Na wyjeździe #6

23 marca 2014 22:55
Ojej, naprawdę jestem taka wredna? To się już poprawiam!
23 marca 2014 23:01 / 3 osobom podoba się ten post
romana

O! gdzie miłość stawia siatki,
Nie figlujcie, moje dziatki!
Bo z miłością figlów nie ma:
Jak was złapie, to zatrzyma!

[Aleksander Fredro]

Powiedz gdzie te siatki to stane aby i mnie złapało!!!
23 marca 2014 23:07 / 1 osobie podoba się ten post
Gocha1981

Aachen?

KOLN:)
23 marca 2014 23:20
Andrea jak dzwonilam to baba po niemiecku nawijala wiec polaczenia raczej nie bylo
23 marca 2014 23:27 / 1 osobie podoba się ten post
kacha25

KOLN:)

Tak myślałam i nawet swoje zdjecia zaczęlam przeglądać :))
23 marca 2014 23:31
anna1965

Andrea jak dzwonilam to baba po niemiecku nawijala wiec polaczenia raczej nie bylo

Może sekretarka sie włączyła jak nikt nie odbierał? :)
23 marca 2014 23:32 / 3 osobom podoba się ten post
Polneta

Wiecie Co..mnie zwykle niedziela kojarzyła się z dołem.Bo nie wiadomo co robić, bo wszystko tak samo, bo w poniedziałek do pracy.A teraz? teraz świętuję niedzele, bo w ten dzień mam trochę więcej wolnego i celebruję każdą minutę.O np tak i naprawdę to doceniam.Wiem, wiem...za jakiś czas będę marudzić,że to samo,że coś tam coś tam.Ale to później.Narazie bateria trochę podładowana.Nie mam wyjścia.I tak pracować trzeba.A lepiej pracować i mieć za co żyć, niż ambitnie pracować i nie mieć nawet na buty..bo wszytko poszło na rachunki.Popatrze na dziadków...czy to naprawdę ważne co kto robi w życiu?? na emeryturze jest wszystko Egal.:-P A że dziś tak fotkowo lecę to jeszcze jedno na koniec

Fajnie wyglądasz. Miło Cię zobaczyć, nawet na zdjęciu :))))))))))))
No i jaka uczta przed Tobą :)))))))))
24 marca 2014 00:00 / 1 osobie podoba się ten post
emi...jakoś się trzeba pocieszć.A ty w domku się wylegujesz...i żadnych pipi na godziny
24 marca 2014 00:22 / 1 osobie podoba się ten post
A i zapomniałam dodac zaliczyłam karnawał i zebrałam reklamowke cukierkow .....
24 marca 2014 00:42
tak na dobranoc....wiecznie żywy....no comments
24 marca 2014 07:24
W moich regiona nie ma tradycji urzadzani karnawału wiec jest tu cicho w tym czasie i spokojnie i dobrze!!Dzien doberek kochani trzeba tydzin zaczac wstwac spioszki miłego poniedziałku :)))))))))))))))
24 marca 2014 08:08

Przepraszam - od wczoraj nie odpisuję na maile, mam mały problem ze skrzynką. Mam nadzieję, że wkrótce wszystko wróci do normy. Proszę o cierpliwość.

24 marca 2014 08:39
romana

Przeczołgaj go trochę, bo jeśli jest taki boski, to może rozpuszczony jak dziadowski bicz przed panie chętne do dawania bez oporów swoich wdzięków... A zołza stanowi dla prawdziwego mężczyzny niezłe wyzwanie. Tak mniemam, a jeśli niesłusznie, to mię bardziej doświadczone koleżanki poprawią.

Kurczę, ale boli mnie kark od siedzenia przed kompem ponad 4 godziny. Dobrze, że mam tylko jeden...

masz w 100% racje
24 marca 2014 10:12
Polneta

romana...zawodowe życie to ściema.Ty zaczęłaś od pampersów, a jak karmiona bajkami o wykształceniu,pracowitości..... na nich skończyłam ;-) i wiesz co?? dla takich widoków WARTO.Nie zobaczyłabym ich z za mojego biureczka za 2200 na łapę.( co niby nie jest źle, ale nie jak ma się mieszkanie na kredyt).

czesc sliczne zdjecie!!!!a jakie to miasto?pozdrawiam
24 marca 2014 10:33 / 6 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Przepraszam - od wczoraj nie odpisuję na maile, mam mały problem ze skrzynką. Mam nadzieję, że wkrótce wszystko wróci do normy. Proszę o cierpliwość.

Koniecznie trzeba ten problem naprawić !!!