Powitajki przy kawie 70

27 czerwca 2022 06:54 / 4 osobom podoba się ten post
Nie śpią, nie śpią. O 6 rano już byli w ogródku wyrzucić parę intruzów, którzy by chcieli podgryźć to tu ,to tam.
Witam przy kawie  . Mogę od Maludy Mietka nie oddawać, to sobie tam kapuchy nasadzę. Niech rośnie 
Dzień dobry :)
27 czerwca 2022 07:45 / 5 osobom podoba się ten post
witam wszystkich o poranku 
wstajemy, wstajemy ....kawusia i do pracy 
milego i spokojnego poniedzialku 
27 czerwca 2022 07:48 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, a u mnie dzisiaj chłodniej, słońca nie widać, niebo jakby dymem zasnute i ma padać 
Prasowanie będzie. Czas szybko mi tutaj leci, a i tak cieszę się, że za 2,5 tygodnia do domku. Dzieci i wnuki już będą na mnie czekać i plany mam na całe 6 tygodni urlopu. Fajne plany 
Dobrego, chłodniejszego albo gorącego dnia. Każdemu według upodobań życzę 
27 czerwca 2022 08:38 / 6 osobom podoba się ten post
Hej! Witajcie w ten piękny  / u mnie/ słoneczny dzień. Za chwilkę  wychodzę rozruszać kości, potem rower I w drodze powrotnej zakupy.Dzisiaj dzień  duszowania PDP, pralka  już  pracujeMiłego dnia życzę 
27 czerwca 2022 08:40 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  jeszcze nie wiem co dzisiaj? Chyba miasto i ostatnie zakupy? Walizka już czeka w rogu 
27 czerwca 2022 13:43 / 6 osobom podoba się ten post
witam wszystkich w nowym tygodniu miłego popołudnia 
27 czerwca 2022 15:06 / 3 osobom podoba się ten post
creyzy

witam wszystkich w nowym tygodniu miłego popołudnia :aniolki:

Dziękuję i wzajemnie
27 czerwca 2022 17:51 / 2 osobom podoba się ten post
Witałam się  tu dziś z Wami , napisałam epopeję , wcisnęłam odpowiedz  i myślałam że poszło.Figa z makiem. Vrrrr

27 czerwca 2022 17:58 / 5 osobom podoba się ten post
To jeszcze raz Dobry Dzień 
Jestem tu do czwartku i przejeżdżam na nowe miejsce.Do opieki 2 osoby  i oczywiście rozmowa na WhatsApp musiała być.Chyba nie dowierzali  mojej blond czuprynie i uśmiechowi od ucha do ucha na zdjęciu 
No ale  mój czar podziałał więc jadę.Czekam na umowę żeby dowiedzieć się szczegółów.Teraz będzie szybko bo tylko miesiąc i do domku. Oprócz wesela będą jeszcze 2 urodziny wnusia.Szczegoly już obgadalam z córką.
Miłego wieczoru 

27 czerwca 2022 18:30 / 3 osobom podoba się ten post
Anka1

To jeszcze raz Dobry Dzień :chaplin::-)
Jestem tu do czwartku i przejeżdżam na nowe miejsce.Do opieki 2 osoby  i oczywiście rozmowa na WhatsApp musiała być.Chyba nie dowierzali  mojej blond czuprynie i uśmiechowi od ucha do ucha na zdjęciu  :lol3:
No ale  mój czar podziałał więc jadę.Czekam na umowę żeby dowiedzieć się szczegółów.Teraz będzie szybko bo tylko miesiąc i do domku. Oprócz wesela będą jeszcze 2 urodziny wnusia.Szczegoly już obgadalam z córką.
Miłego wieczoru :-)

Acha. A jak tam nowi podopieczni wypadli w twoich oczach? Szepniesz coś? I gdzie teraz bedziesz? 
27 czerwca 2022 18:36 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Acha. A jak tam nowi podopieczni wypadli w twoich oczach? Szepniesz coś? I gdzie teraz bedziesz? 

Jasne.8966 to kod Nowe zlecenie nie ustawiane przez opiekunkę jeszcze.
Senior i seniorka całkiem mobilni , wszystko sami robią.Poniewaz jest to wieś więc potrzebują kierowcy. 
Wiesz jak to na WhatsApp byli razem z córką,uśmiechnięci , zadowoleni ,rozgadani Więc nie było cichych momentów.Ogolnie wielki pozytyw dla mnie Reszta okaże się na miejscu 
27 czerwca 2022 18:52 / 3 osobom podoba się ten post
Anka1

Jasne.8966 to kod Nowe zlecenie nie ustawiane przez opiekunkę jeszcze.
Senior i seniorka całkiem mobilni , wszystko sami robią.Poniewaz jest to wieś więc potrzebują kierowcy. 
Wiesz jak to na WhatsApp byli razem z córką,uśmiechnięci , zadowoleni ,rozgadani Więc nie było cichych momentów.Ogolnie wielki pozytyw dla mnie Reszta okaże się na miejscu 

Od razu byś chciała ciche momenty?  Nie za wiele na początek? 
A czynne prawko zawsze się przydaje. 
28 czerwca 2022 05:17 / 7 osobom podoba się ten post
Doberek wtorkowo.Nawet czuję się wyspana no i kawa już też pachnie.Zdazyl mi się raz wypadek z rana gdy zalalam klawiaturę laptopa.No,to był bieg po zycie,pobilam chyba światowy rekord usiłując reanimować lapka ? . Kończę te dyrdymaly, trzeba nacieszyć się chwilą spokoju.Nie przemeczajcie się, już Scarlett O'Hara mowila-pomysle o tym jutro ?☕??
28 czerwca 2022 07:01 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry - no, można żyć . Padało a nawet lało, powietrze boskie  a i wolnego czasu mam w nadmiarze . Zyczę dobrego nastroju i pogody ducha . Co dzień to lepiej i co dzień bliżej do końca umowy . 
28 czerwca 2022 07:08 / 4 osobom podoba się ten post
Mnie się tez kiedyś wypadek z kawą zdarzył. Rano 6.30 , kiedy szłam na stanowisko aby przygotowac leki chorej na 7 rano i podac przez PEG-a. A tu pdp zadzwoniła wczesniej, bo zaszła potrzeba aby ją odśluzowac. Nie było tragicznie, kawy w kubku juz wiele nie zostało i raz, raz ogarnełam sytuację  
Dzień dobry o poranku, tu kombinacji porannych wyczyniać nie muszę. Jak na urlopie. Śniadanie o ósmej, a ja się moge spokojnie poprodukować :).
Spokojnego dnia.