W domu

26 stycznia 2014 11:22 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Witajcie,od kiedy wróciłam do domku,wróciła też zima,taka prawdziwa z mrozem -20 i górą śniegu.Opon nie wymieniłam wiec narazie muszę zadowolić się komunikacją miejską hi,hi-zapomniałam już jak wygląda karnet i skasowałam kupon zamiast biletu :):):).
narazie pozałatwiałam swoje sprawy ,teraz ta bardziej przyjemna część czyli zaległe spotkania z kolezankami:).
Poczytałam troszkę forum,ale chyba muszę znależć wiecej czasu,bo ciagle jestem w biegu.
Wichurra,miałam nadzieję ,że poczytam zaległą lekturę o Marokko,a tu nic...ale czekam,czekam...

Wracam za dwa tygodnie, aż się boję co zostanę w tym moim Poznaniu, z wieści dzieci-mrozno, biało, ach kiedy to lato wróci. ?
 Miłego odpoczynku, słońca mimo mrozu
26 stycznia 2014 11:30 / 4 osobom podoba się ten post
lwica

Wracam za dwa tygodnie, aż się boję co zostanę w tym moim Poznaniu, z wieści dzieci-mrozno, biało, ach kiedy to lato wróci. ?
 Miłego odpoczynku, słońca mimo mrozu

Na teraz potrzebne śniegowce,cały czas pada od środkowej Polski do południowej. U mnie tak dużo napadało śniegu,że pies podwoziem zasuwa po zimnym śniegu,a to go zmusza do skakania he,he.Normalnie jak zając skacze :)
26 stycznia 2014 11:32 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Witajcie,od kiedy wróciłam do domku,wróciła też zima,taka prawdziwa z mrozem -20 i górą śniegu.Opon nie wymieniłam wiec narazie muszę zadowolić się komunikacją miejską hi,hi-zapomniałam już jak wygląda karnet i skasowałam kupon zamiast biletu :):):).
narazie pozałatwiałam swoje sprawy ,teraz ta bardziej przyjemna część czyli zaległe spotkania z kolezankami:).
Poczytałam troszkę forum,ale chyba muszę znależć wiecej czasu,bo ciagle jestem w biegu.
Wichurra,miałam nadzieję ,że poczytam zaległą lekturę o Marokko,a tu nic...ale czekam,czekam...

Ivanilio kochana,zapomniaalś juz jakie interesujace zajęcia zajmują czas młodym mężatkom?????Jak juz Wichurka męża"zajeździ" i jeszcze troszke sił jej zostanie to nam swoje marokańskie przygody na pewno opisze,a tymczasem .......:):):):):):):)
26 stycznia 2014 16:16 / 7 osobom podoba się ten post
kasia63

Antykwariusz Prowincjusz -kolekcjoner starych ....hi hi hi

Tzw. antykwariat, ona antyk a on wariat.
26 stycznia 2014 16:24 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

To jako baba ja się juz prawie  kwalifikuję ha...ha....

za jakies 20 lat z pewnoscia.-))
28 stycznia 2014 13:20 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich z domu :) Wyspany po koszmarnej jeźszie, sport extremalny 500 km. Ślisko, szyby brudne, bo spryskiwacze nie działaja, podstawiałem sie pod ciężarówki, żeby mi szyby bryją ochlapały i szpula ! No, biorę sie za rozpakowywanie i sprzątanie. Muszę odkurzyć swoje antyki ;)

POZDRAWIAM WSZYSTKICH :)
28 stycznia 2014 13:24 / 2 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

Witam wszystkich z domu :) Wyspany po koszmarnej jeźszie, sport extremalny 500 km. Ślisko, szyby brudne, bo spryskiwacze nie działaja, podstawiałem sie pod ciężarówki, żeby mi szyby bryją ochlapały i szpula ! No, biorę sie za rozpakowywanie i sprzątanie. Muszę odkurzyć swoje antyki ;)

Też pozdrawiam :)) Biedny jesteś od razu za sprzątanie musisz się brać. A to nie masz żadnego niewolnika w domu? Co by na Twój przyjazd chałupkę ogarnął. :))))

Jak ja przyjeżdżam to na ogół rynek jest sprąatnięty. Kurze pościerane bo się boją że będę pyszczyć :))
28 stycznia 2014 13:35 / 1 osobie podoba się ten post
Prowincjusz

Takze pozdrawiam i zycze przyjemnego odpoczynku ) ogladajac odkurzone antyki.
28 stycznia 2014 13:56 / 3 osobom podoba się ten post
amelka55

Takze pozdrawiam i zycze przyjemnego odpoczynku :-)) ogladajac odkurzone antyki.

Te antyki to "późny Gomułka" i "wczesny Gierek". Reszta jeszcze starsza. Takie mi mieszkanko po rodzicach zostało ;) Wszystko do remontu. Taki mam cel: przysposobić sobie gniazdko na stare lata.

Ładnie musi być, żeby jakać dama chciała mną się na stare lata zaopiekować ;)))
28 stycznia 2014 14:03 / 1 osobie podoba się ten post
Prowincjusz

Te antyki to "późny Gomułka" i "wczesny Gierek". Reszta jeszcze starsza. Takie mi mieszkanko po rodzicach zostało ;) Wszystko do remontu. Taki mam cel: przysposobić sobie gniazdko na stare lata.

Ładnie musi być, żeby jakać dama chciała mną się na stare lata zaopiekować ;)))

Stare meble i inne przedmioty z czasem zyskaja na wartosci a i jakosciowo sa lepsze od tych produkowanych teraz. Zastanow sie 2x zanim cos wyrzucisz.
Dama? Opiekowac?
To kazda prawdziwa Dama opieki wymaga )
28 stycznia 2014 15:17 / 2 osobom podoba się ten post
dostałam propozycje pracy-Stuttgart,czekam na akceptacje rodziny
28 stycznia 2014 15:26 / 3 osobom podoba się ten post
NDorota

dostałam propozycje pracy-Stuttgart,czekam na akceptacje rodziny

gratuluje,ja kiedys tez tak napisze (:
28 stycznia 2014 15:29 / 1 osobie podoba się ten post
mas

gratuluje,ja kiedys tez tak napisze (:

Dzięki,pogratulujesz jak pojadę
28 stycznia 2014 15:32
NDorota

Dzięki,pogratulujesz jak pojadę

ok,od propozycji do akceptacji dlugo sie czeka?
28 stycznia 2014 15:36 / 1 osobie podoba się ten post
mas

ok,od propozycji do akceptacji dlugo sie czeka?

Pani z firmy obiecała jutro zadzwonić,zobaczymy.Pierwszy raz w życiu mam komfortową sytuację ,że nie muszę szukać na gwałt hihi.