Na wyjeździe #6

26 marca 2014 22:12
ivanilia40

Kasiu,rozpakujesz się jutro,teraz pisz,pisz,pisz kochana :)

masz moze kontakt z Lili?jak jej syniu?
26 marca 2014 22:19
kaska_45

masz moze kontakt z Lili?jak jej syniu?

Niestety nie mam kontaktu z Lilli.
26 marca 2014 22:40 / 2 osobom podoba się ten post
robert72

Witajcie, juz po pracy.Wróciłem do domu a tu...impreza:) babcia zaprosiła sobie kolezanki no i swietuja kobitki przy winku:)
Romana, ja juz po wszystkich egzaminach.Zaliczyłem przed szanowna niemiecka komisja egzamin z zawodu, otrzymałem stosowne certyfikaty i teraz udaję, ze pracuję:) A tak naprawde, jestem na etapie organizacji prywtnego praxis.Nie jest to takie proste i wymaga wiele czasu.po pierwsze musze znaleźć dobry lokal,potem odpowiednio go wyposażyc,zatrudnic personel,no i pełna para ruszyć.Biurokracji mnóstwo ale gra warta zachodu.Rozmawiałem tez ,tu na miejscu jak wyglada sytuacja z dotacjami unijnymi.Wnioski juz złożone teraz tylko czekac az konto poszerzy sie o kilka cyfr:) A powaznie to wszystko przez prawnika trzeba załatwiac,wszystkie dokumenty musza byc na 100 procent zrobione, nie moze brakowac ani świsteczka bo wówczas cały trud idzie na marne.Jeszcze troszke i praxis nad bodensee stanie sie faktem.Nie ukrywam, ze z aut nie zrezygnuje bo było nie było dzieki temu i ciezkiej pracy cos tam uciułałem aby móc w końcu realizowac marzenia.A Ty posiadasz jakis namiar telefoniczny do siebie? Jak cos to na maila mi podaj.

Życzę,powodzenia:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aha,jak już będziesz panem praxisowcem,to może rozwiniesz Swoje macki interesu...i pomyślisz o koleżance Hogacie:)Ja już zaklepuje kolejkę i czekam na propozycje pracy:)
Jestem osobą z dużym poczuciem humoru,lubię pomagać.Raczej jestem osobą cierpliwą,empatyczną.Lubie gotować i karmić.Sprawia mi przyjemność rozmowa z Pdp itd.....
Wszelkie informacje będą przesłane drogą mailową:):):)

P.S. 
Pamiętaj o mnie:)

;D;D;D;D;D;DD;D;D;D;D;D;D;D;DD
26 marca 2014 22:46 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Życzę,powodzenia:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aha,jak już będziesz panem praxisowcem,to może rozwiniesz Swoje macki interesu...i pomyślisz o koleżance Hogacie:)Ja już zaklepuje kolejkę i czekam na propozycje pracy:)
Jestem osobą z dużym poczuciem humoru,lubię pomagać.Raczej jestem osobą cierpliwą,empatyczną.Lubie gotować i karmić.Sprawia mi przyjemność rozmowa z Pdp itd.....
Wszelkie informacje będą przesłane drogą mailową:):):)

P.S. 
Pamiętaj o mnie:)

;D;D;D;D;D;DD;D;D;D;D;D;D;D;DD

Hogatka,kto jak kto ale Ty reklamować się nie musisz,wszyscy Cię znają i kochają :)
Najbardziej podoba mi się to,że lubisz karmić he,he
Spryciula no,robotę po znajomości by chciała mieć :):):)
26 marca 2014 22:53 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Hogatka,kto jak kto ale Ty reklamować się nie musisz,wszyscy Cię znają i kochają :)
Najbardziej podoba mi się to,że lubisz karmić he,he
Spryciula no,robotę po znajomości by chciała mieć :):):)

Mam nadzieje,że zrozumiałaś żart?

Autoreklama pół sukcesu:)

A zarty i pitolenie takie o dupie-maryni,chyba jeszcze nikomu nie zaszkodziło?

Lepiej się śmiać i żartować niż  płakać i się dołować:)
26 marca 2014 22:53
robert72

