Powitajki przy kawie 79

05 września 2025 08:02 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dnia życzę, spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
05 września 2025 08:54 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunowo w piątek piatunio piatunieczek pięknej pogody dużo słonka spokoju i miłego dnia życzę 
05 września 2025 09:19 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w piątek  U nas dziś pada i nie za ciepło tylko 17 st. Wszystkim życzę spokojnego piątku 
05 września 2025 11:00 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 🌻 ☕ 🥐 
Kosmetyczka poszła sobie 😊 teraz po rybkę i obiadek, kupię przy okazji frytki surówka dla mnie jest . Margaretka dostanie marchewkę z kalarepa . 
Udanego dnia . 
Nincia tylko nie rozrabiaj
05 września 2025 11:30 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Kosmetyczka poszła sobie 😊 teraz po rybkę i obiadek, kupię przy okazji frytki surówka dla mnie jest . Margaretka dostanie marchewkę z kalarepa . 
Udanego dnia . 
Nincia tylko nie rozrabiaj:chaplin:

dorotee  teraz Maluda jest pół przytomna   kąbinuje coś z ilością dni 
06 września 2025 04:28 / 4 osobom podoba się ten post
Doberek sobotnio no i doopa ze spaniem.W domu cicho i cimno. Chyba prześlizgnę się do kuchni i zrobię sobie kawę.Wieczorem czeka mnie ostatni ,letni grill.Nie przepadam za kiełbasą i stekami z grilla,ale może znajdę coś dla siebie. No i przyjedzie ze swoim Mężem demencyjna Siostra mojej Seniorki-będzie się działo.Jak jutro mnie z rana nie będzie,to znaczy ze dochodzę do siebie  .E,idę robić kawę a Wy śpijcie dalej. Miłej soboty życzę. Edit.Kawa zrobiona,ale ile to mnie nerwów kosztowało 
06 września 2025 06:53 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Kawkę pije i o 7.30 do seniora. Kąpiel a potem dzień jak co dzień. 
Dobrego dnia opiekunowo. 
06 września 2025 07:29 / 4 osobom podoba się ten post
Witam się z wami w sobotę.Brrry jest zimno tylko 10 st. już jesień. W południe będzie ok.20 st. taka różnica temperatury.Seniorka jeszcze śpi ale na pewno zaraz wstanie i też dzień jak codzień.Pomoc przy myciu,ubraniu  i robimy śniadanie i tak codziennie to samo. Miłej soboty życzę i trochę słoneczka ⛅ 
06 września 2025 10:27 / 5 osobom podoba się ten post
My już po późnym śniadaniu 😊 
Udanego dnia życzę 
06 września 2025 11:09 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo Miłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
06 września 2025 12:12 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w doskonałym nastroju , drzwi na taras otwarte na tam koncert spadających kropli deszczu .Cieplutko i deszczowo . Nawet co niektóre kwiaty doniczkowe wystawiłam, niech się kąpią.
Dobrego dnia życzę 
06 września 2025 12:13 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ze Szwarzwaldu do mnie bite 3 godziny pociągiem, autem troche szybciej. 

Bliżej niż z lubuskiego 
07 września 2025 05:12 / 5 osobom podoba się ten post
Witam niedzielnie. Kawę już sobie sparzyłam,ale ile razy puknęłam się w ścianę,to tylko ja wiem. Latarka mi wysiadła i musiałam torować sobie drogę po omacku. Grunt,ze już z powrotem w łóżku.I tak prawie do ósmej.Wszystkim życzę miłej niedzieli. 
07 września 2025 06:07 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Wstałam wcześniej bo musiałam wziasc prysznic.  Wczoraj wieczorem padłam jak kawka. 
Dziś niedziela dzień jak co dzień. Zobaczyny co przyniesie bo sny miałam straszne. Teraz kawa ☕ i dzień jak co dzień. 
Dobrego dnia opiekunowo. 
07 września 2025 07:07 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry,jakoś się nie wyspałam . Pierwsza ,"samotna" noc za mną . Stała opiekunka wyjechała wczoraj wieczorem,od poniedziałku byłyśmy razem a w piątek to ja już przejęłam wszystkie obowiązki. Kończę kawkę i ok 7:20 schodzę na parter,bo mniej więcej o tej porze budzą się seniorzy. Szybko się tutaj zaaklimatyzowałam ,seniorzy to bardzo serdeczni i ciepli ludzie. Myślę ,że ten jednorazowy wypad minie bez większych zakłóceń . Przyjemnej niedzieli życzę