Doberek sobotnio.Wczoraj wreszcie lunelo i przeszła burza,co za ulga.Popijam kawę i już cieszę się na chwilę wolnego,gdy seniorzy pojadą na urodziny.Oby nic nie uległo zmianie.Nie przemeczajcie się,pracy jest dość.Narka,do potem ☕??☘️

Doberek sobotnio.Wczoraj wreszcie lunelo i przeszła burza,co za ulga.Popijam kawę i już cieszę się na chwilę wolnego,gdy seniorzy pojadą na urodziny.Oby nic nie uległo zmianie.Nie przemeczajcie się,pracy jest dość.Narka,do potem ☕??☘️
Witam sobotnio:chaplin:
Zaraz dopakuję autko i czekając na zmienniczkę będę szykować się do wyjazdu:ferrari::flaga Polski:
Miłego dnia i nie przemęczajcie się:wstajemy:
Dzień dobry bardzo w sobotni poranek :-)
Łapię świeże, pyszne jeszcze powietrze, bo znów goronc się zapowiada.
Pięknego dnia wsxystkim życzę, a dziewczynom w Szwajcu, niech plany się zrealizują. Też mam plana ale nie wiem czy wszystkie punkty odhaczę. Zaraz biorę się za realizowanie, żeby w połowie plana niechcemiś mnie nie dogonił :lol1:
:najlepszego3:
Mam spotkanko ze Szwajcami w pewnej sprawie. Raczej nie podróżowo, choc pewnie gdzies też wyskoczę.
Plan szwendania juz dziadek na jutro wymyśla. Oby mnie z nóg nie scieło :lol3:
Owocnych rozmów, mogą być też owocowe, aby ich wynik zadowalał :-)✊
Dzień dobry w niedzielę ?
Maluda, u mnie jeszcze podobnie jak u Ciebie-spokój, cisza, kawa, Aleksa cicho muzykę zapodaje. Też tak lubię :-)
Zaraz dzwonek pflegi z tabsami poderwie mnie z fotela na tarasie i zacznie się zwyczajny dzień.
Maluda, Ty to masz zdrowie i energię niewyczerpującą się chyba. Cały dzień się krzątasz i skoro świt Ty już na nogach. A może Senior daje Ci już więcej luzu i czas na głębszy oddech?
Pięknego dnia życzę wszystkim :angel3: