Zapomniałaś dodać -habilitowany:):):):):)
Zapomniałaś dodać -habilitowany:):):):):)
I tu się pojawia problem:(:(:(
Nie pomaga bieganie?????Dawaj Giunta- jak trzeba to postaram sie wyciągnąć:):):)
i naprawdę to doceniam.Wiem, wiem...za jakiś czas będę marudzić,że to samo,że coś tam coś tam.Ale to później.Narazie bateria trochę podładowana.Nie mam wyjścia.I tak pracować trzeba.A lepiej pracować i mieć za co żyć, niż ambitnie pracować i nie mieć nawet na buty..bo wszytko poszło na rachunki.Popatrze na dziadków...czy to naprawdę ważne co kto robi w życiu?? na emeryturze jest wszystko Egal.:-P A że dziś tak fotkowo lecę to jeszcze jedno na koniec 
...i jesczze Cię w łózku zamkniemy:)
A jak Giunta w ramach wyciągania poprosi żebyś z nią pobiegała to co ????
Giunta nie zabija tylko odchudza!!!! Ale oznacza to prawie to samo dla łasuchów!
Zaprzyjaźnij się Giunta z jakimś Kenijczykiem, to Cię nauczy jak wygrać i zrobimy balangę dla opiekunek. Niesamowici są Afrykanie - ostatnio nawet gdzieś w dolnośląskim wygrali co prawda coś mniejszego niż maraton, lecz w czasie nie do pokonania dla Europejczyków.
Kurczę, czy nazwy mieszkańców kontynentów pisze się dużą literą? Coś mi mózg tępieje na tej bawarskiej prowincji...
Mam chyba podobnie, jak Hogata :) i coś ostatnio nawet bieganie nie pomaga. A jeśli mowa o bieganiu, to już za dwa tygodnie mój półmaraton! Ale zleciało...
Dzisiaj dostałam meila z firmy typu Pflegedinst z ofertą pracy .Z zawodu jestem położną.Meila mam tutaj w profilu i przypuszczam , że jak kiedyś firmy dla opiekunek zasypywały nas spamem ,tak i ta firma stąd ma mój adres.Czy ktoś z was otrzymał jeszcze taką ofertę.Zastanawiam się i może w ponedziałek do nich zadzwonię , chciałabym tylko wiedzieć , czy któraś z was dostała też takiego meila,nie chciałabym dać się nabić w butelkę.