luzem ivanilia:) propozycja nie padła:):) stwierdziła że to na gorsze czasy:) nic się nie odezwałam bo dla mnie gorsze znaczy teraz
luzem ivanilia:) propozycja nie padła:):) stwierdziła że to na gorsze czasy:) nic się nie odezwałam bo dla mnie gorsze znaczy teraz
Ciekawe kto był nosicielem tych zębów,może z kilku pokoleń ? fuj...
Antyki:)
mi PDP przed chwilą pokazała swoją kolekcję....złotych zębów :-)
Dzisiaj dostałam meila z firmy typu Pflegedinst z ofertą pracy .Z zawodu jestem położną.Meila mam tutaj w profilu i przypuszczam , że jak kiedyś firmy dla opiekunek zasypywały nas spamem ,tak i ta firma stąd ma mój adres.Czy ktoś z was otrzymał jeszcze taką ofertę.Zastanawiam się i może w ponedziałek do nich zadzwonię , chciałabym tylko wiedzieć , czy któraś z was dostała też takiego meila,nie chciałabym dać się nabić w butelkę.
Jednego nie rozumiem - w buzi ma plastikowe, a złote trzyma na czarną godzinę? W Rosji szacunku by nie zdobyła, tam trzeba uzębieniem zabłysnąć
Jako wolny temat proponuję - ZA CO LUBIMY POLSKE I POLAKOW. Chyba go jeszcze nie było.
Ja lubię - za brak złotych zębów w paszczach, pierogi, sikanie w krzakach, a nie po spodniach z powodu niedoboru toalet, przewały na giełdzie dzięki którym bystry i odważny obywatel może się załapać na trochę gotówki, Święto Zmarłych, Kabaret Starszych Panów, kolorowe tramwaje, zespół Manaam i kilkadziesiąt innych równie dobrych... na razie wystarczy.