Na wyjeździe #6

23 marca 2014 14:05 / 1 osobie podoba się ten post
nikt nie widzi garba u siebie.uwazam,ze moglas grzeczniej napisac co ci sie nie podobalo we wczorajszej dyskusji..po co obrazanie innych uczestnikow.ciebie personalnie nikt nie obrazal a ty nas uczestnikow dyskusji tak..i na ko niecpowtorze to co wczoraj napisalam-w zlym oku zawsze zle obrazy...pozdrawiam cie..
23 marca 2014 14:07
alinka1339

Wiesz kochana właśnie wczoraj też przeszedl mi przez głowę taki pomysł , aby poprostu zakładac taki temat  powiedzmy luźny , gdzie można popiasc właśnie o głupotach , smiesznie itd. Wtedy , kto chce to wchodzi czyta , pisze i nik nikomu nie ubliża , nikt nie czuje sie urażony i będzie gut .

swietny pomysl..szczegolnie dla osob z poczuciem humoru...
23 marca 2014 14:12
ania52

swietny pomysl..szczegolnie dla osob z poczuciem humoru...

Ja lubie się pośmiać , ale pośmiać , a to co innego niz wyśmiewać sie z kogoś . Więc temat by był chyba trafiony . Szybciej czas mi leci jak jest wesoło i smiesznie i o dołkach i problemach sie zapomina choc na chwilkę .
23 marca 2014 14:18
alinka1339

Ja lubie się pośmiać , ale pośmiać , a to co innego niz wyśmiewać sie z kogoś . Więc temat by był chyba trafiony . Szybciej czas mi leci jak jest wesoło i smiesznie i o dołkach i problemach sie zapomina choc na chwilkę .

moze ktos ma fajny pomysl na temat luzny..ja chetna jestem....
23 marca 2014 14:18
alinka1339

23 marca 2014 14:42 / 8 osobom podoba się ten post
Dodam od siebie,że 1 pkt regulaminu mówi o nieobrażaniu się:

1. W zamieszczanych postach nie obrażamy się wzajemnie, nie wypisujmy niezgodnych z prawdą informacji. Niedozwolone jest używanie słów powszechnie używanych jako obraźliwe i wulgarne. Użytkownik zobowiązuje się do korzystania z Forum O24 zgodnie z obowiązującym na terenie Polski prawem, zasadami współżycia społecznego oraz naruszać zasad dobrego wychowania. Pamiętajmy o kulturze osobistej i o tym, że nasi forumowi adwersarze to też ludzie, którzy mają prawo mieć własne poglądy, niekoniecznie zgodne z naszymi – uszanujmy to, jeśli sami chcemy by nas szanowano.

A Doda kilkakrotnie to zrobiła,co na to Moderator?
23 marca 2014 14:43 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

1. W zamieszczanych postach nie obrażamy się wzajemnie, nie wypisujmy niezgodnych z prawdą informacji. Niedozwolone jest używanie słów powszechnie używanych jako obraźliwe i wulgarne. Użytkownik zobowiązuje się do korzystania z Forum O24 zgodnie z obowiązującym na terenie Polski prawem, zasadami współżycia społecznego oraz naruszać zasad dobrego wychowania. Pamiętajmy o kulturze osobistej i o tym, że nasi forumowi adwersarze to też ludzie, którzy mają prawo mieć własne poglądy, niekoniecznie zgodne z naszymi – uszanujmy to, jeśli sami chcemy by nas szanowano.

Właśnie Ivanillia  , jakoś zero reakcji .

Reakcja owszem była - wielkoduszne przebaczenie! Moderator

23 marca 2014 14:47
ivanilia40

moze jakies pouczenie chociazby o szacunku dla innych uczestnikow forum...zawsze to urzedowa osoba Moderator...
23 marca 2014 14:57 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Oj, dobrze piszesz, oby przy nas miał kto być. W tych naszych szalonych czasch kultu mlodości nie mowi się o śmierci, o odchodzeniu, każdy musi sam sobie z tym poradzić.

Takie czasy nas dopadły a smierc nie wybiera dnia ani godziny!!!
23 marca 2014 15:03 / 1 osobie podoba się ten post
jowitaliber

ja narazie nie podawałam bo muszę sobie przemyśleć jak odejmę podatki i koszty utrzymania od tego co propomują to lepij wychodzę na pracy opiekunki zobaczymy co powiedzą tobie jak zadzwonią

Dzwonili.Zarobki nie powalają , bo na początek 1800 brutto.Potem górna granica 2200.Mieszkanie ci znajdą , ale płacisz sama.Ja mam jeszcze ten problem , że utraciłam prawo wykonywania zawodu i muszę jakoś odnowić.Miałam za długą przerwę.No i musisz zdać egzamin z języka na poziomie B2 , to akurat nie stanowi dla mnie większego problemu , chociaż nigdy nie wiadomo , ale myślę , że poradziłabym sobie.Narazie więc pozostaje mi ta praca.Muszę się jeszcze rozejzeć jak wyglądało by odnowienie prawa tutaj , czy wogóle jest taka możliwość.Narazie poprostu badam grunt.Chcę tu zostać , żeby wyrobić sobie jakąś godziwą emeryturę , nie mam w PL żadnych zobowiązań , dzieci już samodzielne , muszę pomyśleć o swojej starości......
23 marca 2014 15:10 / 3 osobom podoba się ten post
ania52

Lużny temat o luźnym stolcu może? :)))))
23 marca 2014 15:20 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Lużny temat o luźnym stolcu może? :)))))

moze byc..ciekawy i przydatny...chodzi o stolec czyj,,,tak informacyjnie zapytuje
23 marca 2014 15:39 / 3 osobom podoba się ten post
mi PDP przed chwilą pokazała swoją kolekcję....złotych zębów
23 marca 2014 16:25 / 5 osobom podoba się ten post
carrie

mi PDP przed chwilą pokazała swoją kolekcję....złotych zębów :-)

Były w "opakowaniu" czy luzem? A może propnowała Ci zebyś przymierzyła?
23 marca 2014 16:32
ivanilia40

Były w "opakowaniu" czy luzem? A może propnowała Ci zebyś przymierzyła?

luzem ivanilia:) propozycja nie padła:):) stwierdziła że to na gorsze czasy:) nic się nie odezwałam bo dla mnie gorsze znaczy teraz