W domu

25 stycznia 2014 12:58 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Ja też jestem tu dziewczynom za parę rzeczy wdziędzna...))))

Ja tez..... ale nie przyznaje sie do tego.
25 stycznia 2014 13:02 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Czemu jedynej? Mamy podopiecznych płci obojga,ha,niech wszyscy bawia sie z nami

;-)) razem z podopiecznym, hmmm. Juz rezerwuje 2 miejsca.
25 stycznia 2014 13:38
)
25 stycznia 2014 18:08 / 5 osobom podoba się ten post
Piękne kobietki i mili panowie,ja już spakowana,walizka na parter zniesiona,jeszcze tylko kosmetyki i ostatnie bibeloty i jestem gotowa...Kto może niech mi szczęścia życzy, bo jade na nowe miejsce i internetu tam niet przez pierwsze dni...Pozdrawiam wszystkich ;)
25 stycznia 2014 18:10 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

Piękne kobietki i mili panowie,ja już spakowana,walizka na parter zniesiona,jeszcze tylko kosmetyki i ostatnie bibeloty i jestem gotowa...Kto może niech mi szczęścia życzy, bo jade na nowe miejsce i internetu tam niet przez pierwsze dni...Pozdrawiam wszystkich ;)

:)szerokiej drogi powodzenia i odezwij sie jak sie juz zadoowisz :)
25 stycznia 2014 18:11 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

To ja Ci Ania szczęścia pożyczę:):):I powodzenia:) I szerokości:):)I przede szystkim szybkiego powrotu na Opiekunkowo:)
25 stycznia 2014 18:13 / 2 osobom podoba się ten post
ania37

Zyczę miłych PDP a przede wszystkim spokojnej drogi.
25 stycznia 2014 18:20 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

Powodzenia w Wesel  !  odezwę się ...
25 stycznia 2014 18:23 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

Ania szerokości i powodzenia życzę,trzymam kciuki za dobrą sztelę.
25 stycznia 2014 18:39 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Pozdrawiam Prowincjusza.Jak w domku na urlopie?

??? Miłe, że pamiętasz, ale ja jeszcze w robocie :) Jade prawdopodobnie w poniedziałek. Na laptopie ledwo czytam wiec nie piszę. Pozdrawiam
25 stycznia 2014 18:42 / 3 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

??? Miłe, że pamiętasz, ale ja jeszcze w robocie :) Jade prawdopodobnie w poniedziałek. Na laptopie ledwo czytam wiec nie piszę. Pozdrawiam

Kto padł?????Laptop czy Ty?
25 stycznia 2014 18:47 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Kto padł?????Laptop czy Ty?

Kasia, nie wolno mi tu pisac, bom nie w domu swym. Jeszcze baba dostanę. Albo nawet banana ;) Laptop oślepł, poza tym dycha jeszcze :)
25 stycznia 2014 18:48 / 7 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

Kasia, nie wolno mi tu pisac, bom nie w domu swym. Jeszcze baba dostanę. Albo nawet banana ;) Laptop oślepł, poza tym dycha jeszcze :)

CO NAPISAŁEM? BABA?, BANA MA BYĆ.
bABĘ TO POTEM...;)
25 stycznia 2014 18:54 / 1 osobie podoba się ten post
Ania 37 - szerokiej drogi i dobrego miejsca pracy życzę !
25 stycznia 2014 18:56 / 3 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

Masz VERBOTEN  na korzystanie z kompa u PDP????Czy ja jakas niekumata dziś?:)