Czy zdarza się wam mieć już wszystkiego dość?

14 stycznia 2014 21:13 / 1 osobie podoba się ten post
mozah aM

To chyba na krótko - Ty jesteś typem wojownika , Rozpracujesz co trzeba , rozegrasz jak trzeba i po problemie .
A to co nie do rozegrania ... trzeba zaakceptować - ale to też wiesz !

Ale Ją przejrzałaś:) Super Dziewczyna. Tak trzymać(zwłaszcza w tej pracy).
15 stycznia 2014 08:05 / 1 osobie podoba się ten post
Prawdę.
15 stycznia 2014 08:10 / 3 osobom podoba się ten post
Prawdę pisząc, przyzwyczaiłam się już do ładnej blondynki w różowym sweterku /bez podtekstów/.
Czasami ja też mam już wszystkiego dosyć. :)) 
Kicia to na wielkiego pieszczocha wygląda.
15 stycznia 2014 12:08 / 3 osobom podoba się ten post
Też fajne,chociaż ciebie na zdjęciu jeszcze nie odkryłam,wobec czego udaję się po szkło powiększające. Czy te dwa kawałki niebieskiego to twoje ręce?a tym samym to cała ty na zdjęciu pt Andrea i drzewo?
15 stycznia 2014 12:19 / 1 osobie podoba się ten post
Te rozchylone usteczka to:  zdziwienie czy fajeczka  Ci wypadla?,a berecik przecudny inooo do Ojca R. w nim jechac!---nie masz takiego na zbyciu? wymienilabym z Toba na taki sliczny z antenka, mam go w spadku po mojej mamusi,jeszcze dobry tylko musze dziurki po molach pocerowac. Wyminisz sie ze mna? ...plisssss...
15 stycznia 2014 14:29 / 1 osobie podoba się ten post
Na Szwajcarię :)) 
15 stycznia 2014 14:35 / 1 osobie podoba się ten post
No nie ma w Tobie Andrea za grosz egoizmu :))
Nigdzie nawet namiastki nie mogę znaleźć. A "czytacz" ze mnie uważny. Jak komu co potrzeba...... jeśli tylko mogę - już pomagam.
15 stycznia 2014 14:40 / 2 osobom podoba się ten post
Rozumiem, że na Wielkanoc przebierzesz swoje drzewo za kurczaka.
15 stycznia 2014 14:40 / 4 osobom podoba się ten post
Oj, możliwości to w zależności - sytuacje różne bywają, czasem łzy po licach spływają i gdy mam wtedy butelkę pod ręką bywa że się owijam sukienką i zasypiam biedna spłakana i śpię w fotelu ubrana do rana;  a gdy radość ze mnie wytryska to lampeczka wystarcvzy do pyska i juz humor mam poprawiony niepotrzebne mi większe lampiony ;)
15 stycznia 2014 15:01 / 1 osobie podoba się ten post
Noooo, wiedzialam,ze masz ogromniaste serduchoDDDDDDDD
17 stycznia 2014 19:09
Ja mam dzisiaj wszystkiego dość :(( Nie będe pisać, że mam dość tego.... tamtego..., bo mam dość dosłownie wszystkiego!!!!!!!!!!!!!!
17 stycznia 2014 19:39
ewa14

Ja mam dzisiaj wszystkiego dość :(( Nie będe pisać, że mam dość tego.... tamtego..., bo mam dość dosłownie wszystkiego!!!!!!!!!!!!!!

Ewa , dzis dzień już dobiega końca, a jutro będzie nowy, lepszy dzień, zobaczysz. Głowa do góry...:))
17 stycznia 2014 19:48 / 2 osobom podoba się ten post
Tak wiem, jutro znowu nowy dzień i mam nadzieje , że bedzie lepszy od tych wszystkich minionych. Chcę do domku. A jeszcze 9 dni muszę wytrzymać buuuuuuuuuuuu :(( Wytrzymam , bo mam Was i to jest to światełko w tunelu w czasie moich pobytów w DE.
17 stycznia 2014 20:09 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea już nie myślę, biorę się w garść i do przodu. Na wstecznym przecież chodzić nie bedę :))
17 stycznia 2014 20:15 / 1 osobie podoba się ten post
Proszę bardzo, mam takie zapasy, ze całe Opiekunkowo poczęstuję i jeszcze na kilka zim starczy :))