Czy zdarza się wam mieć już wszystkiego dość?

30 sierpnia 2014 13:05 / 6 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

....Dzięki dziewczyny za dobre słowa , ale nie dość , że jest duży - to " ktoś " w domu na nim pracuje i niestety , ale jest potrzebny .:((((.... Fachura ( szt. 2 ) patrzyła (li ) i stwierdzono , że poszedł twardy dysk .Man próbował dodzwonić się do firmy , gdzie go kupił (allegro ) , ale dziś pewnie nie pracują , bo nie mozna się dodzwonić ... Ci , u których szukaliśmy ratunku - takich dysków nie posiadają ... Jest mi smutno , man już znalazł " przewozówkę " , która po naprawieniu lapka , by mi ją przywiozła  , mam nadzieję , że załatwią to najwyżej do dwóch tygodni ....Czsem tak wychodzi , że jak się nie kupi ( czyt. nie stać na kupno )nowego - to są pózniej takie efekty :((((

Evvex ma notebook , moge ci na czas wyjazdu(twojego) "dac" mojego tableta -etui z klawiatura , wybieraj?? .Jak co, to daj namiary ,wysle. Jestem w De.
30 sierpnia 2014 14:18 / 2 osobom podoba się ten post
Basiu zajrzyj na pocztę, muszę wychodzić na przyjęcie.
30 sierpnia 2014 14:51 / 5 osobom podoba się ten post
Evvex

Basiu zajrzyj na pocztę, muszę wychodzić na przyjęcie.

Ewcia , juz to zrobiłam i odpowiedziałam :))))))))) Z nerw zle odczytalam maila !.....Zrozumiałam , że Twoja córa naprawia " N " a ja mam  " L " :)))))..... Już się umowiłam z Majką , za godzinę ja albo córa jedziemy do miasta Łodzi w centralnej Polsce .... Odżyłam , humor niczym bumerang powrócił ..... Przysięgam , że już nawet na mana nie będę się wydzierała :))))))))))))
30 sierpnia 2014 21:38 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ewcia , juz to zrobiłam i odpowiedziałam :))))))))) Z nerw zle odczytalam maila !.....Zrozumiałam , że Twoja córa naprawia " N " a ja mam  " L " :)))))..... Już się umowiłam z Majką , za godzinę ja albo córa jedziemy do miasta Łodzi w centralnej Polsce .... Odżyłam , humor niczym bumerang powrócił ..... Przysięgam , że już nawet na mana nie będę się wydzierała :))))))))))))

Szczęśliwej podróży Basiu,czekamy na Ciebie, co do lapka temat uważam za zamknięty.A na Mana się nie wydzieraj,nic nie winien :)))
30 sierpnia 2014 22:19
Często :( ale dzisiaj się pocieszam naszymi siatkarzami wygrana z Serbią i wyborem Tuska :) A co my polacy tez mamy swoje fajne dni :))
31 sierpnia 2014 07:00 / 2 osobom podoba się ten post
fiona

Często :( ale dzisiaj się pocieszam naszymi siatkarzami wygrana z Serbią i wyborem Tuska :) A co my polacy tez mamy swoje fajne dni :))

Może zacznie sie dla nas dobra passa.Wczoraj jedlismy kolacje w czasie meczu nasi goscie byłi zaskoczeni kultura kibicow.Po meczu pokazano długi pochod kibiców oposzczajacych stadion - myśle,że ten obraz bedzie (powinien) pokazywany często.A kibole powinni to ogladać w ramach resocjalizacji:)
31 sierpnia 2014 09:17 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Luda we wrześniu zaczyna się konkurs Wiki Lubi Zabytki. Przeglądnij swoje zdjęcia. Zrób też nowe. Możesz robić nawet niemieckie zabytki bo konkurs jest miedzynarodowy. Społeczność wikipedystów organizuje rózne zjazdy i warsztaty fotograficzne. Nie powinnaś się nudzić, samo przesyłanie zdjęć na Commons zajmuje trochę czasu :))) Pozdrawiam

Bardzo dziękuję za informację,serdecznie Cię pozdrawiam,miłej niedzieli życzę.
31 sierpnia 2014 11:46
kiedy wracasz do roboty,w tym tygodniu małe spotkanko zrobimy?
31 sierpnia 2014 12:21
ziolkowa

kiedy wracasz do roboty,w tym tygodniu małe spotkanko zrobimy?

Jadę do pracy 11 września,bardzo chętnie spotkam się na kawce,daj znać kiedy i gdzie.
Napisz na e-maila jest w moim profilu.Pozdrówki.
02 września 2014 00:03 / 1 osobie podoba się ten post
ja to mam już dość opieki ale cóż takie jest życie szare i do dup.... jak papier toaletowy
02 września 2014 07:51 / 1 osobie podoba się ten post
miha

ja to mam już dość opieki ale cóż takie jest życie szare i do dup.... jak papier toaletowy

Miha, no co ty? Pomaluj swój świat na żółto i na niebiesko,a papier zmień na różowy, a przede wszystkim masz się natychmiast uśmiechnąć.:)))
02 września 2014 07:56 / 4 osobom podoba się ten post
miha

Papier toaletowy bywa tez w kwiatki! Wiec cycki do gory i przed siebie osiagac wyznaczone cele! 
02 września 2014 11:30 / 2 osobom podoba się ten post
joannaxd

Papier toaletowy bywa tez w kwiatki! Wiec cycki do gory i przed siebie osiagac wyznaczone cele!:-) 

A nawet w euraski:)
02 września 2014 15:37 / 2 osobom podoba się ten post
Luda

Bardzo dziękuję za informację,serdecznie Cię pozdrawiam,miłej niedzieli życzę.

Luda jesteś moim "setnym" przyjacielem. Ale okrąglica :))
17 września 2014 12:40 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Luda jesteś moim "setnym" przyjacielem. Ale okrąglica :))

Dopiero taraz doczytałam,że byłam Twoim setnym przyjacielem,dziękuję pozdrówki.