Kochaniutki , kochaniutka !?!?!? ale sobie cukrujecie ha ha
Kochaniutki , kochaniutka !?!?!? ale sobie cukrujecie ha ha
Musze powiedziec, że ja gdybym przed wyjazdem nie szukała wiadomosci na forach, to napewno wiekszośc w/w czynnosci bym wykonywała.Wydawało mi się zrozumiałe, że skoro mam prawo aktualne prawo wykonywania zawodu pielegniarki w Pl. to moge tym samym sie lepiej ''zareklamowac'' w Niemczech jako opiekunka. O dziwo- wiekszosc agencji, z którymi sie kontaktowałam nie wyprowadzała mnie z błędu.Teraz na nieśmiałe(aczkolwiek wielokrotne) nagabywannie babci o gimnastykę odpowiadam, że ja nie jestem fizjoterapeutką. a inna opiekunka robiła! Może miała uprawnienia.Ja nie mam,nie umiem i nie wolno mi.
Kochaniutka! - skoro nie mam żadnego zakresu obowiązków, to i nie mam żadnego obowiązku dzwonić do firmy!!! :) :) :)
......a tak na poważnie (dla emili) - oczywiście, że zacznę to robić idąc do skrzynki po poranną gazetę ;)
Co wolno opiekunowi- WOLNO WRESZCIE WRÓCIĆ DO DOMU!!!:))))
I sam sobie odpowiedziales ogolnie,na Twoje nurtujace pytania;)
Nie masz zakresu obowiazkow,nic nie robisz,wiec nic Ci sie nie stanie.Nawet nie musisz posypywac sola podejscia pod dom PDP:)
I sam sobie odpowiedziales ogolnie,na Twoje nurtujace pytania;)
Nie masz zakresu obowiazkow,nic nie robisz,wiec nic Ci sie nie stanie.Nawet nie musisz posypywac sola podejscia pod dom PDP:)