Na wyjeździe #6

28 marca 2014 05:47
kika ,wyrazy wspolczucia .
28 marca 2014 06:47
Kika ,współczuje.
28 marca 2014 06:59 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien doberek w piatek wekendu poczatek hehe:) miłego dnia  wekendu zycze wszystkim :))))))))))Ja juz zapakowana wszystko spakowane jeszcze jakies małe poprawki no i czekam na zmienniczke jeszcze jest w PL ale nie długo wyrusza jak dojedze bede wiedziała o ktorej ja wyjade na kruciutki urlopik ! Wytrwałosci kochani i pogody ducha zycze !!Miłego dnia:))))))))))))
28 marca 2014 08:00
kika1

Witajcie kolezanki... te ktore mnie znaja chce poinformowac... ze zmarl moj maz... rozlegly zawal serca.
Nie bylo ratunku...
By zapomniec... by za duzo nie wspominac postanowilam wyjechac na urlop... aby zapomniec potrzebuje ksiazek... stad dzisiaj prosilam na e-bookach o nie... ale tylko w MOBI.
Nie chcialam o tym pisac i wprowadzac smutnego nastroju...

wyrazy wspolczucia
28 marca 2014 08:54
kika, współczuję, bardzo.Na wszystko potrzeba czasu.
28 marca 2014 09:00
Kika, przeczytałam Twoją wiadomość wczoraj.... nie znalazłam słów, nadal nie mogę ich znaleźć.... Bardzo, bardzo Ci współczuję.....
28 marca 2014 09:10
Kika,wyrazy współczucia:( Ale z czasem i dla Ciebie zaświeci słońce.Potrzeba tylko czasu.
28 marca 2014 09:20 / 2 osobom podoba się ten post
Moi drodzy, jadę wieczorem do domu i chciałam się pożegnać. Wszystkim dziękuję za wsparcie,Scarlet za książki. Trzymajcie się,jest wiosna, jakoś to będzie,aby zdrowie było.
28 marca 2014 09:21 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Moi drodzy, jadę wieczorem do domu i chciałam się pożegnać. Wszystkim dziękuję za wsparcie,Scarlet za książki. Trzymajcie się,jest wiosna, jakoś to będzie,aby zdrowie było.

Szerokosci zycze laduj akumulatorki i odwiedz za mnie Kazimierz))))
28 marca 2014 09:22
barbarella

Basiu szerokiej drogi i udanego wypoczynku..
28 marca 2014 09:23 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Basiu spokojnej podróży a w domku dużo słoneczka wypoczawaj.
28 marca 2014 09:25 / 1 osobie podoba się ten post
witam was cieplutko za oknem slonko swieci ja wrescie zmobilizowalam swe sily i sie spakowalam teraz porzadki male zakupy potem wspolny obiadek rodzinny i tak zleci dzionek a jutro wyjazd ok 17 doBohmenkirch zycze milego spokojnego piatku)))))
28 marca 2014 09:31
Dziękuję kochane, Serduszko, będę w kazimierzu,wyślę Ci zdjęcia:) Alinko, Ty już masz niewiele dni, zleci szybko, Kasiu dziękuję, nie bardzo z tym wypoczynkiem, bo remont chałupy, ale to zawsze jakaś odmiana:)
28 marca 2014 09:36
barbarella

Dziękuję kochane, Serduszko, będę w kazimierzu,wyślę Ci zdjęcia:) Alinko, Ty już masz niewiele dni, zleci szybko, Kasiu dziękuję, nie bardzo z tym wypoczynkiem, bo remont chałupy, ale to zawsze jakaś odmiana:)

Tak Basiu już mi niewiele zostało , ale po powrocie do domku też czeka mnie remont kuchni . Nabyłam mieszkanie i musze urządzic go po swojemu i zaczynam od kuchni . Powiem , ze cieszy mnie ten remont i juz nie moge sie doczekać powrotu do domku . Basiunia , a jak długo sie bedziesz urlopowała ?
28 marca 2014 10:08 / 5 osobom podoba się ten post
kika1

Danusiu... ani jednej lzy nie uronilam, zablokowalam sie... czekam na oczyszczajace serce i dusze... lzy

One przyjdą. Przytulam Cię mocno do serca! Rozmawiaj ze swoim mężem, brzmi to dziwnie, lecz nawet fizycy kwantowi uznają, w uproszeniu mówiąc, że człowiek jest istotą wielopoziomową i możliwe są kontakty, które wydają nam się niemożliwe.

Gosia, cieszę się ogromnie, że z małym tak fajnie załatwione. Łatwo zrobić z dziecka łobuza lub ofiarę, a to może skaleczyć na całe życie.

Robercie, to teraz już niedługo czeka Cię życie dyrektora spędzającego czas na żaglówkach z wesołymi opiekunkami z Polski, czyli Z NAMI!!! Jezioro Bodeńskie nadaje się do tego celu jak znalazł! Tak w ogóle to bardzo Cię podziwiam za to czego dokonałeś uczciwą pracą!

Andrejki mi też brak, lecz ona czasem tak ma, że odpoczywa od forum. Tym razem pewnie z zamożnym notoriuszem, jak ktoś przypuszcza, OCZYWISCIE NIESLUSZNIE!...
Tęsknię również za Benitką ze starej gwardii, ktoś wie, co się z nią dzieje? Jeszcze w kraju, czy już w D? 

Dziś wnuczka mojej babci ma bierzmowanie. Cała rodzina ubrana na ludowo w stroje bawarskie, wersja elegant. Wzruszyłam się tym zamiłowaniem do tradycji, aż się córka babci zdziwiła. A wczoraj czytałam w gazecie o bocianie, który robi co roku 13.500km by z Afryki wracać do swojej nie mogacej juz latać bocianicy w Chorwacji, z którą ma dzieciaki,

Świat jest pełen piękna i dobra, nie uważacie? Mimo wszystkich ciemnych zdarzeń...