Nie wiem z czego tak sie ucieszyłaś,że ktos sie pomylił? Nastepnym razem z Ciebie sie poośmiejemy,miło Ci bedzie?dopiero rozboli cie brzuch.
Nie wiem z czego tak sie ucieszyłaś,że ktos sie pomylił? Nastepnym razem z Ciebie sie poośmiejemy,miło Ci bedzie?dopiero rozboli cie brzuch.
takich ludzi jak Ty omijam szerokim łukiem:):) za dużo jadu w Tobie.....
Też im odpisałam.Podałam swój nr tel , niech zadzwonią jak chcą. Jestem w takiej sytuacji , że myślałam o stałym pobycie w DE , tylko po numerze tel , wydaje mi się , że to okolice Stuttgartu , a wolałabym tu gdzie jestem , czyli Hamburg .Zobaczę , niech zadzwonią jak chcą , a potem będę się zastanawiać co dalej.
Sezon skoków narciarskich zakończony. Ze wzruszeniem oglądałam przed chwilą naszego Mistrza Olimpijskiego przyjmującego Kryształową Kule i hymn polski w Planicy:) Brawo Kamil Stoch!!!
Gdyby wpisy były madre to moderator by nie usunął.Nie przejmuj sie Hania pisz jestes długolentnia opiekunką i miłą osobą masz wiedze, bo nie z jednego pieca chleb jadłaś.Kazdy żart jest dobry ale w granicach.
Lepiej zakonczyc tą nagonkę,ale myslę ze niektore pojmą to topiero jak same doznaja tego smaku.Zamiast wspierac się i dzielic wiedzą , doswiadczeniem to jak sępy czyhamy na czyjes potkniecie. A zwłaszcza te ktore jeszcze maja ciepłe profile bo dopiero weszły na forum.
Iza to nie jest żadne przekleństwo, na pewno nie !!! 3 pacjentów w przeciagu 1,5 roku ..... hmmm przecież my opiekujemy się ludźmi w zaawansowanym wieku z różnymi chorobami na karku. Kiedyś odchodzą, muszą, tak to wygląda. Nie wiem dlaczego miałabyś być nieporządanym pracownikiem dla Twojej agencji. W naszej pracy śmierć powinna być czymś normalnym. Ty widocznie trafiasz na takich pacjentów. Nie powinniśmy się jej bać. A jak się agencji nie podobasz to poszukaj innej.
Ja uważam, że śmierć jest etapem, stopniem do wyższego poziomu. Kieruję więc swoją myśl w Twoim kierunku abyś nie myślała negatywnie ;-))))
Obawiam się że Twój pobyt na forum dobiega powoli końca, bo za następny taki wpis usunę Twoje konto. Moderator
Mleczko kochana racja , moderator zrobił swoje , dziewczyny pisały na temat jaki interesował koleżankę dodę , ale po co dziś od nowa ubliżać dziewczynom za to ,że się pośmiały . Było mineło i koniec , jak długo można drążyc ten temat ? A śmiac trzeba się umieć nawet z samego siebie .
Gdyby wpisy były madre to moderator by nie usunął.Nie przejmuj sie Hania pisz jestes długolentnia opiekunką i miłą osobą masz wiedze, bo nie z jednego pieca chleb jadłaś.Kazdy żart jest dobry ale w granicach.
Lepiej zakonczyc tą nagonkę,ale myslę ze niektore pojmą to topiero jak same doznaja tego smaku.Zamiast wspierac się i dzielic wiedzą , doswiadczeniem to jak sępy czyhamy na czyjes potkniecie. A zwłaszcza te ktore jeszcze maja ciepłe profile bo dopiero weszły na forum.
To swiete slowa Alinka - z siebie. Smiac a nasmiewac godzinami to chyba roznica?
Mleczko , ja staram sie zrozumieć dziewczyny siedzące w de sporo czasu , każda szuka jakiejś odskoczni od tej monotoni dnia codziennego . Akurat padło na temat kolezanki dody , ale to nie powód , żeby kolezanka doda obrażała dziewczyny . Bezpośrednio z niej się nie naśmiewały , nie pisały ty taka , siaka , czy owaka . A doda dziś do wszystkich napisała co mysli o koleżankach , mimo iż napisałam tylko jeden post we wczorajszym temacie czuje sie dotknieta jako uczestnik forum osądami dody , bo ktoś kto nas nie zna osobiście nie powinien nas oceniac , bo nie ma do tego prawa .
Alinka daj spokoj.Nie ma co wracać.Mozna założyc w kazdą sobotę nowy temat i dać upust frustracji.Po wpisach wczorajszych dody mozna było wnioskowac,ze ja to dotknęlo a więc kultura nakazuje,żeby zaprzestac.Ale dzisiaj niedziela i gdygy carrie (chyba) nie zaczeła nie było by dyskusji.Pozdrawiam cieplutko.