Co wolno Opiekunowi ?

21 listopada 2013 19:51
kasia63

Bystry od pozytywnego myslenia,Andrea na prezydenta a Hogata jako niezalezny doradca:):):)

A daj Ty mi spokoj ,ja tam wylatuje na Lysa gore i w du....e mam rozmyslania i doradctwo hahahahahahahah:D:D:D:D:D:D:D
21 listopada 2013 19:53 / 1 osobie podoba się ten post
Tak sie wkurzyła, że aż 2 razy poszło ;-)))
21 listopada 2013 19:54
hogata76

A daj Ty mi spokoj ,ja tam wylatuje na Lysa gore i w du....e mam rozmyslania i doradctwo hahahahahahahah:D:D:D:D:D:D:D

Gdzie w takie zimno????Pod kołderka siedz i herbatke pij  z cytrynką:):):)Mietła Ci jeszcze zamarznie od tego latania:)
21 listopada 2013 19:55 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Gdzie w takie zimno????Pod kołderka siedz i herbatke pij  z cytrynką:):):)Mietła Ci jeszcze zamarznie od tego latania:)

Przeciez Hogata ma mietle z ogrzewacja taka full wypas i wycieraczki do tego:)
21 listopada 2013 19:57
Mycha

Tak sie wkurzyła, że aż 2 razy poszło ;-)))

Ja tam do polityki sie nie nadaje,bo bym wszystkich wytrula w cholere:D:D:D:D:D:D
21 listopada 2013 19:58 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Bystry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ORIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na premiera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Andrea!!!!!!!!!!!!!!!!!!Minister od pozytywnego myslenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hogata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lec na lysa gore,tam nie bedziesz sie martwila:):D:D:D:DD:D:D

Ty to mnie chyba lubisz za to ze ratownikiem bylem w Drawsku Pomorskim ha ha. Przyjmuje nominacje hihi
21 listopada 2013 19:58 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Dzisiaj pod kolderke,ale niebawem odlece...Naladowac akumulatory:D:D:D:D:D:D
21 listopada 2013 20:00 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Ty to mnie chyba lubisz za to ze ratownikiem bylem w Drawsku Pomorskim ha ha. Przyjmuje nominacje hihi

A wlasnie ,ze nie,nie za to ze byles ratownikiem-ratownicy to sliczni bajeranci....hahahahahahahahahaha:D:D:D:D:D
Za cos innego Cie lubie:)A Ty mysl.mysl :D:D:D:D:D:D

Tylko mi tutaj Dziewczyny bez domyslow,ja preferuje monogamie:)
21 listopada 2013 20:01 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Andrea,Hogata macie racje.Wszedzie mozna sie zarazic.Tylko nie wszedzie jest sie w pracy.Jesli w domu rozetniesz sobie reke przy krojeniu chleba,to nic takiego.Robisz sobie opatrunek.Jak w pracy to jest to wypadek przy pracy i naleza Ci sie swiadczenia.O to mi chodzi w tym marudzeniu o zarazkach ha ha.Jak jestes w pracy to powinnas byc chroniona przepisami.

No, na pewno, ochrona na 100%. Moja koleżanka w pracy rozcięła sobie rękę. Szef jej powiedział, że oczywiście ma iść na chorobowe, ale lepiej, żeby nie mówiła, że to w pracy, bo oczywiście wróci do pracy po chorobowym, ale na krótko.....................     A w jednej największej fabryce meblarskiej w Polsce niedaleko Wrocławia właściciel chwali się swoimi córkami (4 ma), które pracują do 8 miesiąca ciąży, a pracownice szybko na chorobowe idą. Że córusie w biurze, a zwykłe kobiety na produkcji od farb mdleją, kogo to obchodzi......   Ale przepisy chronią, tylko kogo?  

Więc o nas to już nikt nie pomyśli. Niedługo jadę do domu. Moje dziadki po raz pierwszy po wielu miesiącach zainteresowali się mną, moją umową i ubezpieczeniem. Skwitowałam krótko, że obejmuje mnie klauzula poufności, więc na pytania ma im firma odpowiedzieć, a po drugie ten temat w prasie już był wałkowany (nie ufam im). Moja koleżanka mówi, że się boją, że nie wrócę, stąd to nagłe zainteresowanie.........
21 listopada 2013 20:05
hogata76

A wlasnie ,ze nie,nie za to ze byles ratownikiem-ratownicy to sliczni bajeranci....hahahahahahahahahaha:D:D:D:D:D
Za cos innego Cie lubie:)A Ty mysl.mysl :D:D:D:D:D:D

Tylko mi tutaj Dziewczyny bez domyslow,ja preferuje monogamie:)

Statystycznie w Polsce 40% kobiet bedacych za monogamia regularnie dopuszcza sie zdrady ha ha
21 listopada 2013 20:09
natka

No, na pewno, ochrona na 100%. Moja koleżanka w pracy rozcięła sobie rękę. Szef jej powiedział, że oczywiście ma iść na chorobowe, ale lepiej, żeby nie mówiła, że to w pracy, bo oczywiście wróci do pracy po chorobowym, ale na krótko.....................     A w jednej największej fabryce meblarskiej w Polsce niedaleko Wrocławia właściciel chwali się swoimi córkami (4 ma), które pracują do 8 miesiąca ciąży, a pracownice szybko na chorobowe idą. Że córusie w biurze, a zwykłe kobiety na produkcji od farb mdleją, kogo to obchodzi......   Ale przepisy chronią, tylko kogo?  

Więc o nas to już nikt nie pomyśli. Niedługo jadę do domu. Moje dziadki po raz pierwszy po wielu miesiącach zainteresowali się mną, moją umową i ubezpieczeniem. Skwitowałam krótko, że obejmuje mnie klauzula poufności, więc na pytania ma im firma odpowiedzieć, a po drugie ten temat w prasie już był wałkowany (nie ufam im). Moja koleżanka mówi, że się boją, że nie wrócę, stąd to nagłe zainteresowanie.........

Nikogo.Tylko maja BHP itp A ze sytuacja na rynku pracy jest jaka jest to inna bajka.Jeden pracuje bedac chorym inny nie odpusci firmie jak ma wypadek.Tak wiec maja wybor.My nie mamy takiego wyboru bo nie ma przepisow odnosnie opiekunow.Jak zlamiesz noge to OC ale jak zlapiesz "syfa" to NIC 
21 listopada 2013 20:17
ORIM

Statystycznie w Polsce 40% kobiet bedacych za monogamia regularnie dopuszcza sie zdrady ha ha

A facetów ile procent?????
21 listopada 2013 20:19
kasia63

A facetów ile procent?????

a to juz twoja działka ha ha Sprawdz szanse hihi
21 listopada 2013 20:19 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

I tu moge polemizowac,ale to nie jest odpowidnie miejsce:)
Jestem w tych 60%:)
21 listopada 2013 20:20 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

Mój Boże !! Ty jeszcze wierzysz w Urząd Statystyczny ???