Lubię Ciebie Hogata. Wieczorem podrzucę nową miotłę w prezencie. :)
Lubię Ciebie Hogata. Wieczorem podrzucę nową miotłę w prezencie. :)
Hogata nie nerwujsa.A Mnie to wsio Ryba co,kto gdzie i z kim.
Napisalam co o tym sadze i tyle.A dystansu to mam az zaduzo.
A juz nie ma takich strasznych czarownic z pajakami we wlosach wiec nie picuj tu Nas,ha,ha
Jak nie ma? jak nie ma?!Ja widziałam Hogatę na własne oczy!!!!!SĄ!!!!!!!
EEE ,no to ja juz sie nie wypowiadam wiecej na temat czarownic
A na awatarze nie wyglada tak strasznie,hmmmmm
Ano,pozory mylą...............................
Nie wiem czy to ważne ale to forum dyskusyjne dotyczy innego tematu " Czy rzeczywiście Niemcy tak nas postrzegają" a jak sobie chcecie poobgadywać pracodawców załóżcie nowe pt. Jak opiekunki postrzegają Niemieckich pracodawców. A ty Mleczko możesz sobie kolana zdzierać jak chcesz ja i wiele innych opiekunów tego nie musimy robić.
Wiecie co ? Ja zszokowana jestem . Różnie tu na forum bywało ,nieraz nawet ostro ale zwykle dotyczyło naszych poglądów z którymi inni się nie zgadzali , może nieszczególnych sformułowań , nieprzemyślanych wypowiedzi. No i boczyłyśmy się na siebie a potem czas łagodził nieporozumienia a i my odpuszczałyśmy . Ale teraz mi czymś brzydkim to pachnie . Pan Bóg żadnemu narodowi nie dał prawa wywyższac się nad pozostałe a wywlekanie z historii kto kogo na jakim pasku wodził - no ludzie , to w szesnastym wieku było a i różne okoliczności temu towarzyszły- nie wszystkie takie pozytywne . Spasujmy - bo zacznie się od narodowosci , potem poróżnimy się bo z róznych województw jestesmy , różne wykształcenie mamy , różny rozmiar ciuchów nosimy itd.Ja przyjaźnię się z Łemkami od wielu lat , oni językiem podobnym do ukraińskiego mówią ale się szanujemy , bo ja w nich a oni we mnie po prostu człowieka widzimy .Ale nigdy bym nie powiedziała że ja lepsza , bo Polka a gdyby ktoś z nich powiedział że on lepszy , bo Łemko , to by był ostatni dzień naszej przyjaźni. Ja teraz lepiej rozumiem posty IGGI , z którą mi jakoś ,,nie po drodze '' zawsze było ale starałam sie za pomoca argumentów swoje poglądy przedstawiać.A to jest coś innego- uczucia , mentalność , z czym dyskutować się nie da , bo to ma się w sercu głęboko . Powiem tyle : Bądźmy dobrymi , mądrymi ludźmi , to inni mądrzy ludzie za to nas uszanują , a nie za to , jaką narodowość w sercu czy dokumentach mamy.
Heh! Dużo ludzi poznałam różnych narodowości i powiem jedno... jest mi rybka czy ktoś jest czarny, zielony, hetero, homo czy w kropki... mam to po prostu gdzieś!!! Dla mnie ważne jest czy to dobry człowiek i myślący, z którym będę mogła porozmawiać, pośmiać się i pomarudzić...
A to jak każda/ każdy z nas po sobie porządek na stelli zostawia to świadczy o danej osobie, jej wychowaniu i poszanowaniu drugiego człowieka, a nie narodowości, czy pochodzeniu!!!
Ludzie zacznijmy się i swoją odmienność szanować, a świat stanie się lepszy!!!