Ja zdycham na term. Jest teraz 33 stop.. A dziadek wrzeszczy ,,kalt ,kalt , ,, myslalam ze mam halucynacje :-)
Ja zdycham na term. Jest teraz 33 stop.. A dziadek wrzeszczy ,,kalt ,kalt , ,, myslalam ze mam halucynacje :-)
Wolę upał niż zimno.Opowiem wam historyjkę z miejsca pracy.
Zimą jak kaloryfery grzały , to PDP podkręcała i w sweterku siedziała.Była tem .w mieszkaniu ok22-23C.
Teraz są wszystkie okna pozamykane ,rolety zapuszczone, a w mieszkaniu 21-22C.PDP siedzi w cienkim podkoszulku i dyszy ,stęka ,że upał.Pytam skąd wie ,to mówi ,że w radiu mówili.
Amelka, zaginiona istoto! Gdzie się obracasz że Cię nigdzie nie widać? :)
Klima jest fajna bo daje upragniony chłodek w takie dzikie upały, ale trzeba ja regularnie czyscić bo inaczej grzybice,alergiE i wszelkiej maŚci przeziĘbienia:(.Na ogrodzie ,pod brzózkami mam na szczęście eko-klimę:)W dodatku prozdrowotną:)
Jak jeszcze we Wro pracowałam miaąłm klime w gabinecie ,u siebie i byłam kiedys przy czyszczeniu-syfu pan wyciągnął,zapchana taka była po całej zimie jak nie czyszczony filtr od pralki-a przeciez jak działa to cały ten brud wraca na zewnątrz i sie to wdycha:(Fuj,fuj.
A jestem już. Rzadko jestem na forum z powodu natłoku zajęć.
Ostatnio miałam full roboty z organizacją dużej uroczystości rodzinnej.
Ale zainteresowanie moim losem jest bardzo miłą informacją.
Pozdrawiam serdecznie :-))
a u mnie w Ch. :-) burza i deszcz.Siedziałam na tarasie i wdychałam wreszcie normalne powietrze po 35 stopniach w dzień.O opalaniu mogę zapomnieć.Niecierpie...jedynie nad morzem to jest przyjemność i żadne plamy nie wyłażą na buzi.Niech smażą się inni, ja wolę białą delikatną "hrabiowską" skórkę :-)
a u mnie w Ch. :-) burza i deszcz.Siedziałam na tarasie i wdychałam wreszcie normalne powietrze po 35 stopniach w dzień.O opalaniu mogę zapomnieć.Niecierpie...jedynie nad morzem to jest przyjemność i żadne plamy nie wyłażą na buzi.Niech smażą się inni, ja wolę białą delikatną "hrabiowską" skórkę :-)
Właśnie się rozpętało małe piekiełko,czyli burza.....................dziękuję Niemcom za rolety!!!!!!troszkę się boję................przeciez nie przyznam się............ratuneczku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eeee, tam, czego sie bac, nawet lubie ogladac - ciekawsze widowisko niz fajerwerki !