Co dzisiaj gotujesz na obiad? 20

02 marca 2026 13:26 / 3 osobom podoba się ten post
I mnie kotlet mielony, ziemniaki tłuczone z koperkiem i sałatka z kiszonych ogórków z cebulką .
Kisiel jak zwykle 
02 marca 2026 13:55 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

I mnie kotlet mielony, ziemniaki tłuczone z koperkiem i sałatka z kiszonych ogórków z cebulką .
Kisiel jak zwykle :mniam:

Ogórki kiszone też jem tylko w takiej postaci albo w zupie ogórkowej. Oprócz cebulki dodaje trochę pieprzu i oleju,ale olej to oczywista oczywistość,pewnie też dodajesz?.
03 marca 2026 08:19 / 1 osobie podoba się ten post
Moja ukochana i już dawno nie było zupa pomidorowa.  Ja z cienkim makaronem ( nitki) seniorka z ryżem. 
Na deser lody. 
03 marca 2026 14:58 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Ogórki kiszone też jem tylko w takiej postaci albo w zupie ogórkowej. Oprócz cebulki dodaje trochę pieprzu i oleju,ale olej to oczywista oczywistość,pewnie też dodajesz?:oczko:.

Doprawiamy , ale to takie oczywiste,że nie śmiałam pisać 
03 marca 2026 16:10 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Doprawiamy , ale to takie oczywiste,że nie śmiałam pisać :-)

No to dobrze rozkminiłam
Czasami oczywistość może być nie oczywista . Kiedyś przyjechałam do pracy,zmienniczki już nie było ale została rozpiska. Bardzo szczegółowa ! Ja pojawiłam się tam pierwszy raz i po przeczytaniu,zachciało mi się tak śmiać,że nie wytrzymałam i śmiałam się niemal do posikania 
Punky 3. Zabrać rano szklankę ze stolika nocnego (i szklankę umyć). No ludzie,czyżby któraś ze zmienniczek piła z brudnych szklanek
03 marca 2026 18:06 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

No to dobrze rozkminiłam:-)
Czasami oczywistość może być nie oczywista . Kiedyś przyjechałam do pracy,zmienniczki już nie było ale została rozpiska. Bardzo szczegółowa ! Ja pojawiłam się tam pierwszy raz i po przeczytaniu,zachciało mi się tak śmiać,że nie wytrzymałam i śmiałam się niemal do posikania :lol1:
Punky 3. Zabrać rano szklankę ze stolika nocnego (i szklankę umyć). No ludzie,czyżby któraś ze zmienniczek piła z brudnych szklanek:zaskoczenie1::smiech3:

Przy takiej rotacji opiekunek jak się obecnie obserwuje - może gdzieś tak trafiła .