Bystry od pozytywnego myslenia,Andrea na prezydenta a Hogata jako niezalezny doradca:):):)
Bystry od pozytywnego myslenia,Andrea na prezydenta a Hogata jako niezalezny doradca:):):)
A daj Ty mi spokoj ,ja tam wylatuje na Lysa gore i w du....e mam rozmyslania i doradctwo hahahahahahahah:D:D:D:D:D:D:D
Gdzie w takie zimno????Pod kołderka siedz i herbatke pij z cytrynką:):):)Mietła Ci jeszcze zamarznie od tego latania:)
Tak sie wkurzyła, że aż 2 razy poszło ;-)))
Bystry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ORIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na premiera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Andrea!!!!!!!!!!!!!!!!!!Minister od pozytywnego myslenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lec na lysa gore,tam nie bedziesz sie martwila:):D:D:D:DD:D:D
Gdzie w takie zimno????Pod kołderka siedz i herbatke pij z cytrynką:):):)Mietła Ci jeszcze zamarznie od tego latania:)
Ty to mnie chyba lubisz za to ze ratownikiem bylem w Drawsku Pomorskim ha ha. Przyjmuje nominacje hihi
Andrea,Hogata macie racje.Wszedzie mozna sie zarazic.Tylko nie wszedzie jest sie w pracy.Jesli w domu rozetniesz sobie reke przy krojeniu chleba,to nic takiego.Robisz sobie opatrunek.Jak w pracy to jest to wypadek przy pracy i naleza Ci sie swiadczenia.O to mi chodzi w tym marudzeniu o zarazkach ha ha.Jak jestes w pracy to powinnas byc chroniona przepisami.
A wlasnie ,ze nie,nie za to ze byles ratownikiem-ratownicy to sliczni bajeranci....hahahahahahahahahaha:D:D:D:D:D
Za cos innego Cie lubie:)A Ty mysl.mysl :D:D:D:D:D:D
Tylko mi tutaj Dziewczyny bez domyslow,ja preferuje monogamie:)
No, na pewno, ochrona na 100%. Moja koleżanka w pracy rozcięła sobie rękę. Szef jej powiedział, że oczywiście ma iść na chorobowe, ale lepiej, żeby nie mówiła, że to w pracy, bo oczywiście wróci do pracy po chorobowym, ale na krótko..................... A w jednej największej fabryce meblarskiej w Polsce niedaleko Wrocławia właściciel chwali się swoimi córkami (4 ma), które pracują do 8 miesiąca ciąży, a pracownice szybko na chorobowe idą. Że córusie w biurze, a zwykłe kobiety na produkcji od farb mdleją, kogo to obchodzi...... Ale przepisy chronią, tylko kogo?
Więc o nas to już nikt nie pomyśli. Niedługo jadę do domu. Moje dziadki po raz pierwszy po wielu miesiącach zainteresowali się mną, moją umową i ubezpieczeniem. Skwitowałam krótko, że obejmuje mnie klauzula poufności, więc na pytania ma im firma odpowiedzieć, a po drugie ten temat w prasie już był wałkowany (nie ufam im). Moja koleżanka mówi, że się boją, że nie wrócę, stąd to nagłe zainteresowanie.........
Statystycznie w Polsce 40% kobiet bedacych za monogamia regularnie dopuszcza sie zdrady ha ha
A facetów ile procent?????
Statystycznie w Polsce 40% kobiet bedacych za monogamia regularnie dopuszcza sie zdrady ha ha