W domu

25 stycznia 2014 11:09 / 6 osobom podoba się ten post
lwica

Wczoraj pisałam, że zaglądam co dzień na forum, właśnie tu znalazłam fajny przepis na ciasteczka orzechowe (pycha) obejrzałam nie jeden fajny film z Waszego polecenia i wielu nowych rzeczy sie nauczyłam.
Nie biorę udziału w dyskusjach, ale za porady, przepisy, jestem wdzięczna-człowiek całe życie się uczy.♡♡

A cóż to za stanie z boku i podczytywanie!!!!!Bierne uczestnictwo będzie surowo karana!!!!Amelka się czuje wykorzystana ,ja rozczarowana-z pewnością masz wiele do powiedzenia.Świeże spojrzenie zawsze jest mile widziane:):):)
25 stycznia 2014 11:13 / 5 osobom podoba się ten post
Postaram sie dziewczyny, obiecuję, nie będę taka bierna, tylko potrzeba mi czasu i momentu by wsiąść na tą "karuzele".
Jestem dobrym słuchaczem, lubię słuchać co ludzie mają do powiedzenia, a jak coś powiem to konkret,-taki ze mnie ludz-ha, ha
25 stycznia 2014 11:20 / 1 osobie podoba się ten post
lwica

Wczoraj pisałam, że zaglądam co dzień na forum, właśnie tu znalazłam fajny przepis na ciasteczka orzechowe (pycha) obejrzałam nie jeden fajny film z Waszego polecenia i wielu nowych rzeczy sie nauczyłam.
Nie biorę udziału w dyskusjach, ale za porady, przepisy, jestem wdzięczna-człowiek całe życie się uczy.♡♡

Ja też jestem tu dziewczynom za parę rzeczy wdziędzna...))))
25 stycznia 2014 11:29 / 2 osobom podoba się ten post
No to może ogłośmy dziś dzień Wdzięczności bedzie miło! ♡♡♡♡♡
25 stycznia 2014 11:36 / 1 osobie podoba się ten post
lwica

Na pewno dzięki nim zyskuję na profesjonaliżmie.... Umocowanie mnie w prawie (co wolno opiekunowi) to również ich zasługa i parę innych rzeczy też... Sukces, który stał się możliwy w każdym wieku, ach dużo by gadać....))))
25 stycznia 2014 11:37
lwica

no to calkiem niezly pomysl musze przyznac......
25 stycznia 2014 11:42 / 2 osobom podoba się ten post
Masz rację kochana, dużo łatwiej jest mi funkcjonować z wiedzą zdobytą tutaj, staram się nie popełniać błędów , które opisujecie i stąd moja wdzięczność.
Nie chciałabym nikogo pominąć, dlatego mój wpis dotyczy wszystkich, choć specjalna wdzięczność dla duszyczki, którą tutaj poznałam, zaprzyjaźniłam się i teraz stanowimy duet i to zgrany..Stąd moja szczęśliwość.
25 stycznia 2014 11:51 / 2 osobom podoba się ten post
lwica

Masz rację kochana, dużo łatwiej jest mi funkcjonować z wiedzą zdobytą tutaj, staram się nie popełniać błędów , które opisujecie i stąd moja wdzięczność.
Nie chciałabym nikogo pominąć, dlatego mój wpis dotyczy wszystkich, choć specjalna wdzięczność dla duszyczki, którą tutaj poznałam, zaprzyjaźniłam się i teraz stanowimy duet i to zgrany..Stąd moja szczęśliwość.

no to najlepszego dla Ciebie i tej poznanej Duszyczki:):):)
25 stycznia 2014 12:28 / 1 osobie podoba się ten post
To Duszyczka czy Duszyczek??:)
25 stycznia 2014 12:35 / 2 osobom podoba się ten post
Duszyczka, jedna z Was i żeby nie było, stanowimy duet w pracy, czyli jesteśmy zmienniczkami.
Jak pisałam wcześniej poznałam ją tu na forum .
25 stycznia 2014 12:38
Teraz moja pauza, ale jeszcze wrócę, jak co dzień, miłego dla Was "pauzowania".
25 stycznia 2014 12:40 / 1 osobie podoba się ten post
lwica

Duszyczka, jedna z Was i żeby nie było, stanowimy duet w pracy, czyli jesteśmy zmienniczkami.
Jak pisałam wcześniej poznałam ją tu na forum .

Szkoda....tzn fajnie ze znalazlas tu przyjaciólke i zmienniczke,ale ja juz mialam nadzieje na jakies forumowe wesele...ech ale byłby bal  
25 stycznia 2014 12:50
Marta

Szkoda....tzn fajnie ze znalazlas tu przyjaciólke i zmienniczke,ale ja juz mialam nadzieje na jakies forumowe wesele...ech ale byłby bal:-) :-) 

bal plci jedynej )
25 stycznia 2014 12:52
lwica

Jakże bym śmiała wykorzystac Ciebie, za to grozi odsiadka, ha, ha, na poważnie to naprawdę dziekuję za porady, kiedy będę mniej"zielona"pozwolę sobie na przekazywanie swoich uwag, na razie przygladam się jak uczeń u mistrza

i zbytnia skromnosc tez podlega karze, nie wiem jeszcze jakiej, ale podlega )
25 stycznia 2014 12:56 / 1 osobie podoba się ten post
Czemu jedynej? Mamy podopiecznych płci obojga,ha,niech wszyscy bawia sie z nami