Witajcie, juz po pracy.Wróciłem do domu a tu...impreza:) babcia zaprosiła sobie kolezanki no i swietuja kobitki przy winku:)
Romana, ja juz po wszystkich egzaminach.Zaliczyłem przed szanowna niemiecka komisja egzamin z zawodu, otrzymałem stosowne certyfikaty i teraz udaję, ze pracuję:) A tak naprawde, jestem na etapie organizacji prywtnego praxis.Nie jest to takie proste i wymaga wiele czasu.po pierwsze musze znaleźć dobry lokal,potem odpowiednio go wyposażyc,zatrudnic personel,no i pełna para ruszyć.Biurokracji mnóstwo ale gra warta zachodu.Rozmawiałem tez ,tu na miejscu jak wyglada sytuacja z dotacjami unijnymi.Wnioski juz złożone teraz tylko czekac az konto poszerzy sie o kilka cyfr:) A powaznie to wszystko przez prawnika trzeba załatwiac,wszystkie dokumenty musza byc na 100 procent zrobione, nie moze brakowac ani świsteczka bo wówczas cały trud idzie na marne.Jeszcze troszke i praxis nad bodensee stanie sie faktem.Nie ukrywam, ze z aut nie zrezygnuje bo było nie było dzieki temu i ciezkiej pracy cos tam uciułałem aby móc w końcu realizowac marzenia.A Ty posiadasz jakis namiar telefoniczny do siebie? Jak cos to na maila mi podaj.

Trzymam kciuki i ja WIEM że Ci się uda :)
Jak ugadane. In touch.

:)

26 marca 2014 23:01
Hogata, kiedys na jednej z lekcji języka polskiego nauczycielka wpajała nam do głowy ,ze w języku polskim nie ma słowa ZNAJOMOŚĆ:):):):)
Jako, ze mam słabośc do Czarownic mogę tylko rzec:ODPALAJ MIETŁĘ I PRZYBYWAJ:):)
P.S a nr tel do Ciebie na stelle to ten sam co mi podawałaś, czy w innym miejscu jesteś?
26 marca 2014 23:04
robert72

Hogata, kiedys na jednej z lekcji języka polskiego nauczycielka wpajała nam do głowy ,ze w języku polskim nie ma słowa ZNAJOMOŚĆ:):):):)
Jako, ze mam słabośc do Czarownic mogę tylko rzec:ODPALAJ MIETŁĘ I PRZYBYWAJ:):)
P.S a nr tel do Ciebie na stelle to ten sam co mi podawałaś, czy w innym miejscu jesteś?

Oj Robercie:)Dziękuję:)Czyżbym została wyróżniona?:D;D;D;D;D;D;D;D

Nie ,ja już dwano w Koblenz jestem ,inna Pdp ,inne schorzenie,inne miejsce.
26 marca 2014 23:07
Jejku to ja nie na czasie jestem.Tak pochłoniety swoimi sprawami,ze dzisiaj zauważyłem iz to koniec marca juz sie zbliza a jeszcze niedawno balowałem tu i ówdzie:):):)
26 marca 2014 23:09 / 1 osobie podoba się ten post
robert72

Jejku to ja nie na czasie jestem.Tak pochłoniety swoimi sprawami,ze dzisiaj zauważyłem iz to koniec marca juz sie zbliza a jeszcze niedawno balowałem tu i ówdzie:):):)

No tak,ale w słusznej sprawie balowałeś,ma sie rozumieć:D;D;D;D;D;D

Ja jestem tutaj od 24 stycznia i za 2 tyg.wracam do Polski:D;D;D;D;D;D;D
26 marca 2014 23:54 / 5 osobom podoba się ten post
Ale tu nudno !... Wszyscy się czają za krzakami ... co ? myślicie , że Was nie widać ?....błąd ! )))
27 marca 2014 00:03 / 1 osobie podoba się ten post
o rany jaka jestem dziś zmęczona psychcznie.Dziadek nic nie je.Ugotowałam mu dziś ulubioną pomidorową i siedział nad zupą i łzy mu kap kap...a mi też.Staram się odciąć i nie angażować,ale całkiem nie da się.Wychodzę na idiotkę, bo tylko go pytam czy chce coś zjeśc albo się napić....ale on nic nie chce.Ale mi się bonus trafił.
27 marca 2014 06:43 / 3 osobom podoba się ten post
Czas się pakować, przygotowac wszystko dla zmienniczki i jutro o 19 w drogę, do Polski bociany przyleciały, czas na mnie:)))
27 marca 2014 06:48 / 2 osobom podoba się ten post
Ja tez jutro do Polski i na mnie czas,tylko jeszcze ogarnac troche musze
27 marca 2014 06:52 / 2 osobom podoba się ten post
Jeszcze dwa dni i ruszam na zdobywanie Limburg(a)...wczoraj, na wszelki wypadek obejrzałam sobie miasto , ulicę , na której stoi dom PDP-ej. Żebym tylko miała trochę czasu dla siebie , to jest co zwiedzać , miasto jest piękne , stare , tylko z tym naszym wolnym czasem różnie bywa . Najprawdopodobniej nie ma internetu ,ciekawi mnie , czy w D. są "kawiarenki internetowe ", bo tam gdzie byłam poprzednio nic takiego nie rzuciło mi się na oczy . Umówiłam się z moją córką , że w razie braku internetu , ona raz w tygodniu będzie się meldowała na forum i da Wam znać co u mnie ...-))))))