Pewnie w tych tropikach zwoje się przegrzewają...:skacze3:

Pewnie w tych tropikach zwoje się przegrzewają...:skacze3:
Właściwie już mam wolne. Potem napiszę, co odwaliłam ze zmywarką, jak uda mi się zalogować bez pobicia szyby w awatarze :-)
U nas jeszcze upałów nie ma aż takich, ale jadę i tak zaraz na Freibad .
Pozdrawiam Dussel:glupi:-Dorf :aniolki:
W piątek byłam na plaży nad jeziorem :moje_wakacje: jeszcze rowery wodne czekają .
Dzień dobry :-)
Jest, jest w końcu-deszcz od rana i przyjemne 24 stopnie :radosc:
Nie myślałam że aż tak będzie mnie cieszyć pogorszenie pogody ?
Nie mogłam spać, jestem więc niewyspana. Zasnęłam ok 2giej i co godz się budziłam tak było duszno. Podopieczna też źle spała, spacerowała często do łazienki, wypitą w ciągu dnia i popijaną w nocy wodę, trzeba było oddać :-). Żadnych planów na dzisiaj nie ma, pewnie zostanie dłużej w łóżku.
Dychać świeżym, pachnącym mokrą ziemią powietrzem ,kończę kawę i zabieram się za porządki. Muszę się rozruszać, bo narazie ruszam się jak mucha w smole.
Dobrego dnia życzę wszystkim :najlepszego3:
Malgi, szczęśliwej i bezpiecznej drogi do domu i pięknego urlopu Ci życzę :ferrari::aniolki:
Dzień dobry Opiekunkowo :-) W Düsseldorf ie dzisiaj od rana burza rozśpiewana :pada_deszcz:
Więc kaffka , książka i kanapka:lulu:
Zapasy trzeba piwyzerac , za tydzień wsiąść do pociągu nie byle jakiego :flaga Polski:
Malgi szerokości :ferrari:
witam Was w piątek piątunio piątunieczek początek weekendu miłego popołudnia wszystkim :aniolki: