Na wyjeździe #6

27 marca 2014 20:48
kaska_45

wszystkim bardzo dziekuje,ze ten dzien sie skonczyl, moją PDP nosza nerwy juz od nocy, mialam taka awanture ze szok, caly dzien ją trzyma, ale dzieki bystrości mojej i cwaniactwa mnie nie zabila, a chyba najchetniej chciala to zrobic,jak jutro bedzie to samo by zycie wydalo mi sie piekne pojde do lekarza po tabletki dla siebie bo moja Pani lekarzy i tabletek nie uznaje wiec zadnych nie ma,jejuuuuuu ale sie mi trafilo.Jest pelnia czy jak a moze babcia przed okresem jest i takie ma nastroje, no tlumacze już kobiecine jak moge.

Tabletek nie uznaje... a syropki?
27 marca 2014 20:53
lena7

Tabletek nie uznaje... a syropki?

wiem tylko, ze babcia leczy sie sama metodą dotyku,nie no porazka ale jak tak bedzie to musi byc lekarz i tabl ale ja wieje,tzn ja nie z tych co wieją ale jak to ogarnąć?
27 marca 2014 20:58 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

wiem tylko, ze babcia leczy sie sama metodą dotyku,nie no porazka ale jak tak bedzie to musi byc lekarz i tabl ale ja wieje,tzn ja nie z tych co wieją ale jak to ogarnąć?

Jak nie tabletki ani syropki to trzeba jej zaaplikowac czopki hihihi.....................
27 marca 2014 20:59 / 2 osobom podoba się ten post
NDorota

Nie mogę nigdzie znalezc kiedy wyjeżdzasz harcereczko nasza.Ja jeszcze 2,5 tygodnia i do domku,do moich chłopaków .......

W sobotę , godzina 15;40 z Łodzi do Opola , tam przesiadka autobus bezpośrednio (? ) do Limburg ...)))))
27 marca 2014 21:01 / 4 osobom podoba się ten post
Kaska,moja dziś taka sama. Wróciła pdp z córką,wnuczką i prawnuczką do domu.Myślałam,że zaraz pójdą ale gdzie tam,rosiadły się damy,dziecko latało i wrzeszczało po całym mieszkaniu,ja przykleiłam sobie uśmiech i czekałam aż pódą.Siedziały do 20.30 rozkur....y babcię i poszły,a ja miałam ule bóle żeby ją do łazienki zaprowadzić.
A jutro ciąg dalszy urodzin babci,tym razem syn zabiera mamusię na pół dnia.Ciekawe w jakim stanie ją odstawi...
W związku z tym mam jutro kolejny dzień wolny,czego nie omieszkała mi wypomnieć biocórka:)
Następnego wolnego to chyba za miesiac moge sie spodziewać,bo tyle szczęscia naraz dla jednej opiekunki jest za wiele.
27 marca 2014 21:02 / 1 osobie podoba się ten post
NDorota

Jak nie tabletki ani syropki to trzeba jej zaaplikowac czopki hihihi.....................

doustnie........bez hihihih
27 marca 2014 21:02
kaska_45

coooo? co to jest leczenie metodą dotyku? jakieś bioprądy posiada czy wierzy w cuda?
27 marca 2014 21:03 / 2 osobom podoba się ten post
NDorota

Czopki doustnie , czy dowcipnie ? ))))
27 marca 2014 21:03 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

W sobotę , godzina 15;40 z Łodzi do Opola , tam przesiadka autobus bezpośrednio (? ) do Limburg ...:-))))))

Cieszę się,mam nadzieje ,że będziesz pracowała za godziwe pieniądze.
27 marca 2014 21:04 / 3 osobom podoba się ten post
NDorota

Ja tam bym im wszystkim łącznie z rodzinką lewatywę zaaplikowała,z pieprzem :)
27 marca 2014 21:04
Barbara niepowtarzalna

W sobotę , godzina 15;40 z Łodzi do Opola , tam przesiadka autobus bezpośrednio (? ) do Limburg ...:-))))))

no w koncu bo bezczelnie juz sie zachowywalas:):)
27 marca 2014 21:04 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Czopki doustnie , czy dowcipnie ? :-)))))

A to juz wedle życzenia starszej damy hihihi,przecież nic się nie stanie jak połknie ten dowcipny..............
27 marca 2014 21:07 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Czopki doustnie , czy dowcipnie ? :-)))))

Basia ,Ty nie świruj tylko o kompik się postaraj. Powiedz,że w kazdym domu był ,a tu nie ma??? Wjedz im na ambicję :)
No ja sobie forum bez Ciebie nie wyobrazam :)
27 marca 2014 21:09 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Basia ,Ty nie świruj tylko o kompik się postaraj. Powiedz,że w kazdym domu był ,a tu nie ma??? Wjedz im na ambicję :)

no ani ja!!!!!
27 marca 2014 21:12 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

ani ja...........