Na wyjeździe #6

23 marca 2014 21:28 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Kochana:(Ja takie stany ostatnio mam średnio 2-3 dni w tygodniu:(Depresja??????????????????Sama juz nie wiem co o tytm myśleć?Jedno wiem ,że moje życie jest do Kitu,jest nudne,i mając 38 lat czuję się taka jakaś do niczego:(Jak mam pomysł,to zaraz mi  się już nie chce(za bardzo rozkminiam,ilez za,ile przeciw),a potem mam żal do nie wiadomo kogo,że nic mi sie w życiu nie udało:(Rozumiem Cie:(
Tyle ,że Ty to  z innej gliny ulepiona-przebojowa,pełna pozytywnej energii i jak już cosik sobie umyślisz,to działasz i raczej Ci wychodzi:)

No,masz!!Następna!!!!Jak nic Ci się w życiu nie udało???????????A rodzina???Mąż ,dzieci???To za mało?????Nie bluźnij kobieto!!!!!!!!!!Nieudaczników sa pelne ulice ,ale Ty na pewno do nich nie należysz!!!!!!!

Jeszcze kogoś z doła za uszy wywlec?????Bo zaczynam się czuć jak na etacie:):):):)
23 marca 2014 21:29 / 3 osobom podoba się ten post
Ja mam krótki plan, dociągnąć do emerytury ;-))) Aaaa !!! Po drodze wygrać w totka ;-)))
23 marca 2014 21:29 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Kochana:(Ja takie stany ostatnio mam średnio 2-3 dni w tygodniu:(Depresja??????????????????Sama juz nie wiem co o tytm myśleć?Jedno wiem ,że moje życie jest do Kitu,jest nudne,i mając 38 lat czuję się taka jakaś do niczego:(Jak mam pomysł,to zaraz mi  się już nie chce(za bardzo rozkminiam,ilez za,ile przeciw),a potem mam żal do nie wiadomo kogo,że nic mi sie w życiu nie udało:(Rozumiem Cie:(
Tyle ,że Ty to  z innej gliny ulepiona-przebojowa,pełna pozytywnej energii i jak już cosik sobie umyślisz,to działasz i raczej Ci wychodzi:)

Ha ja podobnie mam , ale myslę ,ze to nie depresja , a tęsknota . Wymyślam sobie tu w de jakieś zajęcie , a za chwilke nie mam ochoty tego robić . Tęsknota od środka mnie rozwala , a tu musisz sie usmiechnąc do PDP lub jej męża . Ale juz mi duzo nie zostało do odsiadki tutaj 19 dni . Najchętniej to bym przespala te dni i obudziła sie w dniu wyjazdu .
23 marca 2014 21:31
kasia63

No,masz!!Następna!!!!Jak nic Ci się w życiu nie udało???????????A rodzina???Mąż ,dzieci???To za mało?????Nie bluźnij kobieto!!!!!!!!!!Nieudaczników sa pelne ulice ,ale Ty na pewno do nich nie należysz!!!!!!!

Jeszcze kogoś z doła za uszy wywlec?????Bo zaczynam się czuć jak na etacie:):):):)

Mnie możesz.
23 marca 2014 21:32
romana

A ja postanowiłam zdać najtrudniejszy, trzeci egzamin ze znajomości angielskiego Proficiency. Przygotowanie do niego zajmie mi dobre paręnaście miesięcy, lecz warto. Robię to, bo wiem, że za jakiś czas kupię bilet do Niemiec na kolejną sztelę, trzy dni wcześniej będę miała totalnego doła, że trzeba jechać i ucieknę z dworca w dniu wyjazdu. Ponieważ sprawy zmierzają powoli w takim własnie kierunku, wiem, że mając porządnie zdany egzamin z angielskiego będę mogła zrobić podyplomówkę z tłumaczeń. Prawniczych, ekonomicznych lub literatury pięknej, a najlepiej wszystkie razem po kolei. Bez Proficiency nie przyjmą mnie na studia podyplomowe.

I nawet jeśli utknę teraz po drodze, to jakoś mi łatwiej z nadzieją w sercu, że już nie tylko pampersy przede mną na horyzoncie na resztę zawodowego życia...

Samodzielnie się uczysz i zapisujesz na sam certyfikat, czy jakiś kurs robisz? Na jakiej to zasadzie?
23 marca 2014 21:32 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Etatowa wywlekaczka z dołów -Dr.Prof. Pani Foka:)
23 marca 2014 21:33 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

Ha ja podobnie mam , ale myslę ,ze to nie depresja , a tęsknota . Wymyślam sobie tu w de jakieś zajęcie , a za chwilke nie mam ochoty tego robić . Tęsknota od środka mnie rozwala , a tu musisz sie usmiechnąc do PDP lub jej męża . Ale juz mi duzo nie zostało do odsiadki tutaj 19 dni . Najchętniej to bym przespala te dni i obudziła sie w dniu wyjazdu .

To nie tak jak Ty myślisz:(U mnie to raczej problem dotyczący mojej egzystencji:(Ehhhhhhhhh   i du...a blada:(
23 marca 2014 21:35 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Gorzej jak zechce nasza pani doktor opłaty za te wywlekanie z dołów
23 marca 2014 21:36 / 4 osobom podoba się ten post
hogata76

Ale dobrze, że taką mamy ;-)))  Prof. Foka ..... ładnie ;-)))
23 marca 2014 21:36
giunta

Mnie możesz.

Nie pomaga bieganie?????Dawaj Giunta- jak trzeba to postaram sie wyciągnąć:):):)
23 marca 2014 21:36
hogata76

To nie tak jak Ty myślisz:(U mnie to raczej problem dotyczący mojej egzystencji:(Ehhhhhhhhh   i du...a blada:(

Hogatka to może czas na jakieś zmiany w twoim życiu
23 marca 2014 21:37 / 5 osobom podoba się ten post
romana...zawodowe życie to ściema.Ty zaczęłaś od pampersów, a jak karmiona bajkami o wykształceniu,pracowitości..... na nich skończyłam ;-) i wiesz co?? dla takich widoków WARTO.Nie zobaczyłabym ich z za mojego biureczka za 2200 na łapę.( co niby nie jest źle, ale nie jak ma się mieszkanie na kredyt).
23 marca 2014 21:37 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Nie pomaga bieganie?????Dawaj Giunta- jak trzeba to postaram sie wyciągnąć:):):)

A jak Giunta w ramach wyciągania poprosi żebyś z nią pobiegała to co ????
23 marca 2014 21:37 / 4 osobom podoba się ten post
hogata76

Zapomniałaś dodać -habilitowany:):):):):)
23 marca 2014 21:39 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

Hogatka to może czas na jakieś zmiany w twoim życiu

I tu się pojawia problem:(:(:(