A ja ostatnią noc w łóżku spać nie umiem... :-(
A ja ostatnią noc w łóżku spać nie umiem... :-(
Malgi tak jest zawsze.Ja w ostatni dzień cały dom sprzatam ,wszystko wymieniam na czyste .Tak potrafię się narobić jak dziki wół a itak spać nie śpię.Chyba ze szczęścia ,że wracam do domu
Na pewno COŚ jest na rzeczy, ale ja osobiście lekko sceptyczna jestem.
No i ze względu na to co robię po godzinach (w profilu) to znam różne osoby z branży, w DE też. Opowiadały różne rzeczy sprawdzając ludzi. Tzn czy ktoś się energetycznie nie podczepił.
No i miałam kiedyś kocicę. Jeszcze przed remontem mieszkania odziedziczonego po Babci kocica czasem się jeżyła bez powodu i syczała jakby ktoś obcy byl w domu i ja wyczuwałam obecność Babci. Nie bałam się, wiedziałam, że ona czuwa nade mną. Po generalnym remoncie odczucia brak. Jakby to nie był już jej dom (tak to sobie tłumaczę). Ale ja tak mam po prostu - jestem z tych szamanek.
Co ja dzisiaj w nocy mialam, jak sie przebudzilam myslalam ze zawalu dostane. SNil mi sie moj brat kuzyn moja mama wgl corka pdp, a najlepsze ze snila mi sie matka pdp. ze lezala martwa na lozku, i ktos zaczal pukac do drzwi i ja chciwlam wstac i je otworzy, bo wiedzialam , ze to moja pdp idzie, a ta mtka mojej pdp zlapala mnie i tzrymala, zebym nie wstawala i nie otwierala drzwi, tak sie wytraszylam tak sie zerwalam z lozka ze to masakra jakas.
Co ja dzisiaj w nocy mialam, jak sie przebudzilam myslalam ze zawalu dostane. SNil mi sie moj brat kuzyn moja mama wgl corka pdp, a najlepsze ze snila mi sie matka pdp. ze lezala martwa na lozku, i ktos zaczal pukac do drzwi i ja chciwlam wstac i je otworzy, bo wiedzialam , ze to moja pdp idzie, a ta mtka mojej pdp zlapala mnie i tzrymala, zebym nie wstawala i nie otwierala drzwi, tak sie wytraszylam tak sie zerwalam z lozka ze to masakra jakas.
Jak ci się śnią takie koszmary tzn.że jesteś potwornie zmęczona i czas od tej wrednej PDP zjeżdżać do domu. Dbaj o swoje zdrowie!!!!
No to napisz czy postawisz karty na odległość.Jakie dane potrzebujesz? Czy nik wystarczy? bo dla szamanki to chyba aż nadto.Strach mnie obleciał jak wyjdzie na jaw ile mam lat.
Czy cały portal musi wiedzieć o Twojej prywatnej korespondencji? Moderator
Czy cały portal musi wiedzieć o Twojej prywatnej korespondencji? Moderator
No faktycznie to na M i to na M. Spać nie śpię ale mnie jakaś grypka dorwała. Z noska mi cieknie a oczka łzawią. Pewnie dlatego się machnęłam :)))
Ale żeby nie było na 102 to tylko teściowa :)
Ja tam lubie dobre żarty,ale nie smacznych nie znoszę.Rownie dobrze mozna napisac o nas to samo i jeszcze za domem pdp.