Najlepszy i najgorszy produkt w Niemczech

01 czerwca 2013 21:42
Nie niestety Mietusa nie.Ale wegorza,szczupaka,amura i.......duzo zag,ha,ha.Tylko wegorzasie boje i zawsze okropnie krzycze do meza,zeby zdjal Mi tego weza.ha.ha
01 czerwca 2013 21:48
A ploteczki takie sredniaki odrazu nad woda smazone,hmmm te chrupiace ogonki.
Wlasnie u Mnie jest bardzo duzo jezior i rzek,rzeczek.Ale z Odry ryby sie nie zje,za duzo mulowata.
01 czerwca 2013 21:53
BEA

Nie niestety Mietusa nie.Ale wegorza,szczupaka,amura i.......duzo zag,ha,ha.Tylko wegorzasie boje i zawsze okropnie krzycze do meza,zeby zdjal Mi tego weza.ha.ha

...pamietam... prawie ze syberyjska zime w Wielkopolsce nad Notecia... wegorze nie mialy dostepu do tlenu... dla poratowania zrbilismy kilka przerebli...wylowilismy czy tez raczej uratowalismy z tata... cala polska populacje tych dziwnych... nie pasujacych mi do ryb... wegorzy....
01 czerwca 2013 21:53
Fajnie piszemy w temacie,dopero teraz zauwazylam,Najgorszy i najlepszy produkt w De a My o polskich rybkach nawijamy,ha,ha.
To tak coby bylo w temacie to Ja dodam,ze olej niemiecki jest lepszy od polskiego,ups......
01 czerwca 2013 21:54
...o osciach w okonkach nie wspomne...
01 czerwca 2013 22:08
...oj adndrejko... wypytaj meza... moim zdaniem najwiecej osci mial okon... nie mowiac o luskach....
01 czerwca 2013 22:35
BEA

Fajnie piszemy w temacie,dopero teraz zauwazylam,Najgorszy i najlepszy produkt w De a My o polskich rybkach nawijamy,ha,ha.
To tak coby bylo w temacie to Ja dodam,ze olej niemiecki jest lepszy od polskiego,ups......

...dla majowo-czerwcowych Blizniat...  http://www.youtube.com/watch?v=5HYt9cntepIoje Dzis sa moje urodziny - Rynkowski....
30 czerwca 2013 19:04
Dla mnie najlepszym produktem w mojej okolicy są ( szpecle) i ( moltażen ) oczywiście tylko z jednego rzeżnika w Rommelzbach. Polecam ,jeśli Ktoś będzie przejeżdżał przez to miasteczko. Nad najgorszym produktem musze pomyśleć. Już wiem śledzie Bismarck firmy Homann coś okropnego.
05 lipca 2013 13:23
znalazłam taka stronkę,może pomogę którejś z koleżanek?
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=26710074#post26710074
05 lipca 2013 20:29
Ja przed kupnem jakiegoś droższego kosmetyku zawsze czytam jego recenzje na forum wizażu. Laski opisują jak u nich się sprawdza, dają oceny. Warto poczytać.
05 lipca 2013 20:57
Najlepszy produkt - Kajtes Zelki 100% wegetarianskie .
Najgorszy - pizza Mozzarella z Gut&Günstig , raz kupilam i znalazlam w niej WLOS !!!!!!! Juz never jej nie kupie !!!!!!

Dobre : AirWick osiezacze.

W Metzce kupuje salatki ale pyszne omg! niestety drogie 2-3€ 100g :( A ja musze z 1kg zerzrec na raz :S

A Wichurro z kosmetykow to kupuje obojetnie w jakim kraju jestem podklad Lancome Miracle 01 !!!!!!
05 lipca 2013 20:58
wichurra

Ja przed kupnem jakiegoś droższego kosmetyku zawsze czytam jego recenzje na forum wizażu. Laski opisują jak u nich się sprawdza, dają oceny. Warto poczytać.

właśnie z myślą o tobie ten link wkleiłam ;)
pozdrawiam

i wszystkiego dobrego w nowym życiu :)
05 lipca 2013 21:02
Mi osobiście nie smakują ravioli - nie wiem czy poprawnie napisałam ;) Kika - Rynkowski niedawno miał coroczny koncert w Górce Klasztornej (Wielkopolska), na żywo śpiewa super
05 lipca 2013 22:40
Najlepsze speisle z sosem i miesem.....jak dla mnie
Najgorszym to jajko gotowane raz babka zrobila....obralam.... a tu bialko sie wylewa.... cos okropnego!!! Podziekowalam za sniadanie .....
06 lipca 2013 14:48
Ja kupilam se dzisiaj jakies Raviolli :D Oczywiscie bez miesa.

85marzena, a co do jajek :
ja kupuje w Metze juz ugotowane 6szt. sa super.
w Penny Markt sa za twarde ... :/ chociaz znacznie tansze ...... .