U mnie podobnie :-). Jak rybka,tokiszona kapusta:mniam:. I ziemniaki koniecznie tłuczone :oczko:. A do mielonych buraczki. Chociaż tutaj zrobiłam ostatnio duszona kapustkę,Spitzkohl,do mielonych i też było pysznie
U mnie podobnie :-). Jak rybka,tokiszona kapusta:mniam:. I ziemniaki koniecznie tłuczone :oczko:. A do mielonych buraczki. Chociaż tutaj zrobiłam ostatnio duszona kapustkę,Spitzkohl,do mielonych i też było pysznie
Bitki z wołowiny i zasmażana kapusta . Oczywiście tłuczone ziemniaczki . Dostałam znów wielki kosz jabłek z krótką przydatnością do spożycia. Taki gatunek .
Placki z jabłkami zrobię .Lubię takie pulchne , mięciutkie więc użyje sposobu żeby takie były.:mniam::mniam:
Zdradzisz ten sposób? Czy jogurt lub maślanka wystarczą?:oczko:. Ja dodaje jeszcze sodę,ale i tak zdarza się,że po kilku minutach robią się "plaskate ":-)
Zdradzisz ten sposób? Czy jogurt lub maślanka wystarczą?:oczko:. Ja dodaje jeszcze sodę,ale i tak zdarza się,że po kilku minutach robią się "plaskate ":-)
Jajko sadzone , ziemniaki tłuczone i kalafior. Rozsiąde się dzisiaj " jak Żyd w herbaciarni " " będę smakowała i mlaskała . Taki obiad lubię .
( *To powiedzenie mojej cioci ,jak podparłem się przy stole )