Na wyjeździe #6

20 marca 2014 20:45 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Takkk :))) Te całusy i lody najważniejsze. W sobotę rano będzie festa u mnie w domu, bo moje Dzieciaczki nie wiedzą o powrocie mamusi :)))))

Dziadkowi kartki odpuszczam, ale za to jego nowa opiekunka cały list dostanie :D :D :D

Ha to będzie niespodziana. Ja też raz taką zrobiłam mojemu dziecku i psu,obie zbierały szczęki z podłogi  :):)
20 marca 2014 20:45
gosia35

no ja na północ jadę...

o matko i córko, a gdzie to?? 
ja do Wrocławia....
20 marca 2014 20:47 / 3 osobom podoba się ten post
no nie wiesz gdzie północ jest?Nad morze do Kasi63
20 marca 2014 20:50
Dzisiaj na VOX o 22.10 fajny film z Harisonem Fordem jak ktoś lubi.
20 marca 2014 20:59 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

no nie wiesz gdzie północ jest?Nad morze do Kasi63

północ to ja wiem gdzie jest i nawet wiem, że za 3 godziny, hahahaha :))))))))))
20 marca 2014 21:02
emi

północ to ja wiem gdzie jest i nawet wiem, że za 3 godziny, hahahaha :))))))))))

osz Ty emko jedna.Jutro zieciaki zobaczymy co nie???????
Ja już nie moge doczekać się...
20 marca 2014 21:07
gosia35

osz Ty emko jedna.Jutro zieciaki zobaczymy co nie???????
Ja już nie moge doczekać się...

Ja już prawie spakowana, jutro te rzeczy, co używam wrzucę do walizki.
Posprzątam mój pokój dla następczyni, po południu się zdrzemnę, położę babcię do łóżka i w drogę :))))))))))))
Zleci migiem, to tylko 25 godzin :D :D :D
20 marca 2014 21:09
emi

Posprzątam mój pokój dla następczyni, po południu się zdrzemnę, położę babcię do łóżka i w drogę :))))))))))))

Ja już wszystko na picuś glancuś ,jutro tylko swieżutka pościel i przekazanie
20 marca 2014 21:09
Posłuchajcie sobie tego nagrania, ale koniecznie przez słuchawki i najlepiej z zamkniętymi oczami :) Fajne :)
20 marca 2014 21:09 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Szerokiej drogi, emi. :)
20 marca 2014 21:11
gosia35

Ja już wszystko na picuś glancuś ,jutro tylko swieżutka pościel i przekazanie

Ja też pościel, ale jeszcze odkurzanie i mycie podłogi, bo dzisiaj już mi się nie chciało.
Przekazania nie będzie, bo nowa w sobotę przyjedzie, żebym jej czasem prawdy nie powiedziała.
No, ale od czego są listy ????
20 marca 2014 21:12
Lawenda

Szerokiej drogi, emi. :)

Dzięki :)))))
20 marca 2014 21:12
emi

Ja też pościel, ale jeszcze odkurzanie i mycie podłogi, bo dzisiaj już mi się nie chciało.
Przekazania nie będzie, bo nowa w sobotę przyjedzie, żebym jej czasem prawdy nie powiedziała.
No, ale od czego są listy ????

Nie pisz ,po co? Może jej tam będzie lepiej?
20 marca 2014 21:15
gosia35

Nie pisz ,po co? Może jej tam będzie lepiej?

Napisałam, ale są momenty, że myślę, aby zostawić to bez mojej ingerencji....
Boję się, żeby nie było jej gorzej...
Jutro podejmę decyzję
20 marca 2014 21:18 / 2 osobom podoba się ten post
Mija pierwszy dzień na nowym zleceniu. Ciągnie się strasznie. Do jutra rana jestem jeszcze ze zmienniczką. Fajna dziewczyna. Chciała mi odpowiedzieć to i owo i aby było szybciej chciała to zrobić po polsku, ale Babcia od razu podnosi krzyk. Dzisiaj chciałam się położyć na chwilkę bo całą drogę nie spałam w autobusie. Nie mam jeszcze swojego pokoju, dopiero od jutra odziedziczę go po zmienniczce (zresztą bardzo fajny ) , więc położyłam się na materacu w gabinecie i nagle ja leżę w bieliźnie, dobrze, że pod przykryciem, a tutaj otwierają się bez pukania drzwi i wchodzi Babcia i zaciąga mi rolety. Ciśnienie mi się tak podniosło, że zasnąć i tak już nie mogłam. Zmienniczka mi mówi, że to się zdarza często. Babcia nie śpi od 5, opiekunka wstaje o 7, ale Babcia tak raban robi od świtu, że trudno spać.
Tutaj też jeżdżę samochodem, ze smarta przesiadłam się na BMW 525, pojemność 2800. Kolos niesamowity, zwłaszcza w porównaniu ze wcześniejszym mikrusem