W domu

30 marca 2014 21:05 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Na grylu dochodzi boczek i karkowka a zaraz bedzie kaszanka domowa .Musze zajrzeć do lodowki cos tam sie chłodzi.

Oj,Mleczko nie wódż na pokuszenie,zaczęłam się odchudzać po raz n-ty,a chłodne piwko marzy mi się wieczorkiem we fotelu z moim mężem.Nic to,jak mawiałPan Wolodyjowski,jeszcze sobie poczekam...
30 marca 2014 21:10 / 1 osobie podoba się ten post
kruszynka1964

Oj,Mleczko nie wódż na pokuszenie,zaczęłam się odchudzać po raz n-ty,a chłodne piwko marzy mi się wieczorkiem we fotelu z moim mężem.Nic to,jak mawiałPan Wolodyjowski,jeszcze sobie poczekam...

ja też uwielbiam takie wieczorki z mężem ale już nie długo bedziemy się rozkoszować smakiem polskiego dobrego piwka 
30 marca 2014 21:16
jowitaliber

ja też uwielbiam takie wieczorki z mężem ale już nie długo bedziemy się rozkoszować smakiem polskiego dobrego piwka 

Oj , oj też bym chetnie się napiła piwka , jak otwieram lodówke u PDP i widze zimne piwko to ślinka mi cieknie . A o grillu to nie wspomne , jeszcze 10 dni i usiądę z mężem i wypijemy sobie piwko mniammmmm
30 marca 2014 21:17
alinka1339

Oj , oj też bym chetnie się napiła piwka , jak otwieram lodówke u PDP i widze zimne piwko to ślinka mi cieknie . A o grillu to nie wspomne , jeszcze 10 dni i usiądę z mężem i wypijemy sobie piwko mniammmmm

ja parę dni póżniej ale co się odwlecze to nie uciecze:)
30 marca 2014 21:19
jowitaliber

ja parę dni póżniej ale co się odwlecze to nie uciecze:)

no pewnie ,że tak .
30 marca 2014 21:20
Mój już przegrał czteropak i wypijemy go sobie za kilkanascie dni,rany julek-czuje sie jak na odwyku...
30 marca 2014 21:36
kruszynka1964

Mój już przegrał czteropak i wypijemy go sobie za kilkanascie dni,rany julek-czuje sie jak na odwyku...

podobnie jak ja ,ale nie jest tak że nie mogę piwa się napić tylko tak samej to nie smakuje:)
30 marca 2014 21:38
jowitaliber

podobnie jak ja ,ale nie jest tak że nie mogę piwa się napić tylko tak samej to nie smakuje:)

ja to lubie w domku z mężem jak dzieci juz w wyrkach leżą piwko wypić
30 marca 2014 21:43
alinka1339

ja to lubie w domku z mężem jak dzieci juz w wyrkach leżą piwko wypić

ja też wtedy sobie pogadamy o wszystkim i o niczym a jak piwka nie ma to i drinka chętnie wypiję.Jak jest ciepło to siadamy sobie przed domem przychodzi sąsiad i tak potrafimy do póżna gadać
30 marca 2014 21:45 / 1 osobie podoba się ten post
jowitaliber

ja też wtedy sobie pogadamy o wszystkim i o niczym a jak piwka nie ma to i drinka chętnie wypiję.Jak jest ciepło to siadamy sobie przed domem przychodzi sąsiad i tak potrafimy do póżna gadać

a ja lubie wodki sie napic do kolacyjki,dlugie rozmowy muzyczka,troche tancow i potem seks...to jest to czego mi tutaj brakuje..ale za 5 tyg bede to miala...jak nie zwariuje wczesniej w de
30 marca 2014 21:47 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

a ja lubie wodki sie napic do kolacyjki,dlugie rozmowy muzyczka,troche tancow i potem seks...to jest to czego mi tutaj brakuje..ale za 5 tyg bede to miala...jak nie zwariuje wczesniej w de

ja samej wódki nie bo mi łeb trzaska ale wszystko inne się zgadza,nie zwariujesz tu dasz radę a po powrocie to jużtylko same przyjemności na nas czekają
30 marca 2014 21:50 / 1 osobie podoba się ten post
jowitaliber

ja samej wódki nie bo mi łeb trzaska ale wszystko inne się zgadza,nie zwariujesz tu dasz radę a po powrocie to jużtylko same przyjemności na nas czekają

oj tak byle do powrotu.jak zjade to przez 2 dni w domku bez wychodzenia,chyba ze do sklepu zapasy uzupelnic.telefony wylaczone i tylko my we dwoje...matko kochana jeszcze tak dlugoooo
30 marca 2014 21:51
jowitaliber

ja też samej wódki nie lubię , a reszta się zgadza jak u ani52 , a u mnie pojawiła się własnie okazja , by wypić dobrego drinka po powrocie do domku
30 marca 2014 21:51 / 4 osobom podoba się ten post
Godzinę temu zostałam pierwszy raz babcią,jestem taka szczęśliwa.Chłopaczki piękne ,różowiutkie.!!!!!!!!
30 marca 2014 21:52
alinka1339

ja też samej wódki nie lubię , a reszta się zgadza jak u ani52 , a u mnie pojawiła się własnie okazja , by wypić dobrego drinka po powrocie do domku

wazna okazja??napisz jezeli to nie zbyt osobiste