Hogatka a kuku
Hogatka a kuku
Ustaw sobie tak pracę, by 27 lipca dotrzeć do Wrocławia, firmy są elastyczne, parę dni możesz pobyt w D. skrócić. Po Wielkanocy podam nr konta i przesyłajcie zaliczki w kwocie 100zł, opłacę za to rezerwację hostelu.
Fajnie byłoby Ciebie poznać w realu!
Wracam zaraz po świętach,ale w inne miejsce i z inną firmą.
Znaczy sie zmiany?Idzie wiosna,trzeba coś zmienić i życzę Ci ,żeby na dobre wyszło:)
A jak tam Twoje sprawy?Czy coś już poszło ku lepszemu(chodzi mi o synka)?
A!!! nie napisałam??!! Wszystko w porządku!!! Ale nie tu opiszę.
Dzien doberek wszystkim miłego dnia zycze!!! Usmiechnietego spokojnego!!! No i zapraszam do wypicia wspolnej kawki:)) Ciacho pozniej.Kurcze nie wiem co jest z dziadkie jak podawałam mu pierwsze tabletki wypił szklanke wody,powiedział ze zadnego sniadania jak siedział to go brzuch bolał i od razu połozył .no ale musi troche zjesc !!! Jest taki szczuplutki jak anorektyk moze jeszcze gorzej jak z Oswiecimia dokładnie jak sie ogladało dokumentalne filmy!! Siostrzenica wczoraj mi powiedziała ze od tamtego roku wojek zschodł 10 kilogramow noz to jest zabujstwo dla tak starszej osoby!!! Oby tylko wytrzymał moj pobyt!!! A zaznacze ze lubi zjesc moze nie duzo ale nie jakies luksusy ale smaczne!! Jak pierwszy raz ugotowałam obiad to pytał gdzie sie uczyłam gotowac a wcale nic specjalnego!! Nie wiem jak go tu karmiono??? A jest Sympatyczny albo takiego udaje jak to niemcy!! Moze dziewczyny jak zobaczył na wieszku zdjeczi w u ublarnia z wermachtu To po prostu Robiły byle co bo jakos nie wierze ze nie umiały gotowac!!! Albo poszły na łatwizne i gotowce NIe WIEM Smutne!! No bo jak sie decydujemy jechac do opieki to przeciez wiemy ze ci staruszkowie brali udział w wojnie i strzelali do naszych rodakow, bliskich!! Takie skromne przemyslenie mam od rana!!!
no to po baletach !!!! Mialo byc na poczatku lipca !!!! No coz zycie Przykro mi ale mnie nie bedzie.A te pokoje 4 osobowe bardzo ciekawie brzmi ha ha
Sama piszesz,ze nie wiesz co gotowaly twoje zmienniczki czy umialy gotowac czy nie,a oceniasz je...bazujesz na tym co pdp ci powiedzial...jaka masz pewnosc,ze po twoim wyjezdzie nie bedzie mowil o tobie tak jak o twoich poprzedniczkach<i co ma wojna i mundur wermachtu do sposobu wykonywania sawoich obowiazkow?odnosze wrwazenie ,ze wysuwasz zbyt daleko idace wnioski o swoich poprzedniczkach...ja z reguly szanuje kazda moja poprzedniczke,nie mowie o nicz zle a jak mam inne zapatruwania na temat wykonywania swoich obowiazkow to robie tak jak uwazam...jezeli chcesz szacunku od drugich to tez drugich szanuj...
Nie nie Aniu zle mnie zrozumiałas .Ja nie oceniam tylko rozmyslam a to juz dwie rozne sprawy!!! a jak tu było to wiem rowniez z opowiadan ostatniej pani wiec nie musze nikogo oceniac!! Nie napisałabym nic gdybym nie miała jakis informacji od pracujacej tu osoby!!A wcale nie mam zamiaru tego tu opisywac to sa moje przemyslenia tylko !!!
sory,jezeli zle zrozumialam. nadal nie rozumiem,ze twoja zmienniczka zle o sobie mowila i poprzednich...no bo z twojego posta wynika,ze przy poprzednich opiekunkach pdp zle jadl...to twoja zmienniczka tez zle gotowala i jeszcze o sobie tak mowila....no coz..nie bede sie w to wglebiac bo i po co...jeszcze raz przepraszam jezeli cie urazilam ale nie bylo to moim zamiarem..
Nie gniewam sie ja tez nie rozumie pewnych zachowan ale nie bede dyskutowac na ten temat zeby nie było zle zrozumiałe !! Przyjechałam tu do pracy i zrobie wszystko dobrze co do moich obowiazkow nalezy!!! Miłego dnia zycze:)))