Na wyjeździe #6

25 marca 2014 20:49 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

No co Ty ,z nas dwóch jedna musi był pełnosprawna umysłowo i to musze być ja :)

wiesz mozna i tak ale facet to raczej liczy na sprawnosc fizyczna przy takim braniu ha ha

25 marca 2014 20:49 / 1 osobie podoba się ten post
Hogata, wizytacja mi się kojarzy z nerwami, chowaniem niegrzecznych uczniów do ubikacji i wchodzeniem w tyłek wizytatorom. A u męża Twojej pdp była wizyta, może nawet w ramach przyjaźni polsko-niemieckiej... Czuję się głęboko rozczarowana...
25 marca 2014 20:50 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No co Ty ,z nas dwóch jedna musi był pełnosprawna umysłowo i to musze być ja :)

Jaka pełnosprawna umysłowo !!!  Jak takie ciasteczko pedałuje to chwilowo pełnosprawność gdzieś pryska ;-))  Potem i tak na babcię będzie. 
25 marca 2014 20:52 / 2 osobom podoba się ten post
romana

Hogata, wizytacja mi się kojarzy z nerwami, chowaniem niegrzecznych uczniów do ubikacji i wchodzeniem w tyłek wizytatorom. A u męża Twojej pdp była wizyta, może nawet w ramach przyjaźni polsko-niemieckiej... Czuję się głęboko rozczarowana...

No niestety w ramach przyjaźni.Przykro mi ,że jesteŚ rozczarowana;D;D;D;D;D
25 marca 2014 20:52 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Jaka pełnosprawna umysłowo !!!  Jak takie ciasteczko pedałuje to chwilowo pełnosprawność gdzieś pryska ;-))  Potem i tak na babcię będzie. 

no i to jest praktyczne podejscie
25 marca 2014 20:53 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Już widzę te SZALEŃSTWO w oczach Ivanilki:D;D;D;D;D;D  
25 marca 2014 20:54
tina 100%

Jowitko ,będzie dobrze.Tez byłam w Niemczech,kiedy mój syn lezał w szpitalu,miał operowaną przepuklinę,latałam z kąta w kąt,nie mogłam sobie znaleźć miejsca,a wszystko dobrze poszło.

dziękuję tna za wsparcie dzwonił wlaśnie mąż mówi że dostała już 2 kroplówki a na szafce stoją jeszcze 4 badają krew i kał ,dostaje jeszcze coś ale on nie potrafi mi powiedziec co mówi że jest kilkoro dzieci od niej z przedszkola więc stąd to przyszło szkoda mi jej i mojej mamy bo ona bardzo to przeżywa bo dzieci są pod jej opieką .Dobrze ze akurat mąż zjechał z DE do domu ale w poniedziałek wraca tu.Zawsze siecoś musi dziać 
25 marca 2014 20:55 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Już widzę te SZALEŃSTWO w oczach Ivanilki:D;D;D;D;D;D  

No ja też !!!  Ivanillia jest energiczna i sprytną kobietą ;-)))  Na dodatek myśli, co nie każdej kobecie jest dane, cos wymyśli. Pewne babcie wepchnie pod rower - hahaha. 
Ivanillia wybacz. 
25 marca 2014 20:55 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

podrzuce ci mojego dziadka nie bedziesz sie nudzic jak 2 godz bedzie wolal halo

A mogę wam moją bi-babcię podrzucić.Nie będą sie nudzić w trójkę;)
25 marca 2014 20:56
bieta

kruszynka1964 dla ciebie na radyjku http://radiorozemilosci.vgh.pl/news.php będzie : "jak fart-to fart"

ty jestes na radyjku, słyszłam pozdrowienia  :)
25 marca 2014 20:57
tina 100%

A mogę wam moją bi-babcię podrzucić.Nie będą sie nudzić w trójkę;)

no i nas bedzie wiecej a juz nie wspomne jaki ja bede mial raj ha ha
25 marca 2014 20:59 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

no i nas bedzie wiecej a juz nie wspomne jaki ja bede mial raj ha ha

Nooo,nie mów hop,bo mozesz się mojej Pdp spodobać;)
25 marca 2014 21:00 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

kruszynka1964 dla ciebie na radyjku http://radiorozemilosci.vgh.pl/news.php będzie : "jak fart-to fart"

Fajne to radyjko , ale się ten biedny Bollo plątał między tą Kruszynką i Grażynką......
25 marca 2014 21:01
tina 100%

Nooo,nie mów hop,bo mozesz się mojej Pdp spodobać;)

nie mieszam pracy z przyjemnosciami ha ha
25 marca 2014 21:05 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

nie mieszam pracy z przyjemnosciami ha ha

I dobrze,bo róznie mozna trafić.Było tu juz dwóch opiekunów i więcej nie wróciło,niedawno okazało się z jakiego powodu.Teraz pracujemy we dwie razem,ale pedepka nam też zaczyna robić jakieś awanse.
Koniec świata po prostu.