oj aniu , po wczorajszej nowinie ,ze zostanę babcia jakoś mi sie odechciało , a i z pracy w de musiała bym zrezygnować .
oj aniu , po wczorajszej nowinie ,ze zostanę babcia jakoś mi sie odechciało , a i z pracy w de musiała bym zrezygnować .
no tyle ze z pracy nici...wnuczke albo wnuka miec bedziesz to jak dziecko...szkoda ze daleko od ciebie mieszkaja
no szkoda ,że daleko mieszkamy od siebie , ale postaram sie cześciej ich odwiedzać wkońcu to nie koniec swiata , a dzięki pracy w de mam dłuższe urlopy i stać mnie na odwiedziny haha . Właśnie zaplanowałam już wyjazd w majowy wekednd w rodzinne strony ..
wlasnie ta nasza praca ciezka nieraz niewdzieczna ale satysfakcjonujaca finansowo...jak jest kasa to na wiele mozna sobie pozwolic...
Też juz tutaj napiszę, bo jedną nogą jestem w domku:) zmienniczka śpi, ja się pakuję, juto wieczorem śpię już we własnym łóżeczku:)
Ale do jutra Cię jeszcze mamy !!!!
Psia SPA trwała 2 godziny... w tym czasie sama skorzystałam z fryzjera, zrobiłam sobie hennę na brwi, 5 min poleżakowałam na rożnie (solarium) i spacerując zrobiłam drobne zakupy..., i jeszcze na delikwenta czekałam 15 minut. Niestety żadna pani od pazurków nie miała wolnego okienka. Ale Kori (mój pies) jest śliczniutki i jakby miał jakąkolwiek rasę mógłby iść na wystawę...))))
Też mnie czeka pierwszy wyjazd do osoby wolnej od demencji zastanawiam się co tam będę robiła? ale na pocieszenie wiem juz,że mam tam rower do dyspozycji kijki zabiorę ze sobą aparat fotograficzny też - bo ponoc teren przepiękny.Pdp nie jest absorbująca sporo czasu wolnego az dziw,że ja jade do pracy.No tak jeszcze nie było.Biorę się za prace wykonczeniowe w domu i ogrodzie i trzy miesiace nie ma mnie. Miłego dnia wszystkim zyczę.
Też mnie czeka pierwszy wyjazd do osoby wolnej od demencji zastanawiam się co tam będę robiła? ale na pocieszenie wiem juz,że mam tam rower do dyspozycji kijki zabiorę ze sobą aparat fotograficzny też - bo ponoc teren przepiękny.Pdp nie jest absorbująca sporo czasu wolnego az dziw,że ja jade do pracy.No tak jeszcze nie było.Biorę się za prace wykonczeniowe w domu i ogrodzie i trzy miesiace nie ma mnie. Miłego dnia wszystkim zyczę.