Powitajki przy kawie 70

28 czerwca 2022 07:32 / 6 osobom podoba się ten post
Cześć i  czołem! 
28 czerwca 2022 07:40 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry bardzo. W nocy jeszcze lało, dzisiaj już słońce i pogoda to wyszłam sobie do ogroda. Lubię zapach mokrej ziemi po deszczu. Pflanze prężą się dumnie, tylko "moje "dwie pelargonie wyglądają na pokrzywdzone . Jeszcze powietrze pyszne, to dycham sobie i genisuję. To najprzyjemniejszy czas w ciągu dnia,taras, widok na ogród,kawa i ja. A radio cicho mi gra. Życzę Wam dobrego dnia 
28 czerwca 2022 08:05 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich serdecznie 
Po deszczu raczej chłodno i lekka mgła.Do południa pogoda się wyklaruje Dziś od 14 wolne i jutro cały dzień, więc pobuszuje trochę w mieście,  kawa  ciacho.
Miłego dnia Wam życzę 
28 czerwca 2022 08:08 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  pakować się czy nie?
28 czerwca 2022 08:29 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo :-) pakować się czy nie?

O to jest pytanie...
28 czerwca 2022 08:36 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo :-) pakować się czy nie?

Pakować, zdecydowanie 
Siedzisz w tym Düsseldorfie chyba od zimy, to trochę czasu zajmie, żeby  wszystko w walizach poupychać 
28 czerwca 2022 08:37 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

O to jest pytanie...:-):-)

Godne Szekspira  
Będę propagować naturyzm  jak pojadę bez ciuchów . 
28 czerwca 2022 08:38 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Pakować, zdecydowanie :-)
Siedzisz w tym Düsseldorfie chyba od zimy, to trochę czasu zajmie, żeby  wszystko w walizach poupychać :lol1:

Wlasy dlatego się zastanawiam  zimę zostawiam ale lato muszę zabrać . 
Od lutego zimuję
28 czerwca 2022 08:40 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Wlasy dlatego się zastanawiam :chaplin: zimę zostawiam ale lato muszę zabrać . 
Od lutego zimuję:prosze o cisze:

Eeee,jak tylko lato, to jeszcze masz czas 
28 czerwca 2022 08:43 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Eeee,jak tylko lato, to jeszcze masz czas :smiech3:

Strój kąpielowy już zapakowany. Reszta wisi
28 czerwca 2022 14:22 / 5 osobom podoba się ten post
Witam  gorącym popołudniem. ? ja dziś tylko Spokojnego dnia ludziska i nie przeczytajcie się. 
28 czerwca 2022 17:11 / 4 osobom podoba się ten post
Wróciłam z dużego spaceru.Kawa  i ciacho w ulubionej kafejce zaliczone .Dziś bez upału więc bardzo przyjemne popołudnie.
28 czerwca 2022 20:13 / 4 osobom podoba się ten post
witam Was wieczorkiem milego wieczoru zmykam oglądać film 
29 czerwca 2022 05:41 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry - kawkę juz piję, lurowata, ale pachnie . Nie chce mi sie z tłuc od rana w kuchni to pije ogólnie dostepną, przygotowana przez nocną zmianę . Dzień zanosi się słoneczny, co widać za oknem . Dzisiaj już środa i mamy jak zwykle dzień " narady wojennej " . Nie wiem po co to, jest taka gruba książka życzen i zażaleń , w której wpisuje się wszelkiego radzaju uwagi . Kazdy czyta i ma prawo wpsać to co go uwiera . Straszna ta biurokracja rapoty, zapiski, narady . A ja jeszcze czwartek i w siną dal jadę . Pogodnego dnia wszystkim 
29 czerwca 2022 05:52 / 5 osobom podoba się ten post
Doberek,sroda minie, tydzień zginie.Dzisiaj spalam az godzinkę dluzej, obudził mnie skurcz w nodze, chyba trzeba uzupełnić magnez.Pogodnego dnia i nie przemeczajcie się!