Na wyjeździe #6

23 marca 2014 13:04 / 6 osobom podoba się ten post
mleczko47

Nie wiem z czego tak sie ucieszyłaś,że ktos sie pomylił? Nastepnym razem z Ciebie sie poośmiejemy,miło Ci bedzie?dopiero rozboli cie brzuch.

takich ludzi jak Ty omijam szerokim łukiem:):) za dużo jadu w Tobie.....
23 marca 2014 13:05 / 2 osobom podoba się ten post
carrie

takich ludzi jak Ty omijam szerokim łukiem:):) za dużo jadu w Tobie.....

Trzymaj się tego.
23 marca 2014 13:10
dorcia50

Też im odpisałam.Podałam swój nr tel , niech zadzwonią jak chcą. Jestem w takiej sytuacji , że myślałam o stałym pobycie w DE , tylko po numerze tel , wydaje mi się , że to okolice Stuttgartu , a wolałabym tu gdzie jestem , czyli Hamburg .Zobaczę , niech zadzwonią jak chcą , a potem będę się zastanawiać co dalej.

ja narazie nie podawałam bo muszę sobie przemyśleć jak odejmę podatki i koszty utrzymania od tego co propomują to lepij wychodzę na pracy opiekunki zobaczymy co powiedzą tobie jak zadzwonią
23 marca 2014 13:28 / 2 osobom podoba się ten post
Dziękuje za miłe komplementy pod adresem koleżanek z forum . Ale nie oceniaj dziewczyn według swojej miary
23 marca 2014 13:30 / 2 osobom podoba się ten post
efka66

Sezon skoków narciarskich zakończony. Ze wzruszeniem oglądałam przed chwilą naszego Mistrza Olimpijskiego przyjmującego Kryształową Kule i hymn polski w Planicy:) Brawo Kamil Stoch!!!

Ja w tym czasie obiad gotowałam,ale słuchałam w Tv co nasz Kamil nawyskakiwal i usłyszałam nasz hymn.....rzuciłam gary i pobiegałam posłuchać:)
23 marca 2014 13:31 / 1 osobie podoba się ten post
Troszeczkę Koleżanka mogłaby stonować:( szkoda ,że nie można minusów przyznawać. Miłej niedzieli.
23 marca 2014 13:40 / 1 osobie podoba się ten post
Gdyby wpisy były madre to moderator by nie usunął.Nie przejmuj sie Hania pisz jestes długolentnia opiekunką i miłą osobą masz wiedze, bo nie z jednego pieca chleb jadłaś.Kazdy żart jest dobry ale w granicach.

Lepiej zakonczyc tą nagonkę,ale myslę ze niektore pojmą to topiero jak same doznaja tego smaku.Zamiast wspierac się i dzielic wiedzą , doswiadczeniem to jak sępy czyhamy na czyjes potkniecie. A zwłaszcza te ktore jeszcze maja ciepłe profile bo dopiero weszły na forum.

23 marca 2014 13:43 / 5 osobom podoba się ten post
dlaczego znowu nas obrażasz bardzo nieładnie z twojej strony mówić o kimś kogo nie znasz ,,ptasi móżdzek,, ale widocznie na tyle tylko cię stać i zakończ ten temat bo sama prowokujesz do tego zeby się z ciebie śmiano a już lepiej być ptasim niż oślim móżdzkiem
23 marca 2014 13:46 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Gdyby wpisy były madre to moderator by nie usunął.Nie przejmuj sie Hania pisz jestes długolentnia opiekunką i miłą osobą masz wiedze, bo nie z jednego pieca chleb jadłaś.Kazdy żart jest dobry ale w granicach.

Lepiej zakonczyc tą nagonkę,ale myslę ze niektore pojmą to topiero jak same doznaja tego smaku.Zamiast wspierac się i dzielic wiedzą , doswiadczeniem to jak sępy czyhamy na czyjes potkniecie. A zwłaszcza te ktore jeszcze maja ciepłe profile bo dopiero weszły na forum.

