Na wyjeździe #6

13 marca 2014 22:00 / 6 osobom podoba się ten post
czekaj nie moge podniesc tego kamienia ha ha
13 marca 2014 22:03 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

czekaj nie moge podniesc tego kamienia ha ha

orim podnieś lepiej bo zaraz wywiąże się ,,regularna bitwa,, :)
13 marca 2014 22:04 / 2 osobom podoba się ten post
No Ty nadworny strażnik porządku na forum:)
Można  zaśmiecać:) i zaśmiecać:(
13 marca 2014 22:07
:)))))))))))))))))))))))))))))
13 marca 2014 22:07 / 5 osobom podoba się ten post
Anulka52

Zabierz tylko Basiu wygodne buty Uberlingen jest piękne, ale górzyste Zastanawiam się tylko dlaczego jedziesz do Friedrichshafen a nie do Meersburga Pozdrawiam i życzę powodzenia

Jeszcze jutro podzwonię po Sindbadach i Eurobusach , bo dziś mój man wypytywał .... i tylko wyuczył się nazwy Friedrichshafen i o to pytał ,ale i tak jestem dumna z niego , że fachowo wymawiał ...i nawet języka nie połamał . Jutro z samego rana biorę sprawę w swoje ręce )))))))))))
13 marca 2014 22:18 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jeszcze jutro podzwonię po Sindbadach i Eurobusach , bo dziś mój man wypytywał .... i tylko wyuczył się nazwy Friedrichshafen i o to pytał ,ale i tak jestem dumna z niego , że fachowo wymawiał ...i nawet języka nie połamał . Jutro z samego rana biorę sprawę w swoje ręce :-))))))))))))

Na stronie Sindbada nie ma kursu do Meersburga, moze Eurobusy tam jada, nic wiecej nie wiem. Ale co to dla Ciebie, cos znajdziesz!
13 marca 2014 22:23 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

Na stronie Sindbada nie ma kursu do Meersburga, moze Eurobusy tam jada, nic wiecej nie wiem. Ale co to dla Ciebie, cos znajdziesz!

Nie ma strachu , z F. tez mnie odbiorą . Nie problem dojechać pociagiem czy autobusem samemu , problem to te nasze walichy z trzymiesięcznym cięzarem , które trzeba od czasu do czasu dżwignąć ))))))))
13 marca 2014 22:25 / 1 osobie podoba się ten post
Eurobus jadzie z Polski w wtorki, środy i soboty
13 marca 2014 22:28
Anulka52

Eurobus jadzie z Polski w wtorki, środy i soboty

Sindbad  auch .)))     .....Mam pytanie : czy Żabeczka też nie pisze ? ..((
13 marca 2014 22:33 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Sindbad  auch .:-))))     .....Mam pytanie : czy Żabeczka też nie pisze ? ..:-(((

Decyzja należy do Ciebie
13 marca 2014 22:39 / 2 osobom podoba się ten post
Anulka52

Decyzja należy do Ciebie

Nooo , jutro polukam jeszcze , bo co bliżej  to mniej kłopotu dla "tamtych" a ja to z tych  niekłopotliwych ....raczej ))))))))
14 marca 2014 07:39 / 2 osobom podoba się ten post
Tu sie podepnę...Andrea poprostu pomijaj nawet nie czytaj.Ja tak robię.Jest tu tyle fajnych osób i jest o czym z nimi pisać.Mnie też dziś korci po przeczytaniu  ale odpuszczę..... 
14 marca 2014 07:51 / 3 osobom podoba się ten post
Gocha to mądra dziewczyna , mam takie samo zdanie . Eeee , to ja też pewno mądrawa jestem )))))).....Pamietaj Andi  zwalczysz " siłom spokoju" , żeby nie było "siłom" napisałam specjalnie )))))))))
14 marca 2014 07:59 / 5 osobom podoba się ten post
Dzien dobry :) Przez trzy dni pani Skarb wstawała nieprzyzwoicie wczesnie (7,15) i zasiadała w kuchni i czekała na sniadanie kiedy Żaba jeszcze w pidżamie. Wczoraj nawet Anja stwierdziła że to niepokojące...Poszła do sypialni swojej mamy i przyniosła budzik. Na budziku byla 9,00. Tak na marginesie...w kuchni są dwa zegary...pani Skarb nie przyszło do głowy zerknąc na jeden z nich tylko patrzyła z niezadowoleniem na mnie i na Anję że TAK DŁUGO spimy :)
Dzis śpi...jeszcze...ma nowy budzik.
14 marca 2014 08:06 / 5 osobom podoba się ten post
Sówka

Ja mowilam wiele razy zeby w dzialach gdzie sa pisane pamietniki nie dodawac nic od siebie bo to bez sensu. Mozna zaczekac przeciez do konca i pozniej napisac swoje zdanie,ale nie...

Nie widze potrzeby,żeby czytajaca(y) musiał zrezygnowac z dopisania swojego komentarza.Taki na gorąco jest szczery i spontaniczny,przecież forum sklada się tylko z takich wpisow.Smiem twierdzić,że właśnie tak sie poznajemy.Bo co tu na koniec pisać?kazda z nas ma taki dzienniko-pamietnik w glowie czy w zeszycie tylko nie kazda chce to przelewac na forum  jedne chcą zapomnieć, a innym sie nie chce.To nie pamietnik tytuł brzmi trochę inaczej.