Jestem w domu i jest mi tak dobrze.Nic nie,, muszę ''.Robie co chcę i na co mam ochotę i to jest piękne.
Jestem w domu i jest mi tak dobrze.Nic nie,, muszę ''.Robie co chcę i na co mam ochotę i to jest piękne.
Tak czytam wasze przejścia z dziećmi i dochodzę do cynicznego i ohydnego(?) wniosku, ze dobrze, że nie mam swoich. Chyba jestem z tych INNYCH bab, co nie mają ciśnienia na dziecko. ALBO jeszcze nie spotkałam takiego mężczyzny, z którym skusiłabym się na zamknięcie oczu i GOOOL!
Ani to cyniczne ani ohydne-gdzie jest napisane ,że każda kobieta spełnia się jako matka??????Tak masz i już !I na pewno nie jest łatwo ,bo w naszym "tolerancyjnym" społeczenstwie panuje odwieczne przekonanie ,że kobieta MUSI mieć dzieci!!!!Te co nie chcą mieć są często dziwnie postrzegane.Nie przejmuj się ,albo dopadnie Cię instynkt macierzyństwa albo nie.Ważne ,zeby z dziećmi czy bez tak życie przezyć by go nie żałować:):):)Buziaki:)