force Świdwin, który latał z komórą i robił konkurencję profesjonaliście. Przyjęcie odbyło się w jednym z najlepszych szczecinskich lokali położonym w kamienicy i podziemiach obok Zamku Ksiąząt Pomorskich.Lokal z klasą, widać, że w kątach sprzątane na bieżąco. Kuchnia polska, tradycyjna- żadnych niespodzianek oprócz ciasteczek z wróżbą. Synowi wyszło, że się teraz poprawi jego sytuacja finansowa. Nic dziwnego, bo się ożenił z cygańską księżniczką ( synowa kiedys nabrała taką wścibską panią, że z takiego klanu pochodzi). Tak, że po tym jak go okrzyknięto po naprawie elektryki u dziadków Dawidem I Świetlnym, awansował na Don Dawido :lol1: Mój mąż też się zachował. Nie robił publicznie sosu tysiąca i jednej nocy z ketchupu i majonezu, bo ich nie było na stole, ale za to degustator obstawił się szkłem :lol3: Było wesoło , smacznie i na luzie, do tego stopnia, że chyba z tego chichrania żona przyjaciela syna , urodziła dziś w nocy ich pierworodnego. Śliczny , zdrowiutki chłopak.Sąsiad ma wnuka, a my mamy znowu okazję :dwa piwa::lol1: Jakby co to mamy sprzęt i ludzi, aby nas z tarapatów wyciągnęli :-) Ale to w sobotę coś zorganizujemy i będziemy pić za zdrowie młodego pokolenia, a za zdrowie dziadków syropek na kaszel :lol2:
Tymczasem się pakuję do jednej walizki, bo wylot w poniedziałek - jadę poustawiać :lol1: na szteli . Jak zawsze wiem co mam wziąć, więc nie przewiduję problemów. Jeśli czegoś nakupię w drodze powrotnej, to jest coś takiego jak Schweizer Post i tam można nadać przesyłkę. Opłaca się. 
Dobrego dnia wszystkim, aby się układało :buziaki2:

Ja też wypije zdrowie młodych i dzidziusia oczywiście 
14 czerwca 2022 21:14 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Zgadza się. Opatrzność nad nami czuwa.
A my Tobie życzymy pomyślności we wszystkich poczynaniach i planach. Stać nas. 

Wszystkiego najlepszego dla młodych i ich rodziców
14 czerwca 2022 22:13 / 4 osobom podoba się ten post
Witajcie, wieczorową porą ?
Ta zapowiadana ,czerwona pełnia księżyca to dzisiaj?
Szukam go na niebie, a tu nawet cienkiego rogalika nie widać ☹
U kogoś z Was może się pokazał?
14 czerwca 2022 22:16 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Witajcie, wieczorową porą ?
Ta zapowiadana ,czerwona pełnia księżyca to dzisiaj?
Szukam go na niebie, a tu nawet cienkiego rogalika nie widać ☹
U kogoś z Was może się pokazał?

Wczoraj był duży, może dzisiaj też będzie?
14 czerwca 2022 22:31 / 1 osobie podoba się ten post
Wyczytałam że 14 czerwca ma być wyjątkowa pełnia, ale u mnie księżyca nie widać 
14 czerwca 2022 22:32 / 1 osobie podoba się ten post
Malgi

Witaj Rybko, dawno Cię nie widziałam.:aniolki:

15 czerwca 2022 05:43 / 5 osobom podoba się ten post
Doberek srodowo ,bo wiadomo-sroda minie, tydzień zginie.Dzisiaj przysnęło mi się do piatej,Alleluja!Nosz,obrazek mi wsiąkł...
15 czerwca 2022 06:36 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Wyczytałam że 14 czerwca ma być wyjątkowa pełnia, ale u mnie księżyca nie widać :-(

A u mnie przed północą:
15 czerwca 2022 06:38 / 6 osobom podoba się ten post
Witam środowo, w środku tygodnia
Środa przeleci - tydzień obleci
Miłego dnia wszystkim
15 czerwca 2022 06:58 / 6 osobom podoba się ten post
Witam !  Dzień świstaka u mnie....
15 czerwca 2022 07:47 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w środę, prawie weekend bo jutro święto ?
Słońce od rana, śpiew ptaków, Alexa NDR1 zapodała, prawie lato z radiem 
Maluda, przed szóstą Odliczajki i Ty mówisz, że Ci się przysnęło?
Dzisiaj zakupy, wieczorem przygotuję gołąbki na jutro, szybciej w czwartek z obiadem  się wyrobię. A tak, to na luz wrzucam. Wczoraj popracowałam trochę w domu i ogrodzie, blade nogi koloru powoli nabierają, czas na tylko to, co konieczne i laba z podopieczną u boku 
Miłego dnia życzę