Miało padać wyszło słońce ?Spokojnego dnia a wracającym do domu(Dusia,Creyzy )spokojnej podróży bez atrakcji.?:flaga Polski:

Miało padać wyszło słońce ?Spokojnego dnia a wracającym do domu(Dusia,Creyzy )spokojnej podróży bez atrakcji.?:flaga Polski:
Witam opiekunkowo i odrazy się żegnam dzisiaj do domku wszystkim dziękuję pięknie za towarzystwo i miłego dzionka :aniolki::radosc1:
Dziękuję. :aniolki: Pieniądze rzecz nabyta. Będzie zdrowie będzie kasa . A na co zbierać? Na złote gwoździe do trumny? Lepsza przyjemność jest z tego że człowiek sobie coś kupi . Przynajmniej ja tak mam.
Tak jest. Wsparcie to własciwe określenie przy pracy terapeuty. Wytyczne określają nam kierownicy działów.
Witam Was po małej przerwie. No nie ma czasu na pisanie. Biegam ,dzwonię, załatwiam a to dopiero początek remontu. Dzisiaj dokładnie tydzień mija, póki co,to demolka i jeden wielki bałagan. Znów od wczoraj pomieszkuję u przyjaciółki no bo trzeba być na miejscu. Ma to swoje dobre strony,bo okazja z psiaosiółami i koleżankami wieczorkiem się spotkać ?. Cieszę się jednak że jutro ok południa do domku jadę A w sobotę przylatują do mnie dzieci z Norwegii-wnusio ma ferie, rodzice jeszcze urlop zachomikowali, to mamę i babcię odwiedzą. I tak czas ucieka i nawet do pracy nie ma kiedy jechać, a muszę się przyznać, że już mi się chce jakąś nową podopieczną poopiekować.
Może uda się chociaż na miesiąc jeszcze w tym roku.
Wszystkim życzę spokojnego wieczoru a tym,którzy w drodze do domu lub już urlopują fajnych urlopów i przyjemności.