Kasiu,rozpakujesz się jutro,teraz pisz,pisz,pisz kochana :)
Kasiu,rozpakujesz się jutro,teraz pisz,pisz,pisz kochana :)
masz moze kontakt z Lili?jak jej syniu?
Witajcie, juz po pracy.Wróciłem do domu a tu...impreza:) babcia zaprosiła sobie kolezanki no i swietuja kobitki przy winku:)
Romana, ja juz po wszystkich egzaminach.Zaliczyłem przed szanowna niemiecka komisja egzamin z zawodu, otrzymałem stosowne certyfikaty i teraz udaję, ze pracuję:) A tak naprawde, jestem na etapie organizacji prywtnego praxis.Nie jest to takie proste i wymaga wiele czasu.po pierwsze musze znaleźć dobry lokal,potem odpowiednio go wyposażyc,zatrudnic personel,no i pełna para ruszyć.Biurokracji mnóstwo ale gra warta zachodu.Rozmawiałem tez ,tu na miejscu jak wyglada sytuacja z dotacjami unijnymi.Wnioski juz złożone teraz tylko czekac az konto poszerzy sie o kilka cyfr:) A powaznie to wszystko przez prawnika trzeba załatwiac,wszystkie dokumenty musza byc na 100 procent zrobione, nie moze brakowac ani świsteczka bo wówczas cały trud idzie na marne.Jeszcze troszke i praxis nad bodensee stanie sie faktem.Nie ukrywam, ze z aut nie zrezygnuje bo było nie było dzieki temu i ciezkiej pracy cos tam uciułałem aby móc w końcu realizowac marzenia.A Ty posiadasz jakis namiar telefoniczny do siebie? Jak cos to na maila mi podaj.
Życzę,powodzenia:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aha,jak już będziesz panem praxisowcem,to może rozwiniesz Swoje macki interesu...i pomyślisz o koleżance Hogacie:)Ja już zaklepuje kolejkę i czekam na propozycje pracy:)
Jestem osobą z dużym poczuciem humoru,lubię pomagać.Raczej jestem osobą cierpliwą,empatyczną.Lubie gotować i karmić.Sprawia mi przyjemność rozmowa z Pdp itd.....
Wszelkie informacje będą przesłane drogą mailową:):):)
P.S.
Pamiętaj o mnie:)
;D;D;D;D;D;DD;D;D;D;D;D;D;D;DD
Hogatka,kto jak kto ale Ty reklamować się nie musisz,wszyscy Cię znają i kochają :)
Najbardziej podoba mi się to,że lubisz karmić he,he
Spryciula no,robotę po znajomości by chciała mieć :):):)
Witajcie, juz po pracy.Wróciłem do domu a tu...impreza:) babcia zaprosiła sobie kolezanki no i swietuja kobitki przy winku:)
Romana, ja juz po wszystkich egzaminach.Zaliczyłem przed szanowna niemiecka komisja egzamin z zawodu, otrzymałem stosowne certyfikaty i teraz udaję, ze pracuję:) A tak naprawde, jestem na etapie organizacji prywtnego praxis.Nie jest to takie proste i wymaga wiele czasu.po pierwsze musze znaleźć dobry lokal,potem odpowiednio go wyposażyc,zatrudnic personel,no i pełna para ruszyć.Biurokracji mnóstwo ale gra warta zachodu.Rozmawiałem tez ,tu na miejscu jak wyglada sytuacja z dotacjami unijnymi.Wnioski juz złożone teraz tylko czekac az konto poszerzy sie o kilka cyfr:) A powaznie to wszystko przez prawnika trzeba załatwiac,wszystkie dokumenty musza byc na 100 procent zrobione, nie moze brakowac ani świsteczka bo wówczas cały trud idzie na marne.Jeszcze troszke i praxis nad bodensee stanie sie faktem.Nie ukrywam, ze z aut nie zrezygnuje bo było nie było dzieki temu i ciezkiej pracy cos tam uciułałem aby móc w końcu realizowac marzenia.A Ty posiadasz jakis namiar telefoniczny do siebie? Jak cos to na maila mi podaj.
Hogata, kiedys na jednej z lekcji języka polskiego nauczycielka wpajała nam do głowy ,ze w języku polskim nie ma słowa ZNAJOMOŚĆ:):):):)
Jako, ze mam słabośc do Czarownic mogę tylko rzec:ODPALAJ MIETŁĘ I PRZYBYWAJ:):)
P.S a nr tel do Ciebie na stelle to ten sam co mi podawałaś, czy w innym miejscu jesteś?
Jejku to ja nie na czasie jestem.Tak pochłoniety swoimi sprawami,ze dzisiaj zauważyłem iz to koniec marca juz sie zbliza a jeszcze niedawno balowałem tu i ówdzie:):):)