Mleczko kochana racja , moderator  zrobił swoje , dziewczyny pisały na temat jaki interesował koleżankę dodę , ale po co dziś od nowa ubliżać dziewczynom za to ,że się pośmiały . Było mineło i koniec , jak długo można drążyc ten temat ?  A śmiac trzeba się umieć nawet z samego siebie .
23 marca 2014 13:46
Mycha

Iza to nie jest żadne przekleństwo, na pewno nie !!!  3 pacjentów w przeciagu 1,5 roku ..... hmmm przecież my opiekujemy się ludźmi w zaawansowanym wieku z różnymi chorobami na karku. Kiedyś odchodzą, muszą, tak to wygląda. Nie wiem dlaczego miałabyś być nieporządanym pracownikiem dla Twojej agencji. W naszej pracy śmierć powinna być czymś normalnym. Ty widocznie trafiasz na takich pacjentów.  Nie powinniśmy się jej bać. A jak się agencji nie podobasz to poszukaj innej. 

Ja uważam, że śmierć jest etapem, stopniem do wyższego poziomu. Kieruję więc swoją myśl w Twoim kierunku abyś nie myślała negatywnie ;-)))) 

Obawiam się że Twój pobyt na forum dobiega powoli końca, bo za następny taki wpis usunę Twoje konto. Moderator

23 marca 2014 13:50
alinka1339

Mleczko kochana racja , moderator  zrobił swoje , dziewczyny pisały na temat jaki interesował koleżankę dodę , ale po co dziś od nowa ubliżać dziewczynom za to ,że się pośmiały . Było mineło i koniec , jak długo można drążyc ten temat ?  A śmiac trzeba się umieć nawet z samego siebie .

To swiete slowa Alinka   -   z siebie. Smiac a nasmiewac godzinami to chyba roznica?
23 marca 2014 13:51 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Mleczko wpisy absolutnie nie były mądre! Były żartobliwe, i nikt napewno nie śmiał się z  autorki tematu? Nagroda "Złote usta"?
23 marca 2014 13:56 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

To swiete slowa Alinka   -   z siebie. Smiac a nasmiewac godzinami to chyba roznica?

Mleczko , ja staram sie zrozumieć dziewczyny siedzące w de sporo czasu , każda szuka jakiejś odskoczni od tej monotoni dnia codziennego . Akurat padło na temat kolezanki dody , ale to nie powód , żeby kolezanka doda obrażała dziewczyny . Bezpośrednio z niej się nie naśmiewały , nie pisały ty taka , siaka , czy owaka . A doda dziś do wszystkich napisała co mysli o koleżankach , mimo iż napisałam tylko jeden post we wczorajszym temacie czuje sie dotknieta jako uczestnik forum osądami dody , bo ktoś kto nas nie zna osobiście nie powinien nas oceniac , bo nie ma do tego prawa .
23 marca 2014 14:01 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

Mleczko , ja staram sie zrozumieć dziewczyny siedzące w de sporo czasu , każda szuka jakiejś odskoczni od tej monotoni dnia codziennego . Akurat padło na temat kolezanki dody , ale to nie powód , żeby kolezanka doda obrażała dziewczyny . Bezpośrednio z niej się nie naśmiewały , nie pisały ty taka , siaka , czy owaka . A doda dziś do wszystkich napisała co mysli o koleżankach , mimo iż napisałam tylko jeden post we wczorajszym temacie czuje sie dotknieta jako uczestnik forum osądami dody , bo ktoś kto nas nie zna osobiście nie powinien nas oceniac , bo nie ma do tego prawa .

Alinka daj spokoj.Nie ma co wracać.Mozna założyc w kazdą sobotę nowy temat i dać upust frustracji.Po wpisach wczorajszych dody mozna było wnioskowac,ze ja to dotknęlo a więc kultura nakazuje,żeby zaprzestac.Ale dzisiaj niedziela i gdygy carrie (chyba) nie zaczeła nie było by dyskusji.Pozdrawiam cieplutko.
23 marca 2014 14:05 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Alinka daj spokoj.Nie ma co wracać.Mozna założyc w kazdą sobotę nowy temat i dać upust frustracji.Po wpisach wczorajszych dody mozna było wnioskowac,ze ja to dotknęlo a więc kultura nakazuje,żeby zaprzestac.Ale dzisiaj niedziela i gdygy carrie (chyba) nie zaczeła nie było by dyskusji.Pozdrawiam cieplutko.

Wiesz kochana właśnie wczoraj też przeszedl mi przez głowę taki pomysł , aby poprostu zakładac taki temat  powiedzmy luźny , gdzie można popiasc właśnie o głupotach , smiesznie itd. Wtedy , kto chce to wchodzi czyta , pisze i nik nikomu nie ubliża , nikt nie czuje sie urażony i będzie gut .