Ewciu, skrobnę, jak minie pora obiadowa, bo nie chcę, aby żołądek Cię rozbolał :-)
Ewciu, skrobnę, jak minie pora obiadowa, bo nie chcę, aby żołądek Cię rozbolał :-)
Nie rozumiem jak lekarze diagnozują chorych? Już czytam po raz kolejny,jak babcia jest rzekomo bez demencji czy Al. a nawet laik widzi,ze chora.
Wspólczuję Ci Annika,to zdecydowanie nie dla Ciebie pdp.
Chyba nic nie możesz zrobić jak czekać do konca zmiany,może rzadziej przebywaj z nią w jednym pomieszczeniu,będzie Ci łatwiej.
Trzymaj się :)
No i d....blada . Dzwoniła dziś Pani z mojej firmy w celu potwierdzenia mojej daty zjazdu , powiedziałam ,że chce zjechac 10 kwietnia , więc to jest ok . Ale co do mojej propozycji wymiany ze zmienniczką co 6 tyg . Pani powiedziala,że można sie zmieniać co 2 miesiące , poinformowalam ja ,ze dla dziewczyny , która mnie tu zmienia to za długo i ma jeszcze z nią porozmawiac . Troche mi nie wesoło sie zrobiło . Nie wiem czy córka mojej PDP mogłaby coś wskórać w tej sprawie w firmie . Sama nie wiem jak ten problem rozwiazać .
noglaby oczywiscie u mnie tak zrobila.....
jezeli Oni chca abyscie sie we 2 zmienialy a nie co chwile ktos inny a wy jestescie zdecydowane na takie rozwiazanie powinna porozumiec sie z koordynatorem i z nim porozmawiac,a firma powinna sie przychylic do ich prosby zalezy im na kliencie przeciez:)
Właśnie odczytałam wiadomośc od zmienniczki . Firma do niej dzwoniła i zmienniczka powiedziała dla Pani z firmy ,że góra , co 7 tyg może sie zmieniać , ale maja jeszcze to ustalić , zobaczymy . A ja jeszcze prozmawiam z córką , bo córka mi mówiła ,że byłaby bardzo zadowolona gdybyśmy we dwie się zmieniały . Firmie zależy na kliencie , a my ze zmienniczką jesteśmy pierwsze , które tu chcą wracać na tą sztelle .Więc coś może wskóramy z tymi zmianami , praca nie jest tu ciężka , ale ciągnie mnie do dzieci i psychicznie nie daje rady .
Właśnie odczytałam wiadomośc od zmienniczki . Firma do niej dzwoniła i zmienniczka powiedziała dla Pani z firmy ,że góra , co 7 tyg może sie zmieniać , ale maja jeszcze to ustalić , zobaczymy . A ja jeszcze prozmawiam z córką , bo córka mi mówiła ,że byłaby bardzo zadowolona gdybyśmy we dwie się zmieniały . Firmie zależy na kliencie , a my ze zmienniczką jesteśmy pierwsze , które tu chcą wracać na tą sztelle .Więc coś może wskóramy z tymi zmianami , praca nie jest tu ciężka , ale ciągnie mnie do dzieci i psychicznie nie daje rady .
no to dzialajcie ja mysle ze jesli corka sie za Wami wstawi to bedzie taka mozliwosc:)
Ja nie boję się demencji, ostatnia moja podopieczna miała demencję i to bardzo silną. Jej wszyscy unikają, z synową się nienawidzą, syn Jej unika, znajomi też, a Ona zasypuje ich każdego razu telefonami. I to jest dziwne, że jakoś mnie polubiła i teraz dosłownie lepi się do mnie.... Staram się unikać Jej,ale jak napisałam, tutaj nie ma prywatności, ona Jej nie uznaje. Masakra.
Ja nie boję się demencji, ostatnia moja podopieczna miała demencję i to bardzo silną. Jej wszyscy unikają, z synową się nienawidzą, syn Jej unika, znajomi też, a Ona zasypuje ich każdego razu telefonami. I to jest dziwne, że jakoś mnie polubiła i teraz dosłownie lepi się do mnie.... Staram się unikać Jej,ale jak napisałam, tutaj nie ma prywatności, ona Jej nie uznaje. Masakra.
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa.
Mam zagadkę dla Was, dzisiaj się dowiedziałam o tym
Jak należy myć szczoteczkę do zębów?
Aniu, olej kokosowy w słoiczku, 220 ml, zapłaciłam 3,95 euro.
poniewaz mnie juz nic tu nie zdziwi to moze w zmywarce?:)