Godzinę temu zostałam pierwszy raz babcią,jestem taka szczęśliwa.Chłopaczki piękne ,różowiutkie.!!!!!!!!
Godzinę temu zostałam pierwszy raz babcią,jestem taka szczęśliwa.Chłopaczki piękne ,różowiutkie.!!!!!!!!
wazna okazja??napisz jezeli to nie zbyt osobiste
aniu ja jak stąd wróce to bez okazji wypije :)
Gratulacje , zdrówka dla dzieciaczków .....
A ja akurat się dowiedziałam ,że będę babcią .
wazna okazja??napisz jezeli to nie zbyt osobiste
kochana to tydzien swietowania....gratulacje
To najlepszego dla naszyhh wnuczat tych narodzonych.tych co maja sie urodzic no i dla nas babc i dziadow,jezeli takowi na forum sa...
jejku jakoś tak dziwnie sie poczułam po tej wiadomości , tak staro .......
jak staro?moj wnuk ma 11 lat a ja dalej mloda...patrz odrotnie mloda babcia bedziesz...stare to byly nasze babcie bo takie uwarunkowania byly...nasze pokolenie to sama mlodosc babciowa...cudowne uczucie bycie babcia...
tak jakoś niespodziewanie to spadło na mnie , choc nie powiem , cieszą sie oby wszystko przebiegało pomyślnie u mojej córci . po powrocie trzeba odwiedzić córcie .
kochana a coz to za czarnowidztwo uprawiasz..juz jest dobrze,bo dzieci to blogoslawienstwo tam z gory...raduj sie..zobaczysz,ze wnuki kocha sie inaczej jak dzieci.ja mlodo corke urodzilam i jak urodzil sie moj wnuk to pomyslalam ze ja dopiero jestem gotowa na macierzynstwo..nieraz tak mysle,ze teraz to moglabym dziecko miec ale za stara jestem.jak bylam mloda to jakos napieciowo podchodzilam do macierzynstwa.teraz to dopiero bym sie tym rozkoszowala...