Bezsenność

09 marca 2014 07:49
Malgi

A ja ostatnią noc w łóżku spać nie umiem... :-(

Malgi tak jest zawsze.Ja w ostatni dzień cały dom sprzatam ,wszystko wymieniam na czyste .Tak potrafię się narobić jak dziki wół a itak spać nie śpię.Chyba ze szczęścia ,że wracam do domu
09 marca 2014 08:30
gosia35

Malgi tak jest zawsze.Ja w ostatni dzień cały dom sprzatam ,wszystko wymieniam na czyste .Tak potrafię się narobić jak dziki wół a itak spać nie śpię.Chyba ze szczęścia ,że wracam do domu

Tak, Gosiu, ale jutrzejszą nockę na sofie w ubraniu przewegetuję, to dzisiejszej powinnam spać jak suseł!
Też się dziś narobię, że... pot mi po pleckach popłynie, a do tego niewyspana... ((
09 marca 2014 09:03 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Na pewno COŚ jest na rzeczy, ale ja osobiście lekko sceptyczna jestem.
No i ze względu na to co robię po godzinach (w profilu) to znam różne osoby z branży, w DE też. Opowiadały różne rzeczy sprawdzając ludzi. Tzn czy ktoś się energetycznie nie podczepił.
No i miałam kiedyś kocicę. Jeszcze przed remontem mieszkania odziedziczonego po Babci kocica czasem się jeżyła bez powodu i syczała jakby ktoś obcy byl w domu i ja wyczuwałam obecność Babci. Nie bałam się, wiedziałam, że ona czuwa nade mną. Po generalnym remoncie odczucia brak. Jakby to nie był już jej dom (tak to sobie tłumaczę). Ale ja tak mam po prostu - jestem z tych szamanek.

No to  napisz czy postawisz karty na odległość.Jakie dane potrzebujesz? Czy nik wystarczy? bo dla szamanki to chyba aż nadto.Strach mnie obleciał jak wyjdzie na jaw ile mam lat.
09 marca 2014 09:10 / 1 osobie podoba się ten post
Co ja dzisiaj w nocy mialam, jak sie przebudzilam myslalam ze zawalu dostane. SNil mi sie moj brat kuzyn moja mama wgl corka pdp, a najlepsze ze snila mi sie matka pdp. ze lezala martwa na lozku, i ktos zaczal pukac do drzwi i ja chciwlam wstac i je otworzy, bo wiedzialam , ze to moja pdp idzie, a ta mtka mojej pdp zlapala mnie i tzrymala, zebym nie wstawala i nie otwierala drzwi, tak sie wytraszylam tak sie zerwalam z lozka ze to masakra jakas.
09 marca 2014 09:29
Jolek

Co ja dzisiaj w nocy mialam, jak sie przebudzilam myslalam ze zawalu dostane. SNil mi sie moj brat kuzyn moja mama wgl corka pdp, a najlepsze ze snila mi sie matka pdp. ze lezala martwa na lozku, i ktos zaczal pukac do drzwi i ja chciwlam wstac i je otworzy, bo wiedzialam , ze to moja pdp idzie, a ta mtka mojej pdp zlapala mnie i tzrymala, zebym nie wstawala i nie otwierala drzwi, tak sie wytraszylam tak sie zerwalam z lozka ze to masakra jakas.

Jak ci się śnią takie koszmary tzn.że jesteś potwornie  zmęczona i czas od tej wrednej PDP zjeżdżać do domu. Dbaj o swoje zdrowie!!!!
09 marca 2014 09:34
Jolek

Joleeeeek  ehhh
09 marca 2014 09:35 / 1 osobie podoba się ten post
To  jestesmy już dwie, które stosują tę metodę! Z tym, że ja oglądam tzn. słucham filmów fabularnych....tak sobie po parę razy puszczam ten sam, bo nigdy przecież nie dosłucham do końca haha
09 marca 2014 09:36
a w ogóle to mi się śniła Andrea.postanowiłyśmy razem biegać wieczorem tzw jogging hihihihi i gdzies tam naschodach jakąś polkę dorwałyśmy wracała ze sklepu ,gdzieś tam znalazłyśmy się na w jej,,domu,, jakaś miłą babkę miałą i coś tam dalej nie pamiętam a i jakiś altenheim nie wiem ,dosłownie sen wariata
09 marca 2014 09:52
doda

Jak ci się śnią takie koszmary tzn.że jesteś potwornie  zmęczona i czas od tej wrednej PDP zjeżdżać do domu. Dbaj o swoje zdrowie!!!!

Jeszczce 2 tygodnie .. ja nie moge ale takie sny pierwsz raz tutaj mam, i pamietam ze ta jej matka powiedziala ze nie moge jje zobaczyc.
09 marca 2014 09:57
mleczko47

No to  napisz czy postawisz karty na odległość.Jakie dane potrzebujesz? Czy nik wystarczy? bo dla szamanki to chyba aż nadto.Strach mnie obleciał jak wyjdzie na jaw ile mam lat.

Czy cały portal musi wiedzieć o Twojej prywatnej korespondencji? Moderator

09 marca 2014 13:37
Na 102 to jest dobra teściowa a Margolcia jest wiele młodsza. Przecież to widać! Spójrz w te duże ciemne oczy bo łatwo z nich wiek odczytać :)))
09 marca 2014 13:45 / 3 osobom podoba się ten post
No faktycznie to na M i to na M. Spać nie śpię ale mnie jakaś grypka dorwała. Z noska mi cieknie a oczka łzawią. Pewnie dlatego się machnęłam :)))
Ale żeby nie było na 102 to tylko teściowa :)
09 marca 2014 14:00 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Czy cały portal musi wiedzieć o Twojej prywatnej korespondencji? Moderator

Zawsze przegapie,ale to przez moja pazernosc.Żeberek mi sie zachciało.
09 marca 2014 14:10 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

No faktycznie to na M i to na M. Spać nie śpię ale mnie jakaś grypka dorwała. Z noska mi cieknie a oczka łzawią. Pewnie dlatego się machnęłam :)))
Ale żeby nie było na 102 to tylko teściowa :)

Ja tam lubie dobre żarty,ale nie smacznych nie znoszę.Rownie dobrze mozna napisac o  nas to samo i jeszcze za domem pdp.
09 marca 2014 14:15 / 6 osobom podoba się ten post
mleczko47

Ja tam lubie dobre żarty,ale nie smacznych nie znoszę.Rownie dobrze mozna napisac o  nas to samo i jeszcze za domem pdp.

A kto ci broni dobre żarty cytować! Pisz papier wszystko przyjmnie! A żarty sa różne kwadratowe i podłużne a nie tylko smaczne!

Ja mam takie wrażenie, że na tym forum ty jedna jedyna jesteś świętsza od papieża. Przynajmniej takie wrażenie sprawiasz. Myślałaś o jakimś zakonie czy cusik w tym stylu?