Powitajki przy kawie 70

25 czerwca 2022 05:10 / 5 osobom podoba się ten post
Doberek sobotnio.Wczoraj wreszcie lunelo i przeszła burza,co za ulga.Popijam kawę i już cieszę się na chwilę wolnego,gdy seniorzy pojadą na urodziny.Oby nic nie uległo zmianie.Nie przemeczajcie się,pracy jest dość.Narka,do potem ☕??☘️
25 czerwca 2022 06:37 / 5 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio
Zaraz dopakuję autko i czekając na zmienniczkę będę szykować się do wyjazdu
Miłego dnia i nie przemęczajcie się
25 czerwca 2022 07:26 / 5 osobom podoba się ten post
Hej ! U mnie dzisiaj wolny dzień. Plan jest.... Miłej soboty życzę!
25 czerwca 2022 07:32 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Doberek sobotnio.Wczoraj wreszcie lunelo i przeszła burza,co za ulga.Popijam kawę i już cieszę się na chwilę wolnego,gdy seniorzy pojadą na urodziny.Oby nic nie uległo zmianie.Nie przemeczajcie się,pracy jest dość.Narka,do potem ☕??☘️

Pożyczam, bo na dzis jest mi potrzebne coś bardziej zwrotnego niż dziadka czołg .
Oddam razem z chabaziami. Jesli chcesz. Będzie wieczorem co zapalić 
Na dziś mam plana w istocie . Dzień dobry Opiekunkowo 

25 czerwca 2022 07:37 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam sobotnio:chaplin:
Zaraz dopakuję autko i czekając na zmienniczkę będę szykować się do wyjazdu:ferrari::flaga Polski:
Miłego dnia i nie przemęczajcie się:wstajemy:

Szerokiej drogi i miłego odpoczynku 
25 czerwca 2022 07:44 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry bardzo w sobotni poranek 
Łapię świeże, pyszne jeszcze powietrze, bo znów goronc się zapowiada. 
Pięknego dnia wsxystkim życzę, a dziewczynom w Szwajcu, niech plany się zrealizują. Też mam plana ale nie wiem czy wszystkie punkty odhaczę. Zaraz biorę się za realizowanie, żeby w połowie plana niechcemiś mnie nie dogonił 

25 czerwca 2022 07:44 / 3 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich 
Wczoraj byłam na zakupachi i kupiłam sobie sandałki do mojej kolekcji 
Chyba natura chciała mi dać do zrozumienia że po co mi następnie.W drodze do domu,  strasznie zmoklam,no ale cóż warto było.
Dziś nie wiem jeszcze jakie plany po południu.W sumie to żadnych ,ale coś wymyślę.
Pozdrawiam serdecznie i miłej soboty 
25 czerwca 2022 07:48 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry bardzo w sobotni poranek :-)
Łapię świeże, pyszne jeszcze powietrze, bo znów goronc się zapowiada. 
Pięknego dnia wsxystkim życzę, a dziewczynom w Szwajcu, niech plany się zrealizują. Też mam plana ale nie wiem czy wszystkie punkty odhaczę. Zaraz biorę się za realizowanie, żeby w połowie plana niechcemiś mnie nie dogonił :lol1:
:najlepszego3: 

Mam spotkanko ze Szwajcami w pewnej sprawie. Raczej nie podróżowo, choc pewnie gdzies też wyskoczę.
Plan szwendania juz dziadek na jutro wymyśla. Oby mnie z nóg nie scieło 
25 czerwca 2022 07:51 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Mam spotkanko ze Szwajcami w pewnej sprawie. Raczej nie podróżowo, choc pewnie gdzies też wyskoczę.
Plan szwendania juz dziadek na jutro wymyśla. Oby mnie z nóg nie scieło :lol3:

Owocnych rozmów, mogą być też owocowe, aby ich wynik zadowalał 
25 czerwca 2022 08:15 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Owocnych rozmów, mogą być też owocowe, aby ich wynik zadowalał :-)✊

nie jadę, to i po drodze nic owocowego  uszczknąć nie mogę. Jutro też nie.
No i będziemy juz pisac, nie gadac , choć pewnie coś tam z siebie wydusimy :) 
25 czerwca 2022 08:48 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  komu ciepła komu?  dzisiaj całkowita laba , kocyk , rowerek i jezioro
25 czerwca 2022 14:13 / 4 osobom podoba się ten post
witam opiekunkowo miłego popołudnia i nie przemęczajcie się 
26 czerwca 2022 05:42 / 4 osobom podoba się ten post
Doberek niedzielnie.Zapach kawy,cisza w domu,to lubie.Pozdrawiam Wszystkich i nie przemeczajcie się ?
26 czerwca 2022 07:49 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w niedzielę   ?
Maluda, u mnie jeszcze podobnie jak u Ciebie-spokój, cisza, kawa, Aleksa cicho muzykę zapodaje. Też tak lubię 
Zaraz dzwonek pflegi z tabsami poderwie mnie z fotela na tarasie i zacznie się zwyczajny dzień. 
Maluda, Ty to masz zdrowie i energię niewyczerpującą się chyba. Cały dzień się krzątasz i skoro świt Ty już na nogach. A może Senior daje Ci już więcej luzu i czas na głębszy oddech?
Pięknego dnia życzę wszystkim 
26 czerwca 2022 07:55 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry w niedzielę   ?
Maluda, u mnie jeszcze podobnie jak u Ciebie-spokój, cisza, kawa, Aleksa cicho muzykę zapodaje. Też tak lubię :-)
Zaraz dzwonek pflegi z tabsami poderwie mnie z fotela na tarasie i zacznie się zwyczajny dzień. 
Maluda, Ty to masz zdrowie i energię niewyczerpującą się chyba. Cały dzień się krzątasz i skoro świt Ty już na nogach. A może Senior daje Ci już więcej luzu i czas na głębszy oddech?
Pięknego dnia życzę wszystkim :angel3:

Gusia, zawsze byłam rannym ptaszkiem a co do seniorow...Nic się nie zmieniło,a nawet wczoraj podwyższyli mi ciśnienie,ale o tym potem ?