Wiem, wiem ze ksiazki to ucieczka... ale na dzien dzisiejszy wydaja mi sie jedynym ratunkiem.
Wiem, wiem ze ksiazki to ucieczka... ale na dzien dzisiejszy wydaja mi sie jedynym ratunkiem.
Kikunia pisz na emela do mnie dla mnie ratunkiem praca jest ale to juz mi nie wystacza ten kto mnie zna blizej wie o co mi chodzi
Serduszko kochane... sama przezylas podobna sytuacje... dziekuje :)))
Witajcie kolezanki... te ktore mnie znaja chce poinformowac... ze zmarl moj maz... rozlegly zawal serca.
Nie bylo ratunku...
By zapomniec... by za duzo nie wspominac postanowilam wyjechac na urlop... aby zapomniec potrzebuje ksiazek... stad dzisiaj prosilam na e-bookach o nie... ale tylko w MOBI.
Nie chcialam o tym pisac i wprowadzac smutnego nastroju...
Mozah... to bylo tak niespodziewane... nic nie zwiastowalo nieszczescia... on sam myslal... ze bedzie sto lat zyl i wiecej...
Najgorsze w tym wszystkim... ze byl sam w domu... umarl w lozku w pidzame ubrany... pociecha jest dla mnie... ze w snie smierc go zabrala...
Witajcie kolezanki... te ktore mnie znaja chce poinformowac... ze zmarl moj maz... rozlegly zawal serca.
Nie bylo ratunku...
By zapomniec... by za duzo nie wspominac postanowilam wyjechac na urlop... aby zapomniec potrzebuje ksiazek... stad dzisiaj prosilam na e-bookach o nie... ale tylko w MOBI.
Nie bylo ratunku...
Wspołczuje ci straty badz dzielna!!!!