W domu

07 kwietnia 2014 13:48 / 2 osobom podoba się ten post
Witam witam wszystkie Panie, janie jestem w zadnym temacie. Fajnie tak siedziec domku .....ostatnio szukalam firm taak szukalam, szukalam ....
Roznica pomiedzy proponowana kwota jest spora czasem.... a ta agencja ma oferty dopiero od konca kwietnia, lepiej poczekam ...az tak to mi sie nie spieszy, z kasa tez nie jest tak zle jeszcze pozdrawiam Swieta spedze w domu i bedzie normalne jedzenie .....hehehe
07 kwietnia 2014 14:56 / 3 osobom podoba się ten post
witam drogie Opiekunkowo :)
moje ostatnie dni w domku, urlop "uciekł" mi niesamowicie szybko -jak zawsze zresztą....
szykować do pracy nie chce mi się strasznie ....
pozdrawiam serdecznie
07 kwietnia 2014 15:06
Wiesiula

witam drogie Opiekunkowo :)
moje ostatnie dni w domku, urlop "uciekł" mi niesamowicie szybko -jak zawsze zresztą....
szykować do pracy nie chce mi się strasznie ....
pozdrawiam serdecznie

Wiesiula a ty kiedy do DE,bo ja w czwartek,masz rację co dobre,szybko sie konczy,niestety.
07 kwietnia 2014 15:14
mamusia2

Wiesiula a ty kiedy do DE,bo ja w czwartek,masz rację co dobre,szybko sie konczy,niestety.

Także w czwartek - Sindbadem o 21 ze Szczecina :( na całe 11 tygodni......
07 kwietnia 2014 15:18
Wiesiula

No ja Lipianami koło 1 w nocy,na 8 tygodni,powodzenia i pozdrawiam.
07 kwietnia 2014 19:07
mamusia2

No ja Lipianami koło 1 w nocy,na 8 tygodni,powodzenia i pozdrawiam.

Mamuska gdzie tym razem??
07 kwietnia 2014 19:09
Wiesiula

Wiesiulka a nie lepiej by ci było do Słubic to nie tyle samo co do Szczecina?
07 kwietnia 2014 19:29
Zakręcona Mamuela

Mamuska gdzie tym razem??

Mamuela,Weingarten,bliżej Bodeńskiego,mam nadzieję że żle nie będzie,bo osoba którą zmieniam jeżdzi już tam 3 lata i nie narzeka.
07 kwietnia 2014 19:33 / 1 osobie podoba się ten post
Prowincjusz

A własnie mordoklejki, to mniej będą gaworzyć :) Jak miałem młode zęby, to tylko takich wyszukiwałem, metodą " na macanta " ;)
Nie wiem, czy krówka zrobi tu wrażenie, bo w tutejszych sklepach przewijają sie całymi stadami..

Nie tylko w sklepach sa jeszcze te z dzwonkami na szyji.Też w stadach.
07 kwietnia 2014 20:46 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

Mamuela,Weingarten,bliżej Bodeńskiego,mam nadzieję że żle nie będzie,bo osoba którą zmieniam jeżdzi już tam 3 lata i nie narzeka.

Bedzie dobrze!!!:)))))))))))
08 kwietnia 2014 12:32
Mam zajęte popołudnie kupiłam sadzonki kwiatow  balkonowych.Maz za głowe sie trzyma wiadomo ja wyjezdzam.Nic nie mowi ale widze,że radosci nie sprawiałam.Moze do soboty nie wypomni mi ile to pracy dodałam(chodzi o podlewanie).
08 kwietnia 2014 12:49 / 1 osobie podoba się ten post
witajcie:) znalazlam sie w koncu:) podroz bez komplikacji,do torby sie nie czepili:)
wiadomo jak to w domku nie ma za duzo czasu troche zalatwiania pracy w ogrodzie a dzisiaj popadalo wiec troche czasu mam pozdrowienia dla wszystkich:)))))
08 kwietnia 2014 12:54
magdalena_k

witajcie:) znalazlam sie w koncu:) podroz bez komplikacji,do torby sie nie czepili:)
wiadomo jak to w domku nie ma za duzo czasu troche zalatwiania pracy w ogrodzie a dzisiaj popadalo wiec troche czasu mam pozdrowienia dla wszystkich:)))))

witaj ,milego pobytu w domu ,w niemczech tez pochmurno i pada.
08 kwietnia 2014 16:04 / 1 osobie podoba się ten post
Chodze dziś śnięta jak ryba, spać mi się chce, ciśnienie niskie, duszno i czekam na deszcz. Tylko bym spała i spała...
09 kwietnia 2014 07:48 / 2 osobom podoba się ten post
Dzien dobry jeszcze dwa poranki w domu i praca,praca,praca. Dzisiaj u nas chlodno cala noc padał deszcz dzien mam zaplanowany dosc absorbujac, ide na poczte,do fryzjera musze sobie pare pasemek blond zrobić,dokupić jakies drobiazgi i czekać na wyjazd. Ten czas jak wyjezdzam z domu szybko mija bo jeszcze coś do wykonania w domu zostaje i jeszcze coś, a i tak wyjeżdżam w przeświadczeniu,że cos pominełam.Jade na nową Stelle nie wiem co zastane, ale nigdy nie nastawiam się na same superlatywy i nie jestem rozczarowana po pierwszym tygoniu.Zycze wszystkim spokojnego dnia.