Na wyjeździe #7

05 kwietnia 2014 13:50 / 1 osobie podoba się ten post
Ja dziś Holandię zaplanowałam odwiedzić,ale zapowiada się na deszcz...Od wczoraj mam stałe łącze internetowe,więc czytam zaległości i leżakuję,co by nie schudnąć ;(
05 kwietnia 2014 13:51
romana

Ile w kraju będziesz, Magdalena? W Bawarii deszczu niet, lecz słoneczko poszło sobie precz i od paru dni go nie ma. Może się obraziło, że już poematów na jego cześć nikt nie pisze, nie mówiąc o tym, by traktować je jak bóstwo i cześć mu oddawać...

na 5 tyg jade teraz:)
a pozniej bedziemy sie co 6 zmieniac:)

05 kwietnia 2014 13:51
A jakie miasto w tej Holandii konkretnie? Gdzieś blisko granicy jesteś?
05 kwietnia 2014 13:56 / 2 osobom podoba się ten post
romana

A jakie miasto w tej Holandii konkretnie? Gdzieś blisko granicy jesteś?

No własnie żadne duże,ale ja z ciekawości zobaczyć,czy trawa też zielona...
05 kwietnia 2014 13:59
Oj jaka cisza na forum ....U mnie nudno , pogoda deszczowa . PDP jeszcze śpi , a jej maz dopiero wstał . Deszcz zapaćkał mi całe okno i trzeba , by go wyczyścić , chyba rusze tyłek i cos nie cos zrobie , bo mozna zasnac z nudów .
05 kwietnia 2014 14:00
alinka1339

Oj jaka cisza na forum ....U mnie nudno , pogoda deszczowa . PDP jeszcze śpi , a jej maz dopiero wstał . Deszcz zapaćkał mi całe okno i trzeba , by go wyczyścić , chyba rusze tyłek i cos nie cos zrobie , bo mozna zasnac z nudów .

zostaw na poniedzialek weekend jest no nie???
05 kwietnia 2014 14:32 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

No własnie żadne duże,ale ja z ciekawości zobaczyć,czy trawa też zielona...

Oj tam, oj tam, dla trawy byś nie jeździła, chłopaków czy ładni chcesz ocenić. Przyznaj się, może nie????

Giunta, wiemy że lada moment biegniesz na 20 km, trzymamy kciuki! Ale jak zdobędziesz I miejsce, to stawiasz całemu forum po pół litra na głowę! To się zastanów, czy Ci się opłaca...
05 kwietnia 2014 14:43 / 1 osobie podoba się ten post
Dziwczynki jutro w Niemczech niedziela handlowa,sklepy są otwarte,więc kaskę do kieszeni i pędzimy na sklepy... :)
05 kwietnia 2014 14:56
magdalena_k

zostaw na poniedzialek weekend jest no nie???

Madziu w poniedziałek też będzie co robic , bo pranie mnie czeka i jakieś zakupy jeszcze zrobie do domku , a co mi tam kase trza wydac . Sprzątnełam łazienke męża PDP , bo nie wiem jak on może takiego syfu w niej narobić , a smród ,że szok . Szkoda mu wody na spuszczanie jak siku zrobi . Dobrze ,że ja mam osobne WC .
05 kwietnia 2014 15:22
ania37

Dziwczynki jutro w Niemczech niedziela handlowa,sklepy są otwarte,więc kaskę do kieszeni i pędzimy na sklepy... :)

Aniu,wez mnie nerwow nie targaj, ja dopiero zaczelam zarabiac.Co wczesniej zarobilam wydalam na kochana szarancze i kolejny raz obiecuje sobie ze sie obkupie i nijak mi to nie wychodzi,i zal mi odwlok sciska,ale co zrobic,bylo sie tak nie rozmnazac,ech zycie,zycie...
05 kwietnia 2014 15:28 / 1 osobie podoba się ten post
Witam grono :)
U mnie wszystko ok ;) Babcia drzemie po obiedzie , ja posprzątałam , teraz kończe swoja sypaną parzuchę :)
Musze jeszcze jechac po doładowanie do Komórki ,bo juto wolne po południu i znów uderzam w miasto :)))) Tym razem z 200 Euro :)) Wybrałam z bankomatu i postanowiłam zaszalec :D Chyba najpierw powinnam kupić więkrzą walizke co ?? haha :) Miłego popołudnia :))
05 kwietnia 2014 15:43
ania37

Super tylko ja zamknięta na bajerowskiej wiosce gdzie o szaleństwie po sklepach mogę tylko pomarzyć oglądając gazetki:(((

05 kwietnia 2014 15:45
kasiachodziez

Super tylko ja zamknięta na bajerowskiej wiosce gdzie o szaleństwie po sklepach mogę tylko pomarzyć oglądając gazetki:(((

nie wydasz kasy:)
05 kwietnia 2014 15:47
magdalena_k

nie wydasz kasy:)

Tak i z tego powodu się bardzo cieszę bo konto i portfel pusty a wypłata dopiero w czwartek
05 kwietnia 2014 15:48
kasiachodziez

Kasiu,Ty się ciesz,bo ja ledwie zipię żeby nie zostawić babci i nie lecieć na zakupy :):)
Narazie dostałam od córki babci propozycję udekorowania mieszkania kurczaczkami,zajączkami itp Mi w to graj,wydam kasę i to nie swoją :)