Komputerowe SOS

25 września 2014 10:27
PiotrDominik

na czerwono jest info jaki masz pakiet i do kiedy, jest czerwony bo go wypowiedziales, MEIN GUTHABEN to obecny stan konta, ponizej ile danych wykorzystales w twoim przypadku zuzyles 4,107 mb z 5,120mb inaczej 4,1GB z 5,1GB.

jesli chcesz ponownie uruchomic w tym wypadku ten pakiet zadzwon do servisu i popros o ponowne uruchomienie, jest to oper. bezplatna placisz tylko za polaczenie , jako ze masz 15,02 zabiora ci za polaczenie i nie starczy wtedy na ten pakiet.... albo doladujesz konto albo czekasz do 17.10 wtedy mozesz uruchomic nowy.

ps. w aldiku mozesz kupic doladowanie za 5e

jeżeli pakiet mam do 17.10 a wyczerpie już dane (5gb) to mam do 17.10 czekać?
25 września 2014 13:32
jak to mowia postaram sie wytlumaczyc jak krowie na lisciach.... kasy masz 15,02e aby ponownie zamowic pakiet musisz zadzwonic do aldika i poprosic o wylaczenie obecnego (wiem ze juz go zkundigowales, ale to nic nie da bo on zostanie w takim wypadku wylaczony 16.10 dlaczego? bo do tej daty jest jego termin a to ze wczesniej go wylaczyles nie oznacza ze oni to wczesniej zrobia) jedziemy dalej jak bedziesz prosil o szybsze wylaczenie odrazu popros o wlaczenie nowego tarifa a zeby to sie udalo musisz doladowac konto min 5e dlaczego? bo tarif kosztuje 14,99e do tego dolicz koszt polaczenia do aldi hotline 0,49e to daje nam 15,48 czyli za malo. Dzwoniac pobiora ci za polaczenie i nie starczy na pakiet dlatego doladuj konto min za 5e , zadzwon, zalatw i po sprawie. Bron boze nie wyreczaj sie nikim w sprawach jezykowych, Dlaczego? bo dla proszonego o pomoc jest to denerwujace a wiadomo jak raz sie zacznie to nie ma konca a po 2 jako ze masz slaby jezyk musisz cwiczyc. Wiem sam po sobie, wiem ze jest ciezko ale tylko dzieki temu czegos sie na uczylem, wczesniej co chwile komus dupe zawracalem z pomoca i to byl blad. Znam osoby w opiece ktore 8 rok jezdza i ni w zab niemieckiego nie znaja, ciagle wyreczajac sie kims..... ps. hotline numer 1157
25 września 2014 13:48
Mato samo b.często-wtyczke sprawdzam wtedy ,ale zawsze mam w pozycji włączona-najczęściej mi się to zdarza jak na ipli film oglądam:(Z samym komunikatem nic nie robię i znika:)Ale nie wyczaiłam czemu tak skoro wtyczka jest włączona:(
25 września 2014 13:50
jezeli uzywasz mozille firefox bedzie latwiej rozwiazac problem .... jakiej uzywasz przegladarki ?
25 września 2014 13:51
Andrea i Kasia63 - sprawdzcie, czy aby nie macie aktualizacji do zrobienia. Niedawno byla nowa wersja flasha, byc moze w tym problem. Mysle o aktualizacjach systemu.
25 września 2014 13:53
ok, w takim wypadku sa 3 wyjscia sama zaktualizujesz shockwave, albo zainstalujesz mozille i ona pokieruje cie do pobierania odpowiedniego programu shockwave, i 3 wymaga zaufania zainstalujesz program do zdalnej pomocy i ja to zrobie za ciebie a ty popatrzysz i nauczysz sie ....
25 września 2014 13:53
Też mi takie wyskakuje. Córka kazała mi wciskać ZATRZYMAJ. Po chwili wszystko dziala dalej. Ale nie pytaj dlaczego tak robię. Tego nie wiem ;)
25 września 2014 13:55 / 1 osobie podoba się ten post
To poczekajcie az bede w pracy, w domu - rodzinka by mnie oskubala z resztek owlosienia, gdybym po nocach siedziala. Od poniedzialku bede na "starych smieciach".
25 września 2014 13:55 / 1 osobie podoba się ten post
Instrukcję dla komputerowych gamoni poprosimy/moja przeglądarka to chrome,system W7/
25 września 2014 13:56
to mam jeszcze inny pomysl mozecie zadzwonic na skypie(opcjonalnie).... pokieruje was
25 września 2014 13:59 / 1 osobie podoba się ten post
Ja nic sama nie poprawiam. Jak coś zaczynam naprawiać to tylko reinstalacja systemu pomaga. W domu jak mi komp siada a brat nie chce przyjechać od razu to tylko od niechcenia rzucam: SAMA SPRÓBUJĘ. Natychmiast się materializuje bo wie czym to pachnie ;)
25 września 2014 14:03 / 2 osobom podoba się ten post
najprosciej wejsc w google wpisac aktualizacja shockwave pobrac program zainstalowac i zrestartowac kompa. brzmi prosto i latwo jednak trzeba uwazac na to co sie sciaga, skad, i jak sie instaluje bo programy w dzisiejszych czasach sa mega napchane syfem i mozna sobie zaszkodzic.... ja moge pomagac ale na 2 sposoby za pomoca programu bo wtedy robie to sam i nie trace duzo czasu albo skypem, tlumaczac co i jak krok po kroku. pisal nie bede bo to naprawde meczace - bez obrazy oczywiscie :)
25 września 2014 14:04 / 1 osobie podoba się ten post
Jest taka strona:

http://helpx.adobe.com/pl/flash-player.html

Tam krok po kroku jest wszystko opisane, zacznijcie od sprawdzenia wersji flash.
25 września 2014 14:11
emilia

Jest taka strona:

http://helpx.adobe.com/pl/flash-player.html

Tam krok po kroku jest wszystko opisane, zacznijcie od sprawdzenia wersji flash.

U mnie jest w porządku-wszystko poprawnie zainstalowane i automatycznie aktualizowane -taki mam komunikat i  kolejne na tej stronce też-że wsio jest ok:)
25 września 2014 14:14
strona pomocy adobe sprawdza wersje czyli numer programu, ale nie sprawdza czy dany program jest uszkodzony