Na wyjeździe #6

20 marca 2014 19:47
A ja na krotko wpadlam przed wyjazdem za godzine ruszam do de i znow 38 bez kontaktu ze swiatem zero int tel tylko na niemcy nawet tam sklepu brak babka sama z synusiem robi zakupy no a potem sama gotuje wczoraj sie dopiero dowiedzialam zegnam za 38 dni pa
20 marca 2014 19:48
jula

A ja na krotko wpadlam przed wyjazdem za godzine ruszam do de i znow 38 bez kontaktu ze swiatem zero int tel tylko na niemcy nawet tam sklepu brak babka sama z synusiem robi zakupy no a potem sama gotuje wczoraj sie dopiero dowiedzialam zegnam za 38 dni pa

to jakieś zadupie totalne powodzenia!!!
20 marca 2014 19:49 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

No dobra, szmalowna ;-)  Ale jest na chodzie i po co jej dwie opiekunki ??  Intryguje mnie to. Jest aktywna czy nadaktywna ;-))

Tak sobie zażyczyła i ona i rodzina,żeby jedna spała w nocy w mieszkaniu u babki,żeby nie byłą sama jakby się aktywowała czasem.My mamy osobne mieszkanie pietro niżej.Jedna ma dniówki,druga ma nocki przez tydzień i potem zmiana.Fakt ma poczatkującą demencję i jest trochę nadaktywna,ale do ogarnięcia.Po spięciach na początku pdp okazała się w porzadku człowiekiem.
20 marca 2014 20:02
jula

ja słyszałam,że RED BULL MOBILE chodzi w de,kupiony w Pl
20 marca 2014 20:17 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Niech Cię deseczka nie zmyli...:)

dokladnie mam ciocie ktors mieszka w Niemczech jakies 30 lat normnalnie polskie zywyczaje itp a deseczka na sniadanie jest  :Dd
20 marca 2014 20:20 / 2 osobom podoba się ten post
efka66

Zastanawiam się, czy do suszarki na ubrania można ładować wszystko? Kiedyś miałam taką prosta w obsłudze, a teraz tyle programów, nie mam problemów z obsługą, tylko się boje, żeby mi się coś nie poskurczało, np sweterków babci nie mogę suszyć, ani spodni, ale chodzi mi o moje ciuchy, na co lepiej nastawić
Bugel-trocken?
schrank?
extra?

delikatniejsze wstawiam na schrank (nawet swoje swetry) a ręczniki i pościel na bugel trocken.
w domu wstawiam wszystko oprócz koców i staników, tutaj nie wstawiają ciemnych rzeczy i wełnianych.
20 marca 2014 20:21 / 1 osobie podoba się ten post
emi...zielona noc dzisiaj no nie? :-D
20 marca 2014 20:25 / 1 osobie podoba się ten post
Polneta

emi...zielona noc dzisiaj no nie? :-D

wpadnij mnie pastą wysmarować :)))) :P
20 marca 2014 20:28 / 3 osobom podoba się ten post
a jakże i nawet płynem do płukania ust, bo dziś kupiłam w promocji w Rosmannie koniec z wrednym dziadkiem.Następne miejsce będzie super!!Odetchniesz,zregenerujesz się ...kokodżambo i do przodu
20 marca 2014 20:29 / 1 osobie podoba się ten post
emi

wpadnij mnie pastą wysmarować :)))) :P

TY EMI??????? Jutro tez jedziesz?
20 marca 2014 20:39 / 2 osobom podoba się ten post
gosia35

TY EMI??????? Jutro tez jedziesz?

Myślałaś, że ten luksus tylko dla Ciebie zarezerwowany??? 
A tak poważnie, tak o 22:15 wyjeżdżam. Jak jesteś po drodze to Cię mogę na stopa zabrać :)))))))))
20 marca 2014 20:40 / 2 osobom podoba się ten post
emi

A tak poważnie, tak o 22:15 wyjeżdżam. Jak jesteś po drodze to Cię mogę na stopa zabrać :)))))))))

Nie zapomnij o kartce dla dziadka :):).Wracaj szybko na forum,ale wcześniej najedz się lodów i wycałuj dzieciaki :)
20 marca 2014 20:41
Polneta

a jakże i nawet płynem do płukania ust, bo dziś kupiłam w promocji w Rosmannie :-) koniec z wrednym dziadkiem.Następne miejsce będzie super!!Odetchniesz,zregenerujesz się ...kokodżambo i do przodu :-)

Miejsce, które mi się kroiło nie wypaliło, babcia do heimu poszła.
Teraz na celowniku 95-letni Dziadzio, ale mam mieszane uczucia do tej oferty. 
Na razie sama ze sobą się mierzę. Zadzwonię przed wyjazdem to Ci opowiem :)))))))))
A Franka jutro żegnam na zawsze :P :P :P
20 marca 2014 20:43 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Nie zapomnij o kartce dla dziadka :):).Wracaj szybko na forum,ale wcześniej najedz się lodów i wycałuj dzieciaki :)

Takkk :))) Te całusy i lody najważniejsze. W sobotę rano będzie festa u mnie w domu, bo moje Dzieciaczki nie wiedzą o powrocie mamusi :)))))

Dziadkowi kartki odpuszczam, ale za to jego nowa opiekunka cały list dostanie :D :D :D
20 marca 2014 20:44 / 1 osobie podoba się ten post
emi

no ja na północ jadę...