W domu

31 marca 2014 09:57
No... mój pies został zapisany na jutro na 12-tą na strzyżenie z myciem i chyba mnie znielubi bo wszystko czego sam nie chce to albo moja sprężyna, albo sama mu robię.... On mnie kocha bezwarunkowo a ja niestety ciągle stawiam jakies warunki.....)))))
31 marca 2014 14:50
Ja ja mam dziś dzień załatwiania spraw, rano zarejestrowałam się w urzędzie pracy, potem byłam w urzędzie skarbowym załatwić sprawy spadkowe (babcia przepisuje mi mieszkanie) jutro ciąg dalszy zabawy, a dziś jeszcze ide do lekarza sprawdzić jak się ma moja cukrzyca
31 marca 2014 14:51 / 1 osobie podoba się ten post
Walizka już spakowana,trochę pustawa,ale ileż można wozić do Niemiec i potem z Niemiec? Jeszcze torba z kosmetykami itp. i jutro wyruszam na podbój nowego miasteczka/wiochy...Wszystkim w domu,dużo słońca i spokoju...
31 marca 2014 15:07 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

Walizka już spakowana,trochę pustawa,ale ileż można wozić do Niemiec i potem z Niemiec? Jeszcze torba z kosmetykami itp. i jutro wyruszam na podbój nowego miasteczka/wiochy...Wszystkim w domu,dużo słońca i spokoju...

szerokiej drogi :)
31 marca 2014 15:07 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

Udanego!
31 marca 2014 16:27
ania52

jak staro?moj wnuk ma 11 lat a ja dalej mloda...patrz odrotnie mloda babcia bedziesz...stare to byly nasze babcie bo takie uwarunkowania byly...nasze pokolenie to sama mlodosc babciowa...cudowne uczucie bycie babcia...

Ania,to ja cie przebiję,w tym roku koncze 50tke,a moj wnuk i syn maja 13 lat,fajnie nie?I wcale nie czuje sie staro.
31 marca 2014 16:36 / 1 osobie podoba się ten post
kruszynka1964

Ania,to ja cie przebiję,w tym roku koncze 50tke,a moj wnuk i syn maja 13 lat,fajnie nie?I wcale nie czuje sie staro. :-)

fajnie to wczesniej niz ja zaczelas ha ha..chcialab ym miec miec takiego synusia ale nie dane mi bylo.teraz bym chciala urodzic dziecko ale za staram juz...
31 marca 2014 16:36
kruszynka1964

Ania,to ja cie przebiję,w tym roku koncze 50tke,a moj wnuk i syn maja 13 lat,fajnie nie?I wcale nie czuje sie staro. :-)

fajnie to wczesniej niz ja zaczelas ha ha..chcialab ym miec miec takiego synusia ale nie dane mi bylo.teraz bym chciala urodzic dziecko ale za staram juz...
31 marca 2014 16:40
ania52

ale chyba aniu coś w tym jest ,że w późniejszym wieku odczuwamy potrzebę urodzenia dziecka , taki późny instynkt . Ja mam synka , który w maju skończy 3 latka , a ostatnio mówiłam do mojego męża ,że przydał by się jeszcze jedem bobas
31 marca 2014 16:41
alinka1339

ale chyba aniu coś w tym jest ,że w późniejszym wieku odczuwamy potrzebę urodzenia dziecka , taki późny instynkt . Ja mam synka , który w maju skończy 3 latka , a ostatnio mówiłam do mojego męża ,że przydał by się jeszcze jedem bobas

a ile masz lat masz jak nie tajemnica?
31 marca 2014 16:45
ania52

a ile masz lat masz jak nie tajemnica?

anusia juz troszke mam 41
31 marca 2014 16:49
ania52

No,urodziłam pierwszego syna na tydzien przed 19 tka,ale syn był lepszy-zrobił mnie babcia przed swoja 18tką.
31 marca 2014 16:51
alinka1339

anusia juz troszke mam 41

no to dziecko mozesz jeszcze miec  bo ja juz 53 lata w pazdz skoncze.teraz mam fajnego faceta to i dziecka by mi sie chcialo z nim.ale za pozno my sie spotkalismy a szkoda...a przed toba jeszcze wszysko
31 marca 2014 16:52
ania52

no to dziecko mozesz jeszcze miec  bo ja juz 53 lata w pazdz skoncze.teraz mam fajnego faceta to i dziecka by mi sie chcialo z nim.ale za pozno my sie spotkalismy a szkoda...a przed toba jeszcze wszysko

oj aniu , po wczorajszej nowinie ,ze zostanę babcia jakoś mi sie odechciało , a i z pracy w de musiała bym zrezygnować .
31 marca 2014 16:53 / 1 osobie podoba się ten post
kruszynka1964

No,urodziłam pierwszego syna na tydzien przed 19 tka,ale syn był lepszy-zrobił mnie babcia przed swoja 18tką.

to ci sie poszczescilo