O! gdzie miłość stawia siatki,
Nie figlujcie, moje dziatki!
Bo z miłością figlów nie ma:
Jak was złapie, to zatrzyma!
[Aleksander Fredro]
O! gdzie miłość stawia siatki,
Nie figlujcie, moje dziatki!
Bo z miłością figlów nie ma:
Jak was złapie, to zatrzyma!
[Aleksander Fredro]
Aachen?
KOLN:)
Andrea jak dzwonilam to baba po niemiecku nawijala wiec polaczenia raczej nie bylo
Wiecie Co..mnie zwykle niedziela kojarzyła się z dołem.Bo nie wiadomo co robić, bo wszystko tak samo, bo w poniedziałek do pracy.A teraz? teraz świętuję niedzele, bo w ten dzień mam trochę więcej wolnego i celebruję każdą minutę.O np tak
i naprawdę to doceniam.Wiem, wiem...za jakiś czas będę marudzić,że to samo,że coś tam coś tam.Ale to później.Narazie bateria trochę podładowana.Nie mam wyjścia.I tak pracować trzeba.A lepiej pracować i mieć za co żyć, niż ambitnie pracować i nie mieć nawet na buty..bo wszytko poszło na rachunki.Popatrze na dziadków...czy to naprawdę ważne co kto robi w życiu?? na emeryturze jest wszystko Egal.:-P A że dziś tak fotkowo lecę to jeszcze jedno na koniec 

Przepraszam - od wczoraj nie odpisuję na maile, mam mały problem ze skrzynką. Mam nadzieję, że wkrótce wszystko wróci do normy. Proszę o cierpliwość.
Przeczołgaj go trochę, bo jeśli jest taki boski, to może rozpuszczony jak dziadowski bicz przed panie chętne do dawania bez oporów swoich wdzięków... A zołza stanowi dla prawdziwego mężczyzny niezłe wyzwanie. Tak mniemam, a jeśli niesłusznie, to mię bardziej doświadczone koleżanki poprawią.
Kurczę, ale boli mnie kark od siedzenia przed kompem ponad 4 godziny. Dobrze, że mam tylko jeden...
romana...zawodowe życie to ściema.Ty zaczęłaś od pampersów, a jak karmiona bajkami o wykształceniu,pracowitości..... na nich skończyłam ;-) i wiesz co?? dla takich widoków
WARTO.Nie zobaczyłabym ich z za mojego biureczka za 2200 na łapę.( co niby nie jest źle, ale nie jak ma się mieszkanie na kredyt).
Przepraszam - od wczoraj nie odpisuję na maile, mam mały problem ze skrzynką. Mam nadzieję, że wkrótce wszystko wróci do normy. Proszę o cierpliwość.