jak to mowia postaram sie wytlumaczyc jak krowie na lisciach.... kasy masz 15,02e aby ponownie zamowic pakiet musisz zadzwonic do aldika i poprosic o wylaczenie obecnego (wiem ze juz go zkundigowales, ale to nic nie da bo on zostanie w takim wypadku wylaczony 16.10 dlaczego? bo do tej daty jest jego termin a to ze wczesniej go wylaczyles nie oznacza ze oni to wczesniej zrobia) jedziemy dalej jak bedziesz prosil o szybsze wylaczenie odrazu popros o wlaczenie nowego tarifa a zeby to sie udalo musisz doladowac konto min 5e dlaczego? bo tarif kosztuje 14,99e do tego dolicz koszt polaczenia do aldi hotline 0,49e to daje nam 15,48 czyli za malo. Dzwoniac pobiora ci za polaczenie i nie starczy na pakiet dlatego doladuj konto min za 5e , zadzwon, zalatw i po sprawie. Bron boze nie wyreczaj sie nikim w sprawach jezykowych, Dlaczego? bo dla proszonego o pomoc jest to denerwujace a wiadomo jak raz sie zacznie to nie ma konca a po 2 jako ze masz slaby jezyk musisz cwiczyc. Wiem sam po sobie, wiem ze jest ciezko ale tylko dzieki temu czegos sie na uczylem, wczesniej co chwile komus dupe zawracalem z pomoca i to byl blad. Znam osoby w opiece ktore 8 rok jezdza i ni w zab niemieckiego nie znaja, ciagle wyreczajac sie kims..... ps. hotline numer 1157