W domu

30 marca 2014 21:53
opiekunkaa

Godzinę temu zostałam pierwszy raz babcią,jestem taka szczęśliwa.Chłopaczki piękne ,różowiutkie.!!!!!!!!

Gratuluję babciu bliżniąt :)
30 marca 2014 21:53 / 1 osobie podoba się ten post
opiekunkaa

Godzinę temu zostałam pierwszy raz babcią,jestem taka szczęśliwa.Chłopaczki piękne ,różowiutkie.!!!!!!!!

kochanie jeśli to chłopcy to ty jesteś tylko żoną dziadka wszystkiego dobrego
30 marca 2014 21:54
opiekunkaa

Gratulacje , zdrówka dla dzieciaczków .....
A ja akurat się dowiedziałam ,że będę babcią .
30 marca 2014 21:55 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

wazna okazja??napisz jezeli to nie zbyt osobiste

aniu ja jak stąd wróce to bez okazji wypije :)
30 marca 2014 21:56 / 2 osobom podoba się ten post
jowitaliber

aniu ja jak stąd wróce to bez okazji wypije :)

no tak samo zakonczenie pracy i powrot to okazja..
30 marca 2014 21:58
alinka1339

Gratulacje , zdrówka dla dzieciaczków .....
A ja akurat się dowiedziałam ,że będę babcią .

kochana to tydzien swietowania....gratulacje
30 marca 2014 21:59
ania52

wazna okazja??napisz jezeli to nie zbyt osobiste

aniu dowiedziałam sie ,że zostane babcią ..
30 marca 2014 22:01
To najlepszego dla naszyhh wnuczat tych narodzonych.tych co maja sie urodzic no i dla nas babc i dziadow,jezeli takowi na forum sa...
30 marca 2014 22:02
ania52

kochana to tydzien swietowania....gratulacje

to jest ten powod do świętowania super 
30 marca 2014 22:03
ania52

To najlepszego dla naszyhh wnuczat tych narodzonych.tych co maja sie urodzic no i dla nas babc i dziadow,jezeli takowi na forum sa...

jejku jakoś tak dziwnie sie poczułam po tej wiadomości , tak staro .......
30 marca 2014 22:06
alinka1339

jejku jakoś tak dziwnie sie poczułam po tej wiadomości , tak staro .......

jak staro?moj wnuk ma 11 lat a ja dalej mloda...patrz odrotnie mloda babcia bedziesz...stare to byly nasze babcie bo takie uwarunkowania byly...nasze pokolenie to sama mlodosc babciowa...cudowne uczucie bycie babcia...
30 marca 2014 22:11
ania52

jak staro?moj wnuk ma 11 lat a ja dalej mloda...patrz odrotnie mloda babcia bedziesz...stare to byly nasze babcie bo takie uwarunkowania byly...nasze pokolenie to sama mlodosc babciowa...cudowne uczucie bycie babcia...

tak jakoś niespodziewanie to spadło na mnie , choc nie powiem , cieszą sie oby wszystko przebiegało pomyślnie u mojej córci . po powrocie trzeba odwiedzić córcie .
30 marca 2014 22:16 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

tak jakoś niespodziewanie to spadło na mnie , choc nie powiem , cieszą sie oby wszystko przebiegało pomyślnie u mojej córci . po powrocie trzeba odwiedzić córcie .

kochana a coz to za czarnowidztwo uprawiasz..juz jest dobrze,bo dzieci to blogoslawienstwo tam z gory...raduj sie..zobaczysz,ze wnuki kocha sie inaczej jak dzieci.ja mlodo corke urodzilam i jak urodzil sie moj wnuk to pomyslalam ze ja dopiero jestem gotowa na macierzynstwo..nieraz tak mysle,ze teraz to moglabym dziecko miec ale za stara jestem.jak bylam mloda to jakos napieciowo podchodzilam do macierzynstwa.teraz to dopiero bym sie tym rozkoszowala...
30 marca 2014 22:27 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

kochana a coz to za czarnowidztwo uprawiasz..juz jest dobrze,bo dzieci to blogoslawienstwo tam z gory...raduj sie..zobaczysz,ze wnuki kocha sie inaczej jak dzieci.ja mlodo corke urodzilam i jak urodzil sie moj wnuk to pomyslalam ze ja dopiero jestem gotowa na macierzynstwo..nieraz tak mysle,ze teraz to moglabym dziecko miec ale za stara jestem.jak bylam mloda to jakos napieciowo podchodzilam do macierzynstwa.teraz to dopiero bym sie tym rozkoszowala...

aniu nie uprawiam czarnowidztwa , wiadomo ma sie dzieci to zostanie sie babcia , normalna sprawa . Ja też wcześnie urodziłam córkę , córka ma 22 lata ja w tym wieku miałam juz dwoje dzieci i mam jaszcze dwoje maluchów . Ciesze sie ,że bedę miala wnuczka czy wnuczkę . A ,że napisała iż po powrocie musze odwiedzić córke to dlatego ,że mieszkamy daleko od siebie .
31 marca 2014 08:40 / 4 osobom podoba się ten post
Dzien doberek i witaski z domku super fany wekend miałam  az milutko no nie bedze miała czasu czytac ale nadrobie w nastepny wekend jak bede na zastepstwie.Musze sie wyszalec wykozystac urlop na maksa hehe .Miłego dnia wszystkim:))))))))))